14K maišą aukso, persiko širdies meilę, O+T mygtuką nuorodą sagtis "pasidaryk pats" styginių perlų karoliukai, karoliai, apyrankės medžiaga priedai


Nauja prekė

€3.32

€4.42

-24%



Žymos: 14ct aukso užpildyti, urmu papuošalai, odinės string sidabro karoliai, apyrankė ekranas, 12k aukso užpildyti, 14 k aukso, vyrai maišelį sagtis, aukso nekilnojamojo, odos grandinės karoliai laido, auksinis lynas.

Medžiaga: Varis

Širdies dydis: 21*kaip 14mm

Skersinė: 16*2

Aprašymas variu tikro aukso serijos:

Tiek 14k ir 18k aukso turi realias aukso spalva-išsaugoti galvanizavimo efektas, 14k yra šiek tiek lengvesnis nei 18k, dviejų spalvų gali būti derinama kartu, skirtumas nėra didelis

Jūs gaunate tai, ką mokate, ji trunka ilgiau, nei įprasta, galvanizavimo medžiagų, ir atrodo labiau rafinuotas!

Jo blizgesys ir jos gana ilgai, spalva saugojimo metu padaryti variu tikro aukso serijos medžiagų, labai ekonomiškas!

[Variu 14k18k tikro aukso gaminius] Tai reiškia, kad sluoksnis tikro aukso yra electroplated išorėje, gryno vario papuošalai, ne grynas 14k18K aukso.

Ji naudoja pažangiausias stovo dengimo technologiją, kuri yra daug storesnės nei įprasta, implantavimas, todėl santykinai kalbant, spalvos stabilumas yra taip pat geriau.

Anti-alerginės savybės yra taip pat labai geras, dauguma žmonių neturi problemų dėvi juos, bet tai taip pat ne 100% alerginės čia.

[Apie problemą, spalvos blukimas] Su 18k auksu vario serijos medžiaga išsaugo savo spalvą, vieną ar du metus pagal antspaudą, ir tai išsaugo spalvą apie pusę metų po nešioti, bet spalva bus palaipsniui išblėsta po ilgo laiko, nes tai yra natūralių Oksidacijos reiškinys, aukso, palaipsniui bus juoda po ilgo laiko, jums reikia suprasti tai!

Ilgis, spalvos stabilumas yra vis dar susijusi su asmens dėvėti įpročius ir fizinį tinkamumą.

Stenkitės neliesti prakaito, kvepalų, kosmetikos ir kitų cheminių medžiagų, kurios ardo

Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Toave
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Papuošalai Išvados Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris gl959

Parašyti atsiliepimą

14K maišą aukso, persiko širdies meilę, O+T mygtuką nuorodą sagtis

14K maišą aukso, persiko širdies meilę, O+T mygtuką nuorodą sagtis "pasidaryk pats" styginių perlų karoliukai, karoliai, apyrankės medžiaga priedai

Panašūs produktai