Diamond Tapybos Herojus žmogus-Voras Keršytojas Temą Filmą, Animacinį Siuvinėjimo 5D "PASIDARYK pats" Aikštėje Turas Foto Kryželiu Mozaikos Rinkinys


Nauja prekė

€4.71

€8.25

-42%



Žymos: disney dygsnio, elektronų rinkinys, kryželiu, loki stebuklas, eevee diamond dažymo rinkinys, 5d diamon tapyba, lilo i stich, x79, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias, pagalbos pirmasis rinkinys.

Kas yra deimantas, tapyba?

Diamond tapyba yra mozaika meno forma, kuri dailininko taikoma blizgus dervos, prieš-įterptas drobės užbaigti paveikslą.

Galutinis rezultatas-daug darbo valandų, yra gražus gabalas meno, kad visus savo sprendimus, kad gali būti naudojamas kaip puiki interjero elementas, arba puiki dovana.

Be to, deimantų tapyba yra streso veikla, kuri atpalaiduoja amygdala - baimė smegenų centro - ir leidžia savo mintis ir gauti poilsio reikia.

Aikštėje vs apvalus deimantas: o koks skirtumas?

Renkantis tarp aikštės deimantų ir apvalus deimantas, svarbu žinoti, kad nėra teisingo atsakymo.Kaip ir daugelis dalykų gyvenime, tai yra daugiau ar mažiau yra pažinimo pirmenybė!

Tačiau svarbu pažymėti, kad daugeliu atvejų, apvalių formų yra lengviau surinkti.

Todėl mes rekomenduojame, kad pradedantiesiems pasirinkti turas deimantų.

Apie klientų aptarnavimo

Gerbiami pirkėjas, jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, išskyrus savaitgalį.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

Spalvų skirtumai ir dydžio klaidas

Iškirpti, kad priemonė gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo), chromatines aberacijos yra dėl monitoriai, oras, apšvietimas ir kiti veiksniai nuotraukos bus kitokia spalva dėl skirtingų monitorių, tačiau tai neturi įtakos išvaizdą, dažymas, prašome suprasti.

Diamond Papildyti Paslauga

Yra 20-30% daugiau deimantų kiekvienos pakuotės.Jei jums rasti bet kokius trūkstamus deimantai, mes atlikti geros kokybės kontrolė.Mes galime išsiųsti jums nemokamai.Susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu arba prekybos vadybininkas.

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Paveikslai
Rombo Formos Aikštė
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Jei Deimantai Nėra Pakankamai Arba Trūksta Nemokamai Išsiųsti Deimantai
Temos Cartoon elf
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Įklijavimo Srityje Pilnas
Modelio Tipas Animacinių filmų
Rinkinys Tipas Taip
Deimanto stiliaus Aikštėje Turas
Mozaikos Užbaigimas Nebaigtų Reikia jūsų rankų darbas
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Prekės Pavadinimas Disney
Medžiaga Akrilo
Rinkiniai 30% Extra Deimantai, HD Drobė, Įrankiai
Gręžimo procentas 100% 5D kvadratiniu Deimantai
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Forma Trimatis
Rėmas No
Spalvų skaičius 30-45

Parašyti atsiliepimą

Diamond Tapybos Herojus žmogus-Voras Keršytojas Temą Filmą, Animacinį Siuvinėjimo 5D

Diamond Tapybos Herojus žmogus-Voras Keršytojas Temą Filmą, Animacinį Siuvinėjimo 5D "PASIDARYK pats" Aikštėje Turas Foto Kryželiu Mozaikos Rinkinys

Panašūs produktai