Fiksavimo Plokštelės Chuck Už M14 Kampinis Šlifuoklis Chuck 45 Plieno Įrankiai Greito Tvirtinimo Greito Atleidimo Riešutų Spaustukas Ir Prietaiso


Nauja prekė

€4.78

€9.76

-51%



Žymos: chuck už kampo malūnėlis, kampinis šlifuoklis plokštė, įrankių rinkinys, vamzdžio apkaba, kampinis šlifuoklis m14, c apkabos, veržlė quick release, angl grinder, myofascial spaudai, snap on įrankis.

Aprašymas:

1. Bauda meistriškumo: grindų matinis turi baudos tekstūros, kuri padidina trintį ir riešutų galite užrakinti šlifavimo rato tvirtai ir ne taip lengva paslysti.

2. Aukštos kokybės medžiagos: collet riešutų kampas malūnėlis yra savotiškas didelio stiprumo lydinio medžiagos, didelio stiprumo perdirbimo be deformacijos, išlaikyti 40N sukimo momentas ir 12000rpm didelio greičio, kokybės užtikrinimo, ir ilgą tarnavimo laiką.

3. Paprasta operacija: quick release riešutų kampas malūnėlis yra greitas užrakto konstrukcija, kurios gali būti labai tvirtai priveržti, o ne paprasta laida.Jį galima prisukti arba atlaisvinta be raktu.Naudojimo procesas yra labai paprastas ir greitas.

4. Platus naudojimas: collet riešutų tinka visiems kampo šlifavimo su M14 sąsaja rinkoje, panaudota už kampo šlifavimo ir pjovimo mašinos, jos 1200W greitis yra 11000r/min, ir poliravimo disko skersmuo 125 .Pavyzdžiui, deimantiniai pjovimo diskai, šlifavimo diskai, taurės šlifavimo diskai, deimantiniai plokščių, ir kitų tipų šlifavimo diskai.

5. Pastaba: Jei sukimo momentas yra per didelis, kad jį pašalinti, galite naudoti įprastinių 2-pin raktas siekiant suderinti skylę jį pašalinti.Prašome patikrinti, ar veržlė defektus ir žalą prieš naudojimą siekiant išvengti saugos nelaimingų atsitikimų.

Specifikacija:

Tipas: Užrakinimo plokštelės tvirtinimo

Medžiaga: 45# plieno

Skersmuo: apie 50 mm / 2 cm

Modelis: tinka M14

Svoris: apie 80g

Pakavimo Sąrašas:

1*Užrakto Plokštelės Tvirtinimo

PRISTATYMAS:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) Paprastai visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3) vežimas, Paštu, Oro Paštu, yra tik mažiau nei 2 kg svorio prekių.

4) Jei jums reikia prekių labai skubiai ,prašome susisiekti su mumis DHL ar Fedex Laivybos ir kt.

Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

ATSILIEPIMAI:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

4) Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris kampe įrašą
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Sertifikavimo CE

Parašyti atsiliepimą

Fiksavimo Plokštelės Chuck Už M14 Kampinis Šlifuoklis Chuck 45 Plieno Įrankiai Greito Tvirtinimo Greito Atleidimo Riešutų Spaustukas Ir Prietaiso

Fiksavimo Plokštelės Chuck Už M14 Kampinis Šlifuoklis Chuck 45 Plieno Įrankiai Greito Tvirtinimo Greito Atleidimo Riešutų Spaustukas Ir Prietaiso

Panašūs produktai