BOOMJOY Aliuminio Vadovas Butas plaušinės šluotos Mikropluošto Mop skirta Lova Apačioje Sofa Dugno ir Sunkiai pasiekiamų Kampų Valymui


Nauja prekė

€20.99

€41.98

-50%



Žymos: butas mop, grindų šepetys, spray mop, Dulkių siurblys 24v, mažas kempine plauni, mop sweeper, grindų mop, medžiaga mop, šuo mop, mop refil mikropluošto.

Aliuminio Vadovas Butas plaušinės šluotos Mikropluošto Mop Skirtos Lovos Apačioje, Sofa-lova, Apačioje ir Sunkiai pasiekiamų Kampų, Šlapio arba Sauso Grindų Valymo

1.【Skirtas Valyti Pagal Baldai】Eyliden mikropluošto mop turi Dizaino kilnojamąjį mop Stulpų ir Lengvas aliuminio mop galva, todėl lengva stumti mikropluošto mat į kampus, baldus, kojas, grioveliais ir jokių kampų, jums sunku pasiekti.Atsisakyti sunkus, purvinas kampai.

2.【2021 Atnaujinti ir Lengva Naudoti】, Kad mikropluošto mop konstrukcija yra paprasta ir lengva naudoti.Teikti profesinės komercinės klasės mop grindų savo namuose, butas, bendrabučio, biuro, vonios kambarys, rūsyje arba skalbimo kambarys.Ilgesnis ilgis, tvirtos rankenos su sausu režimu, dulkių arba sušluokite, drėgna mopping ir plovimas, mop rankena ir Grandiklis, 2vnt mikropluošto šluostės.Puikus Mop Valymo Įmonės arba Namų!

3.【Šviesos Svorio ir Puikus Dydžio】 360 laipsnių besisukantis, 21 colių aliuminio didelis mop galva.Pagaminti iš stiprios, bet lengvos metalo, 32.9"-52.6" lengva išplėsti ilga rankena, valymas sunkiai pasiekiamose vietose, pavyzdžiui, aukštai kampai, giliai po sofos furniturein, ant windows ir kt.Lengvas dizainas, dulkių ir mopping pagal sofos ir ant sienų.

4.【Daugkartinio naudojimo ir Skalbti Mašinoje & Eco-Friendly】Valymo plaušinės šluotos ateiti su 2vnt Mašina Plaunamas mikropluošto šluostės, kurios gali būti pakartotinai naudojamos, rewashed, papildyti, pakeisti, taupyti pinigus ir saugoti aplinką.Mop pagalvėlės lengvai pridėti, kad dėl mop galva ir galima nuimti ir nuplauti lengvai ir greitai.Puikus žalia plauti mop sistema vaikams ar suaugusiems.

5.【Sauso ir Šlapio Mop】Aliuminio plaušinės šluotos lengva valyti plaukus, nešvarumus, šunų, kačių ir kitų naminių gyvūnų plaukai, dulkės, žemės, vandens, aliejaus, padažo ir pieno.Puikiai tinka valyti visų tipų grindis, įskaitant laminatas, lapuočių medienos, akmens, vinilo, akmens, linoleumas, cementas, mediena,virtuvės, biuro, vonios kambarys, langai, pagal sofos, grindines lentas, už epiliacija, automobilių, sunkvežimiams, automobiliams.Veikia ant grindų, sienų, lubų, stalai, suolai ir kt.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1. Mes priimame Alipay dėl Mezgimojoga.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Svoris <2kg
Tipas Audinio Danga Tipas
Funkcija Eco-Friendly
Gręžimo Būdas Keturi šoniniai Gręžimo Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Polių Medžiaga Aliuminio
Mop Lazdele atraminėms >10kg
Mophead Kiekis 2
Mop Galva Medžiaga Sintetinis Audinys
Prekės Pavadinimas BOOMJOY
Rankenos Tipas Pailginamas
Formos Rectangle
Galvos Formos Rectangle
Modelio Numeris FC-45
Mop Strypo Tipas Kėlimo Strypas + Plastikinis Dėklas
Medžiaga Mikrofibros Audinys
Absorbcija 10 sekundžių
Atsparumo Korozijai Klasė Reitingas 9.0-9.9
Sudėtinės Dalies Tipo Plastikiniai Krepšelį + Plastiko Pedalas
Pakuotė Su 2 Mopheads

Parašyti atsiliepimą

BOOMJOY Aliuminio Vadovas Butas plaušinės šluotos Mikropluošto Mop skirta Lova Apačioje Sofa Dugno ir Sunkiai pasiekiamų Kampų Valymui

BOOMJOY Aliuminio Vadovas Butas plaušinės šluotos Mikropluošto Mop skirta Lova Apačioje Sofa Dugno ir Sunkiai pasiekiamų Kampų Valymui

Panašūs produktai