ALLPOWERS 500W Nešiojamų elektrinė 606Wh Generatorius, Belaidis Kroviklis, Skirtas Kempingas Naudoti Lauko sąlygomis Tiekimo 110V, 220V


Nauja prekė

€434.49

€724.16

-40%



Žymos: pramonės usb įkroviklis, galios saulės stotis, lifepo4 elektrinėje, bankas galia, įkroviklis, telefonas, vape, grindų lempa už kambarį, kroviklis ugreen, orico ssd, žibintų.

ALLPOWERS Didelės Talpos Generatorius Atitinka Visus jūsų Poreikius

(Pastaba: turime vietos sandėlyje, jungtinėje KARALYSTĖJE, kuri gali būti vežamos tiesiogiai iš vietos visoje UK,

Jei jums reikia Britanijos specifikacija, galite mums pranešti po to, kai jūs jį nusipirkti)

Pasigyrimas yra puikus 606 watt-valandų energijos, naudojant tik aukščiausios kokybės komponentai ir pažangiausias energijos valdymo technologija, ALLPOWERS saulės generatorius paketus pakankamai galios visiškai įkrauti jūsų asmeninių elektroninių prietaisų, buitinės elektronikos ir prietaisų, šokinėja pradėti savo automobilius, maitinimui jūsų įrankiai, ir padėti jums išlaikyti apšvietimas, avarijos atveju, įkrovimo savo nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai.Puiku, kad imtis savo RV, kempingai, žvejyba, medžioklė, žemės ūkio ar darbo vietose.

Apie šią prekę

🔋【606Wh/164000mAh Didžiulis Talpa】:ALLPOWERS nešiojamiems elektros stotis yra įrengta 606 vatų per valandą ličio-jonų baterija.Didelio tankio ličio jonų baterija leidžia daugiau kompaktiškas statyti, nei, kad švino-rūgšties maitinimo blokai.Nešiojamas saulės generatorius, veikia tyliai, be didinti savo balso ar jausmas, sutrinka, plačiai naudojamas vidaus arba lauko, pvz., šeimos, biuras, kelionės, kempingas, žvejyba, medžioklė, žemės ūkio ar darbo vietose.

🔋【9 Rezultatų ir 4 Įėjimai】:ALLPOWERS Off-grid nešiojamiems elektros stotis, kempingas ar avarinės backup, galintys maitinimui lempos, telefonus, nešiojamąjį kompiuterį, TV ir net mini šaldytuvai( nerekomenduojama CPAP naudojama).Nešiojamasis maitinimo šaltinis gali pasigirti penkių išėjimų režimai: 2* AC lizdai, 2* 12v/15A DC išėjimai, 3* greitas įkrovimas USB jungtys, 1* Tipas-C išėjimas ir 1* 12V cigarečių šviesos lizdą.ALLPOWERS atsarginio Maitinimo gali būti papildytos AC/Tipas-C, iš kištukinio lizdo, DC iš Saulės Kolektorių/Automobilių.

🔋【Telefono Nuotolinio Valdymo】: AiPower App Allpowers nešiojami saulės generatorius veikia su " iOS 9.0 arba aukščiau /Android 4.3, arba didesnė.Ultimate belaidį stabilumo, su "Bluetooth" technologija, kuri jungia savo prietaisus mirktelėti.Nešiojamų elektrinę galima nuotoliniu būdu lengvai ir patogiai.

🔋【Pure Sine Wave ir BMS】:nešiojamų elektrinėje Veikia net labiausiai jautri elektronika.Allpowers nešiojami saulės generatorius yra Protingas CPU kontrolės režimą, mygtuką perjungti produkcija, LED ekranas, trumpo jungimo ir apsaugos nuo viršįtampių.Akumuliatoriaus Valdymo Sistema (BMS) įsipareigoja įtampos kontrolė, temperatūros kontrolės ir daugiau pažangių saugos operacijas, užtikrinti visišką apsaugą jūsų prietaisų; Nešiojamasis maitinimo šaltinis smulkių lašelių Nulinės emisijos, todėl nėra jokios žalos asmens sveikatai ir gamtai.

🔋【Paketų Sąrašas ir Garantija】:1* 606Wh Allpowers nešiojamasis maitinimo šaltinis, 1* KINTAMOSIOS srovės kroviklis kabelį 1* Vartotojo vadovas; 18 mėnesių produkto garantiją su 24*7 draugišką klientų aptarnavimą.

Specifikacija:

Baterijos Talpa: 164000mAh/606Wh

Nominali Galia: 500W

Išėjimo Signalo: Pure Sine Wave

Dydis/Svoris:26.3*14*18cm/10.4*5.5*7inch 5kg/11Ib

Apsaugos Grandinė: Trumpo jungimo, nei dabartinės, nei galios, nei imti, nei temperatūros, ebs

Grynasis Svoris: 5kg

Įėjimas:

AC:Voltage100-240V, kad 20V Current5.0A(Maks.)Prašome naudoti adapteris, įtraukta į vieneto,niekada naudoti papildomą arba kitą.

DC:12-30 V, 10A(max).

Galia:

AC:2*MUMS/JP 110V 500W ar ES/JK 220V 500W(žaibo galia 1000W)

DC:12V Galia:12V5A(5.5*2.5 mm)*2

12V Automobilio Uostą:12-13.6V10A

2*USB:5V3A,9V2A,12V1.5A

1*USB:5V3A

1*USB-C: 5V/3A,9V/3A,12V/3A,15V/3A(PD, 2-way,60W/100W

Pastaba: Kai energijos saugojimas yra darbo, ventiliatorius bus accour tam tikrą garsą, kai ji išsisklaido, šilumos, kaip mūsų kompiuteryje, kuris yra normalu

Sandėliavimo ir Prastovos Priežiūra:

1.Ji yra rekomenduojama visiškai įkrauti jį bent vieną kartą per 90 dienų išlaikyti geriausią našumą, patikimumą ir ilgaamžiškumą.

2.Jei išvedė yra padaryta, nepamirškite išjungti meistras išsaugoti energijos nuostolius.

3.Dėl cheminės savybės, baterijos, prieinamos baterijos talpa gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo aplinkos, su aplinka, pvz., šalto oro arba perkaitimo (jums gali išgirsti aušinimo ventiliatorius).Todėl visada prašome naudoti jį kambario temperatūroje (0°C - 40°C)taip pat nerekomenduojama lauke laikomiems ar drėgnoje aplinkoje.

4.Jei jūs gyvenate off-grid sub-zero sąlygomis, mes rekomenduojame jums išlaikyti savo padalinio izoliuotas aušintuvas ir prijungti prie maitinimo šaltinio(saulės baterijos).Natūrali šiluma bus išlaikyti baterijos talpa didžiausias.

5.Baterijos viduje yra neišimama, nondisassemble, gyvavimo ciklą, skirtą įkrovimo ir iškrovimo yra daugiau nei 500 kartų, bet galų gale, tai bus susidėvi.

6.Nuolat iškrovimas baterija iki 0%, ir tada laikyti jį tuščią bateriją, gali sumažinti savo viduje gyvenimo.Rekomenduojama visada palikite bent 20%, talpa nepanaudoti.

Pakuotės Turinys 1:

1x ALLPOWERS nešiojamų generatorius

1x Adapteris įkroviklis

1x Naudotojo Vadovas

Mokėjimo

Mes paramos kreditinė kortelė, WebMoney, TT, "Western Union", Qiwi piniginės,Boleto.

SOFORT Bankų ebs .Kai kuriose šalyse gali paremti PayPal.

Bendradarbiavimas

Sveiki atvykę į dropshipper ir agentūros, kurie orderd mūsų store.By beje, mes taip pat, nėra jokios reklamos ar sąskaitos į paketą.Taigi, prašome nesijaudinkite.

Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Darbo Laikas 606Wh*0.85/jūsų prietaiso galia
Keliamoji galia 500W
Prekės Pavadinimas ALLPOWERS
Išėjimo Įtampa 110V/220V
Tipas Lauko Didelės Talpos Maitinimo Šaltinis
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Saulės Įkroviklio Įvestis 12-30 V, 10A, 150W
Valdiklio Tipas mppt
Spalva Pilka rungtynės juoda
Išėjimo Dažnis 50Hz/60Hz
Prašymas pagrindinis puslapis/ne/kempingas/kelionės
Įvesties Sąsaja Micro Usb
Savybės su Žibintuvėlis, Pastatytas Kabeliai, Skaitmeninis Ekranas, Kroviklis & Baterija 1, Su LED Lempos
Paramos Greita Įkrovimo Technologijos Dvipusis Greitai Įkrauti
Modelio Numeris AP-SS-007-BLA
Baterijos Tipas Ličio Jonų Baterija
Išvesties Sąsaja Triple USB, DC, USB Tipo C

Parašyti atsiliepimą

ALLPOWERS 500W Nešiojamų elektrinė 606Wh Generatorius, Belaidis Kroviklis, Skirtas Kempingas Naudoti Lauko sąlygomis Tiekimo 110V, 220V

ALLPOWERS 500W Nešiojamų elektrinė 606Wh Generatorius, Belaidis Kroviklis, Skirtas Kempingas Naudoti Lauko sąlygomis Tiekimo 110V, 220V

Panašūs produktai