2021 Moterų Pečių Krepšiai, Aukštos Kokybės PU Oda Crossbody Krepšys Minkštas Moterų Multi-kišenės Maišelį Ponios Rankinėje Sac A Main


Nauja prekė

€10.93

€22.31

-51%



Žymos: juoda nekilnojamojo odos pečių maišą moterims, rankinė, prabangių projektuotojo rankinės kl, Moteris, dėklas juosmens, lv maišeliu "messenger", pečių maišą, sac a main femm, l juoda crossbody krepšys, crochets pečių maišą.

Kulka Taškų

1. Praktinių struktūra: Tai odos rankinės yra 1 pagrindinis skyrius, kuriame yra 2 atidaryti lošimo kišenės, 1 vidinė užtrauktuku kišenės, 2 išorinės užtrauktuku kišenės ir 2 šoninės atverti kišenes, kuris yra patogus jums prieigos klavišus ir kortelių Ar kitų smulkių daiktų.Skirtingo dydžio kišenės yra pakankamai laikyti savo sulankstomas skėtis, mobilusis telefonas, centrinis bankas, raktų, kortelių ir kitų daiktų, ir išlaikyti savo kasdienio būtinumo tvarka.

2. Aukštos kokybės medžiaga: odos rankinės yra pagamintos iš aukštos kokybės odos ir yra įtaisytas reguliuojamas peties dirželis, kuris yra atsparus vandeniui ir apsaugo jūsų dienos poreikius.

3. Kabrioletas nešiojimo būdas: krepšys gali būti naudojamas ir kaip rankinę/pečių maišą/hobo bag.Ji labai tinka atsitiktinis ar formalių kartų, pvz., kelionių, prekybos, pažinčių ar darbą.

4. Dydis: (L)26cm/ 10.23" x (W)10cm/ 3.97" x (H) 20cm/7.87"; gimtadienio, Valentino Dienos, Motinos Dienos, Kalėdų, ir gradacijos dovanos žmonos ir moterys.

5. Aptarnavimas po pardavimo: Mes esame įsipareigoję teikti kiekvienas klientas su aukščiausio lygio klientų aptarnavimo ir aukščiausios kokybės produktų.Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar paslaugomis dėl bet kokios priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Lytis Moteris
Kilmės KN(Kilmės)
pocketbook piniginės
Formos ATVARTU
Rankenų/Dirželiai Vieną
Kietumas Minkštas
Modelio Numeris moterų mados 2021 Prabangus dizainas krepšiai
Proga Universalus
piniginės ir rankinės prabangos dizaineris krepšiai moterims
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Draugei dovana Neperšlampamas maišelis
Pamušalas Poliesteris
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Prekės Pavadinimas AmyMong
Valentino Dovana Valentino Diena pristatyti
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje, Mobilusis Telefonas Kišenėje, Interjero Užtrauktukas Kišenėje, Interjero Key Chain Turėtojas, Interjero Skyrelio
Stilius Derliaus
Mobiliojo Telefono krepšys festivalio dovana
Motinos Dovana žmona dovana
juoda pečių maišą Ruda sholder krepšys
Išorinis Atidaryti Kišenę
Pagrindinė Medžiaga PU
Elemento Tipas Rankinės
Modelio Tipas Kietas
dizainerio rankinės aukštos kokybės crossbody krepšiai
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Apdaila Nėra, piniginės
moteris maišo monetos piniginėje

Parašyti atsiliepimą

2021 Moterų Pečių Krepšiai, Aukštos Kokybės PU Oda Crossbody Krepšys Minkštas Moterų Multi-kišenės Maišelį Ponios Rankinėje Sac A Main

2021 Moterų Pečių Krepšiai, Aukštos Kokybės PU Oda Crossbody Krepšys Minkštas Moterų Multi-kišenės Maišelį Ponios Rankinėje Sac A Main

Panašūs produktai