JBL Melodija 225TWS Belaidžių Ausinių T225 TWS Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausines Su Mic Stereo Pure Bass Garso Ausinės Ausinės


Nauja prekė

€21.98

€37.89

-41%



Žymos: xr marmuro raštą atveju.

Produkto Aprašymas:

Likti Prisijungus, Likti Bevielis.

Jaučiu, ne vienas su savo muzika ir savo pasaulį.Be jokių laidų holdingo jums atgal mėgautis savo mėgstama muzika su JBL Pure Bass.

Su JBL MELODIJA 225TWS ausinių sklandžiai prisijungti jūs į savo muziką ir skambučius.Tiesiog atidarykite dėklą ir pradėti klausytis,

kaip JBL MELODIJA 225TWS ausinių iškart porą su prietaisu, o Dviguba Jungtis leidžia naudoti vieną ausinių, arba abu.Klausykitės ilgiau ir komfortą,

iki 25 valandų baterijos veikimo laikas.Rasti JBL MELODIJA 225TWS ausinių, kurie tinka jūsų stiliaus, su skirtingų spalvų variantai.

Pajusti Bass:

JBL buvo maitinimui festivaliai ir koncertai visame pasaulyje jau kelis dešimtmečius.Tegul dabar JBL pareikšti savo pasaulį, į gyvenimą su dideliais Gryno Bass garso.

Laisvė Nuo Laidų:

Susivėlęs į savo maišą, pagauti savo striukės arba įstrigo savo plaukų, laidai gali gauti į savo kelią.Patirtis visišką laisvę, be virves su Tiesa Belaidžio JBL MELODIJA 225TWS ausinių.

Arba Ausies, Arba Tiek:

Kairę ausį, dešinės ausies, abi ausys?Galia Dual Prisijungti suteikia jums galimybę netrukdomai džiaugtis muzika arba skambinti, arba viena, arba bothbuds.Ir baterija išlaiko iki su jumis, kaip jūs galite laikyti vieną ausinių įkrovimas, naudojant kitas.

Raskite Savo Stilių:

Tai, kas tinka jums?Su 4 skirtingų spalvų, jūs galėsite surasti tobulą porą ausinių rungtynės tiksliai, kas jūs esate.

Glotnus, patogus įkrovimo atveju

Nr išsamiai paliko likimo valiai.Įkrovimo atveju JBL MELODIJA 225TWS yra apgalvotai suprojektuotos, kaip ausinių, kurias ji turi, su forma įkvėptas upės akmens, minkštą kūną, ir lenktas dangtį, kad, pasirodo, kad suteikti jums greitą prieigą prie jūsų pumpurai.

"Bluetooth" Versija 5.0
Vocalism Principas Dinamiškas
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Stilius Ausis
atsparus vandeniui No
Su Mikrofonu Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Komunikacijos Belaidžio
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris JBL Melodija 225TWS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas jbl
Dažnių Diapazonas Diapazonas -Hz
Yra bevielis Taip
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

JBL Melodija 225TWS Belaidžių Ausinių T225 TWS Tiesa, Belaidžiu

JBL Melodija 225TWS Belaidžių Ausinių T225 TWS Tiesa, Belaidžiu "Bluetooth" Ausines Su Mic Stereo Pure Bass Garso Ausinės Ausinės

Panašūs produktai