1/2vnt Saulės Saulėgrąžų Žibintai Sodo Lauko LED Gėlių Lempos Kraštovaizdžio Vejos Gėlių Šviesos A1


Nauja prekė

€8.37

€17.80

-52%



Žymos: lempa lauko saulės, galios saulės, band kiss, kiss toy, saulės led lampe grindų, saulės energijos led gatvių žibinto lauko kraštovaizdžio, saulės dviračio lempa, art deco tapetai, samvi led lempos, bučinys marškinėliai.

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 1/2vnt Saulės Saulėgrąžų Žibintai Sodo Lauko LED Gėlių Lempos Kraštovaizdžio Vejos Gėlių Šviesos A1

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Prabangus dizainas saulės šviesos, pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos, kuri yra lengvas ir patvarus, ji yra energijos taupymas.

2. Sukurta su modeliavimo stilius, kad šios lempos atrodo kaip tikra gėlė.

3. Visą saulės energija varomas, jokio papildomo maitinimo prisijungti arba baterijos reikia.Leiskite jums jį naudoti daugiau lengvai ir laisvai.

4. Atsparus vandeniui, taip ilgai, taip, kad jie pamerkiami į vandenį.Tai bus veikimą visose kokiu oru.

5. Lengvas montavimas: Tiesiog klijuoti į žemę, įjungti jungiklį ir išlaikyti saulės skydelis, gera vieta gauti maksimalų saulės spindulių, jokių laidų ar išorės elektros energiją reikia naudoti.

6. Puikiai tinka papuošti jūsų sodą, balkonas, vejos, ir pan.Puikiai tinka naudoti, kai tradicinė electrial tiekimo yra neprieinama.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Saulės Saulėgrąžų Žibintai

Nominali galia: 1 (W)

Įtampa: 12 (V)

Saulės laikas: 8 h)

Tarnavimo laikas: 50000 h)

Paskirtis: lauko vilos, bendrijų, parkuose, soduose, kiemuose ir kitose vietose

Atsparus vandeniui klasė: IP66

Gaminio dydis: aukštis 66cmx15cm

Saulės skydelis: įkrovimo srovė yra 330-350

Produkto baterijos: 1.2V600MAH AA baterijos

Įkrovimo laikas: 6 valandos visiškai nemokamai, kai šviesos yra labai geras

Darbo laikas: 8-14 val., kai visiškai įkrautas

Produktas Šviesos Šaltinis: LED Šiltai

Gaminio medžiaga: PC + nerūdijančio plieno strypai + ABS plastiko žemės plug

Vnt: 1/2vnt

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 x saulės šviesos

Pasirinkimas 2:

2 x saulės šviesos

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Korpuso Medžiaga PC
Yra Pritemdomi No
Prekės Pavadinimas BUČINYS-NAKTIS
Apsaugos Lygis IP66
Yra Lemputės Įtraukti No
Įtampa 12V
Modelio Numeris saulės šviesa
Naudojimas ATOSTOGŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Sertifikavimo BMK

Parašyti atsiliepimą

1/2vnt Saulės Saulėgrąžų Žibintai Sodo Lauko LED Gėlių Lempos Kraštovaizdžio Vejos Gėlių Šviesos A1

1/2vnt Saulės Saulėgrąžų Žibintai Sodo Lauko LED Gėlių Lempos Kraštovaizdžio Vejos Gėlių Šviesos A1

Panašūs produktai