Aliuminio Reguliuojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas Nemokamai Liftas Atramos Kampas Koreguoti Nešiojamojo kompiuterio Tabletės Didina Turėtojas MacBook Pro " ir "iPad"


Nauja prekė

€29.63

€42.33

-30%



Žymos: Atrama, nailono ped, mobiliojo ryšio taisymas, priedai, dalys, juoda trafaretas, mini pad, a2133 atveju, apple ipad mini keyboard, bigmzpai, "ipad mini" pieštukas, "ipad " pro".

Nešiojamas Stendas Reguliuojamo Aukščio Darbalaukio Sofa-Lova Kompiuterį/Tabletę Stovėti Aliuminio Nemokamai Liftas Sąsiuvinis Padidinti Turėtojas "MacBook Pro"

Savybės:

【Stabilizavimo ir Apsauga】: Aliuminio tikslumo apdaila suteikia aukščiausios kokybės ir kieto stabilumas, apkrova iki 10kg svorio į viršų.Rankiniu būdu reguliuoti be įrankių, daugiau nei 1000 kartų atidaryti išbandyti, du guoliai bus ne atpalaiduokite.Apsaugo nuo įbrėžimų.Viršutinis paviršius guminis kilimėlis ir priekiniai lūpų, kad jūsų nešiojamas likti stabili padėtis, nesirūpindami apie tai, bet dėvėti ant jūsų gana nešiojamas. 【Plataus suderinamumo】: Kostiumas Apple Macbook Pro, Macbook Air", "HP", "Dell", "Sony", "Samsung" taip pat tiktų "iPad" oro mini Pro ir kiti nešiojamieji kompiuteriai dydis nuo 11 iki 15.6 colių. 【Ergonomiškas Dizainas】:nešiojamas stendas, gali būti naudojamas kaip liftas padidinti nešiojamojo kompiuterio ekraną savo akių lygio ir unikalaus dizaino, kad jis ne tik gali naudoti nešiojamieji kompiuteriai/tabletės ant darbastalio, bet taip pat gali naudoti nešiojamieji kompiuteriai/tabletės ant sofos ir lovos, šis stendas taisyti savo laikysena ir išleisti jums iš nugaros/kaklo sustingimas. 【Šilumos Išsklaidymo】: Naudoti aliuminio natūralios šaldymo medžiagos, pvz., aušinimo plokštės, lengvas, gali išlaikyti aušinimo narė, darbo metu, ir jūs galite pamatyti žemesnės temperatūros, saugoti kompiuterį už geriausią veikimo temperatūra, sumažinti perkaitimo ir pagerinti veiklos rezultatus.

Šilumos Sklaida

Naudoti aliuminio natūralios šaldymo medžiagos, pvz., aušinimo plokštės, lengvas, gali išlaikyti aušinimo narė, darbo metu, ir jūs galite pamatyti žemesnės temperatūros, saugoti kompiuterį už geriausią veikimo temperatūra, sumažinti perkaitimo ir pagerinti veiklos rezultatus.

Aukštis Reguliuojamas

Iš 41mm, kad 210mm

Ergonomiškas Dizainas

Nešiojamas stendas, gali būti naudojamas kaip liftas padidinti nešiojamojo kompiuterio ekraną savo akių lygio

Visa Medžiaga Aliuminio Lydinys

Dvigubas Ekranas Sąveika

Platus scenarijus

Platus suderinamumas

Kostiumas Apple Macbook Pro, Macbook Air", "HP", "Dell", "Sony", "Samsung" taip pat tiktų "iPad" oro mini Pro ir kiti nešiojamieji kompiuteriai dydis nuo 11 iki 15.6 colių.

Dydis

Medžiaga Metalo
Stilius Lankstymo
Prekės Pavadinimas TTAKA7
Prašymas nešiojamas kompiuteris
Suderinamos Prekės Universalus
Naudoti Stalas
Kategorijos Nešiojamojo Kompiuterio Stovas

Parašyti atsiliepimą

Aliuminio Reguliuojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas Nemokamai Liftas Atramos Kampas Koreguoti Nešiojamojo kompiuterio Tabletės Didina Turėtojas MacBook Pro

Aliuminio Reguliuojamas Nešiojamas Stendas, Sulankstomas Nemokamai Liftas Atramos Kampas Koreguoti Nešiojamojo kompiuterio Tabletės Didina Turėtojas MacBook Pro " ir "iPad"

Panašūs produktai