Smart Valymo Robotas Stipri Siurbimo Namų Įkrovimo Wireless Ultra-plonas Dulkių siurblys Robotas A1


Nauja prekė

€14.05

€29.91

-53%



Žymos: dulkių wifi, švarus robotas, lilin robotas dulkių siurblys, cleaner robotas, buitinių indų, valymo robotas cleaner, dahui robotas cleaner, xiaomi mijia protingas robotas dulkių, gera namų, mop robotas.

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Smart Valymo Robotas Stipri Siurbimo Namų Įkrovimo Wireless Ultra-plonas Dulkių siurblys Robotas A1

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Elektrinis universalus ratai, automatiškai keisti kryptį, kai susiduria su kliūtimis

2. Apačioje šis produktas yra skirtas vienkartiniai valymo kempinę, kuri gali būti pakeista bet kuriuo metu, kuri skiriasi nuo dulkių dėžutė, atliekami tradiciniai valymo mašinomis.Tiesiog švelniai nuplėšti naudoti kempinę, rankšluostį, kuris yra patogus ir higieniškas.

3. Bendra aprėptis: išvalyti visą namą, veiksmingai ir greitai.

4. Stipri siurbimo, labai tinka valymo naminių gyvūnėlių plaukų ir maisto likučiai ant kilimo ir kitų nešvarumų ir dėmių.

5. Ultra-plonas kūno, lengva valyti pagal baldai, nepaliekant miręs kampuose gilus valymas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Dydis: 6.5 cm storio

Maitinimo režimas: USB

Vardinė įtampa: 3,6 V

Jungiklio tipas: normalus mygtukas

Valymo maršrutą: atsitiktinis

Taikoma plotas: 90-120 kvadratinių metrų

Spalva: balta

Įtraukta:

1 x Smart Valymo Robotas

20 x vienkartiniai valymo kempinė

16 x kablys ir kilpa

1 x krovimo kabelis

Komplektą Sudaro:

1 x Smart Valymo Robotas

20 x vienkartiniai valymo kempinė

16 x kablys ir kilpa

1 x krovimo kabelis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Prekės Pavadinimas Aihogard
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Smart Valymo Robotas Stipri Siurbimo Namų Įkrovimo Wireless Ultra-plonas Dulkių siurblys Robotas A1

Smart Valymo Robotas Stipri Siurbimo Namų Įkrovimo Wireless Ultra-plonas Dulkių siurblys Robotas A1

Panašūs produktai