Butt Plug Treneris Rinkinys, Skirtas Patogiai ilgalaikio Dėvėjimosi,3Pcs Silikono Analinis Žvakės Mokymo Rinkinys Su Užsiliepsnojo Bazės Prostatos Massager


Nauja prekė

€8.24

€11.12

-25%



Žymos: analinis žaislas, sėklidžių, prostatos massager, butt plug, analinis klizma, analinis cork, ilgas analinis dildo, analinis kaištis, analinis storio, analinis string, estimulador prostata.

★Saugi Ir Patogi Medžiaga.analinis kaištis yra pagamintas iš aukštos kokybės 100% medicininio silikono, kuris yra švelnus, netoksiškas, bekvapis, patvarus.latekso & ftalatas-nemokamai ir saugiai dauguma žmonių su cheminių jausmų,Visiškai atsparus vandeniui, todėl lengva valyti su šiek tiek šiltu muilo ir vandens.

★3 in 1 Pak &diferrent Analinis Mokymo komplekte yra 3 analiniai kištukai įvairių Circumferences dydžių,mažų:1.5-2.75 inche,vidutinės:2-3.5 inche,Didelis:2.5-4.5 inche.Unikalus dizainas, lengva įterpti ir jokio diskomforto dėka šilkiniai minkšta medžiaga ir gamtos kontūrą, suteikia jums nuostabų seksualinės patirties.USB magnetinio įkrovimo dizaino-lengva manipuliuoti.Nerimauti nemokamai apie gemalų infekcijos, be plug skylę.Geriau apsaugoti bateriją ir padaryti gera aplinka.

★Lenktas Velenas.Naudotojų komfortą ir saugumą, mes padarėme daugiau ergonomiškai išlenktas dizainas analinis kaištis rinkinys.Kiekvieną kištukas turi išlenktą galiuką, kuris gali būti lengvai paslydo su vandens pagrindo lubrikantas.Lengviau pradedantiesiems naudotis ir mėgautis.

★Analinis Pradedantiesiems Ir Ekspertų.Pradėti su mažų, pradedantysis draugiškas plug šlapias savo švilpukas, už backdoor žaisti.Tada pereiti į vidutinio kištuką į iššūkį savo galiniai su ilgesnis ir storesnis veleno.Ir tada pereiti prie didelių plug stumti savo backdoor ribos max!Mėgaukitės malonumo ir naudotis savo įgaliojimais, pareiškė analinis kaištis kostiumas, kad jūsų išangę daugiau subtilus ir galingas.

★Privatumo Saugumo Garantijų.teikiame didelę svarbą klientų privatumą, todėl mes naudojame Neskaidrūs ir Uždarųjų sklypo Neutralus Pakuotės, dėžutės, diskretiška pakuotė norėdami apsaugoti savo privatumą.Lengva nešiotis bet kur.

Sekso Žaislas - Trys Viename Analinis Kaištis Mokymo Komplektas,Skatinti Gspot, Pagerinti Savęs Įspūdžių ir Malonumo!

Vienas Analinis Mokymo Rinkinys=3 Skirtingas Dydžio Analiniai Kištukai

Mažas: 3*2.5 Colių, 0.9 oz

Vidutinis: 3.75*3 Colių, 1.8 oz

Didelis: 5*3.75 Colių, 3.5 oz

Užsiliepsnojo T-bar bazė apsaugo nuo nepageidaujamo kelionės, puikiai tarp jūsų skruostų.

Tai yra saugiau naudotis, nereikia jaudintis, kad analinis kaištis netyčia yra įterpiamas ir išeina.

Analinis Mokymo Rinkinys Trys Dydis tinka Įvairių Reikalavimas

Šis analinis butt plug mokymo komplekte yra 3 analiniai kištukai įvairių dydžių, nuo Pradedančiųjų iki Ekspertų, pradėti su mažų, pradedantysis draugiškas plug šlapias savo švilpukas, už backdoor žaisti, tada pereiti prie vidutinės ir didelės.Skirtingų dydžių, gali prisitaikyti prie įvairių poreikių, kurie leis jums patirti tris skirtingus jausmus vienas analinis trainning rinkinys.

Vandeniui Atsparus Dizainas

Stiprus, atsparus vandeniui performance

Jokių apribojimų dėl vietos, gali būti naudojamas vandens aplinkai

Lengva valyti - naudokite šiltą vandenį ir plauti pagal šiltas vanduo!Gali būti nuvaloma sausu švariu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu!

Nenaudokite, kai mokymo rinkinys kraunasi

Nenaudokite ant žando ar pažeistos odos

Nelaikykite produktą į verdantį vandenį,

Laikykite produkto nepasiekiamoje vaikams

Nenaudokite valymo, kurių sudėtyje yra alkoholio, benzino ar acetono

Prašome išsaugoti savo analinis kaištis švarus prieš ir po naudojimo naudojant šiltą vandenį ir sausu rankšluosčiu

Saugus Odos Draugiškas Medžiaga

Odos draugiškas ir minkšto silikono medžiaga,100% medicininio silikono Pagamintas iš saugiausių, aukštos kokybės medžiagos.Dizainas dera su ergonomika, patenka į žmogaus organizmą nuo išangės, todėl jums jausmas greitai kulminacija!Idealiai tinka vyrams ir moterims

Super Minkštas ir Tampus,Puikus lankstumas, gali būti išlenktas, bus pagal jūsų pageidavimus.Jei esate vyras, analinis kištukas gali dirginti prostatos; jei esate moteris, analinis kištukas gali sukurti neįtikėtinai malonus spaudimas sienelės iš makšties.Tai pradedantysis draugiškas prijungimo kištukas treneris rinkinys pagerina analinis komfortą ir backdoor patirtimi!

dydis 3 pcs
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Analinis Kaištis Rinkinys
suaugusiųjų žaislai žaislai suaugusiesiems
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
gera dovana sekso parduotuvė
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas Vibefun
Modelio Numeris analinis kaištis

Parašyti atsiliepimą

Butt Plug Treneris Rinkinys, Skirtas Patogiai ilgalaikio Dėvėjimosi,3Pcs Silikono Analinis Žvakės Mokymo Rinkinys Su Užsiliepsnojo Bazės Prostatos Massager

Butt Plug Treneris Rinkinys, Skirtas Patogiai ilgalaikio Dėvėjimosi,3Pcs Silikono Analinis Žvakės Mokymo Rinkinys Su Užsiliepsnojo Bazės Prostatos Massager

Panašūs produktai