Universalus Magnetinis Siūlės Vadovas Spauda Kojų Siuvimo Mašinos "PASIDARYK pats" Amatų Koja Dalys, Namų ūkio Įrankis Siuvimo Reikmenys


Nauja prekė

€0.84

€1.31

-35%



Žymos: foto aparatas priedai, mašina priedai troquea, priedų siuvimo mašina ženklas, slinger siuvimo mašina priedai, siuvimo mašina priedai costura, siuvimo mašina priedai įtampa, siuvimo mašina priedai linijinis, pramoninės siuvimo mašinos, priedai butas, jaguar siuvimo mašina priedų, elena siuvimo mašina priedų.

Aprašymas Magnetinio siūlės yra geras pagalbininkas jūsų siuvimo projekto ir uaed kaip siuvimo mašina priedas, skirtas dirbti sklandžiai.Siuvimo magnetas vadovas yra pakankamai stiprus, kad tarnauti ilgą gyvenimą.Mezgimo vadovas yra magnetas gerų rezultatų ir yra lengva įdiegti jūsų siuvimo mašina.

Savybės

Magnetinio siūlės

-Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje.

-Medžiaga:Metalas+magnetas.

-Dydis:1.69x0.66inch.

Jokių įrankių ar varžtus reikia.

Vieta Magnetinio siūlės vadovas, kaip toli nuo adata, kaip jūs norite, kad jūsų linijos siūlės ir ji veda audinį per puikiai, kaip jums siūti.

Pakavimo sąrašas

1 * Magnetiniai siūlės

Tipas 5 Buitinių Įrankių Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
tipas 2 "PASIDARYK pats" Drabužių Siuvimo
Rinkinys Tipas No
Tipas Didmeninės No
Tipas Siuvimo Siūlai
Medžiaga Kita
6 tipas "PASIDARYK pats" Amatų Koja Dalys
Tipas 1 Magnetinio Siūlės
Naudoti Kita
Tipas 4 Siuvimo Mašina Pėdelės
3 tipas Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras

Parašyti atsiliepimą

Universalus Magnetinis Siūlės Vadovas Spauda Kojų Siuvimo Mašinos

Universalus Magnetinis Siūlės Vadovas Spauda Kojų Siuvimo Mašinos "PASIDARYK pats" Amatų Koja Dalys, Namų ūkio Įrankis Siuvimo Reikmenys

Panašūs produktai