Individualų [Nemažai] Rankų Darbo Vokietijos Markės Sidabro Moneta, Žiedas, Monetos Žiedas Valdinga Vyrų Kūrybos Dovana, Paauksuotas


Nauja prekė

€6.73



Žymos: dėl žiedo moterims, germany ring, bičių sidabro žiedas, afrikos etninės žiedai, ji pop, alianca, ebf1a2gbu, monetos rinkti, valdinga derliaus žiedas, aukso žiedas kulno.

Patarimai:šis kūdikis žiedas yra savininkas naudojimo metų vokietijos senovinių monetų,ranka virsta žiedai, sidabro yra daugiau nei 80 metų, apyvartą senas monetas,ten bus įvairių vidutinio sunkumo trankyti žymių,įbrėžimų,susidėvėjimo kuklus taip pat skiriasi,rankinis procesas taip pat gali būti šiek tiek rankų darbo požymiai,yra normalus,nepriklauso kokybės problema. Apie minėtą situaciją priimti negali, Pro pirkti atsargiai.

Priežiūra:mokymosi visą nemokama priežiūra,nemokama norėdami pakeisti numerio ar senas,pirkėjas tiesiog apmokėti grąžinimo pašto išlaidas. Neribotą skaičių kartų,neriboja laikas pateikti po pardavimo.

Priminimas Pro:bezel žiedas negali pakeisti numerį,prašome pritaikyti priekinę turi savo tikslius matavimus. Atsimenu,Atsimenu,atsimenu!!! Užsakymą prekės nėra priimtas grįžti Oh!

Apie skubus pristatymas:ši parduotuvė tik plaukų Yunda Express,rimuoti ne Pro,susisiekite su parduotuvės pasiekti konsensusą, prieš priimant pirkimo.

Žiedo pritaikymas vadovas: (nuoroda tik)

Daug žmonių pirkti žiedą,neišvengiamai susiduria su keletą problemų,tokių kaip: žiedas dydis, kokia suma ? Žiedo dydis, kuris yra standartinis ? Tarptautinių,Honkongas,žemyninėje žiedo dydžio diagramos, kodėl yra tiek daug variantų,ar net tą patį " vienas plotas,žiedo dydžio diagramos turės daugiau ar mažiau prieiga. Paieška internete už atitinkamą informaciją,jūs rasite,kiekvienas žiedas pasižymi prekės paskelbė dydžio lentelės yra skirtingas. Žiedo dydis kaip dydis,ypač santuokos pasiūlymą vyras,siekiant suteikti savo draugei romantišką sušuko,žiedas gali būti paruošti iš anksto,kad jo draugė ranka colių dydžio kaip paslaptis gauti ? Gali būti dėl problemos masto ir poveikio, santuokos planai. Siekiant užtikrinti patikimas,pažvelkite į parduotuvę, apdailos detales,tikiuosi, kad suteikti draugui reikia pagalbos !

Gerų pasiūlymų dešinėje colių lentelė pagrįsta: - prievado numerį(numerį),apskritimo ilgis,skersmuo,kryžminė nuoroda pirkimo žiedas aplinkybes

Pirkimo metu būtinai atkreipkite dėmesį į dydį dydžio,norite pirkti, kad tiktų savo dydžio ,dėmesį prieš perkant gauti sumą savo piršto dydžio,ir tada kreiptis į žiedo dydžio diagramos,todėl jūs galite nusipirkti tinkamą žiedą, ji,gerų pasiūlymų dabar-pateikti jums su žiedo dydis informaciją,padės jums pirkti, kad tilptų savo žiedą. Žiedo dydis-kaip nustatyti ? Nustatyti dydį, turėtų būti atlikta gera suma jo piršto dydžio. Kontrolės dydžio diagramos, siekiant nustatyti savo žiedo dydį. Jei dėvėtojui jaučiasi patogiai žiedas ( dėvėti ant žiedo pirštas, nesvarbu ) ,bus dedami į žiedo dydį schemą,rasti jos arčiausiai dydžio žiedas. Žiedo vidinėje pusėje turėtų būti dydžio apskritimo išorėje; - derinimas. Jei jūsų žiedo dydis tarp dviejų dydžių,rekomenduojama, kad jums pasirinkti didesnio dydžio žiedas. Aukščiau yra apie pirkimą žiedo dydį,kaip nustatyti, JAV žiedo dydžio diagramos ir Kinijos žiedo dydžio lentelės yra kai kurių subtilių skirtumų,jei jūs vis dar negali nustatyti dydį,taip pat gali būti į parduotuvę, tegul sekretorius, siekiant padėti jums su matavimo.

Bendrieji žiedą nešioti ant rodomojo piršto,didžiuoju pirštu ar žiedas ant piršto,dauguma merginų dėvi žiedas numeris 10-15 skaičius,kurių skaičius 12, Skaičius 13 yra daug ; dauguma berniukų drabužiai žiedo numeris 17-22 numeris,kuriame 18-20 ne daugiau !! Ši lentelė yra tik informacinio pobūdžio. Jei norite gauti kuo tikslesnį vertus-colių dydis rekomenduojamas jums geriausia yra eiti į juvelyrikos parduotuvė tikslus matavimas. Į rankų uždėjimu colių pirkti Žiedą,vasarą dėvėti žiedas po truputį stora pigus,žiemą dėvėti po posūkio į kairę ir į dešinę,bet ne pleiskanoti, kaip pigiai.

Svarbūs patarimai:

1:šis kūdikis kiekvieną aspektą,yra savininkas, grynas rankų darbo,todėl,daugiau ar mažiau bus kai vadovas pėdsakų.

2. Kūdikių visos nuotraukos yra realus šaudymo,nes jūs galite pamatyti,tuo pačiu metu fotosesiją,turės šviesos skirtumai. Prašome gautų natūra, dominuoti!

3.关于快递:本店默认韵达快递.留言其他快递品牌,我们暂不发货,一定要发其他快递的亲,请联系客服确定后,再拍!

4.请不能接受前三条的,亲!您要慎拍哦!一但订制,我们会马上备货制作,我们挣的是辛苦钱,不接受无条件退款的哦~谢谢!合作愉快!

Pristatymas 5-10days
Formos\modelis nereguliarus
Žiedų Tipas Kokteilis Žiedas
Stilius Etninės
Prekės Svoris 0.01
Metalų Tipas sidabrinė
Meterial sidabrinė
Mokėjimo Prekės Draudimo
Lytis Moteris
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
dydis adjustable
Raktinis žodis Hetian jade
Bauda ar Mados Bauda
Prek.kod 1
Proga šalis
Pakavimas opp krepšys
Nustatymo Tipas Šakės Nustatymas
Elemento Tipas Žiedai
Šalutinis Akmens Cirkonis
LOGOTIPAS Priimti Kliento Logotipas
OEM/ODM Pritaikymas Savo Reikmėms Teikiamos Paslaugos
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Individualų [Nemažai] Rankų Darbo Vokietijos Markės Sidabro Moneta, Žiedas, Monetos Žiedas Valdinga Vyrų Kūrybos Dovana, Paauksuotas

Individualų [Nemažai] Rankų Darbo Vokietijos Markės Sidabro Moneta, Žiedas, Monetos Žiedas Valdinga Vyrų Kūrybos Dovana, Paauksuotas

Panašūs produktai