Šiuolaikinio Namų Dekoro Kilimėliai kiliminė danga, PVC Virtuvės, Vonios Kilimėlis Kilimėlis Kambarį Prieškambario Durų Kilimėlis, kiliminė danga, neslidžios Užsakymą Įėjimo Durų Kilimėlis


Nauja prekė

€7.08

€11.81

-40%



Žymos: kiliminė danga, virtuvė, słomianka kilimėlis, koridoriaus kilimas, kilimų lauko, carpet kitchen pvc, kilimų prieškambario, kiliminė danga, pvc, grindų kilimėlis virtuvė, kilimų słomianka, kiliminė danga, vinilo.

PRODUKTO PAVADINIMAS

Šiaurės Spausdinami Durų Kilimėlis, kiliminė danga, Vonios Kilimėlis PVC Virtuvės Motina, neslidžia Šilko Kilpa Įėjimas Dembliai Kilimų Užsakymą Laisvai Cuttable Durų Kilimėliai

GERA MEDŽIAGA

PVC šilko kilpa słomianka pagamintas iš dviejų rūšių medžiagų, šilko kilpa medžiaga ant paviršiaus ne tik leidžia jums jaustis patogiai ant kojų, bet taip pat gali sugerti dulkių ir išvengti purvo.Prieš įeinant į duris, švelniai sunkiai batų ant tatamio, ir dulkes ir purvą nuo batų bus nukristi.Apačioje PVC medžiagos ir yra neslidus, kurie gali prilipti prie grindų, siekiant užkirsti kelią słomianka juda ir apsaugoti jūsų saugumui.Šių dviejų medžiagų, nesukelia jokios žalos žmogaus organizmui, galite saugiai naudoti PVC šilko kilpa słomianka namuose.

"PASIDARYK PATS" PJOVIMO

PVC šilko kilpa słomianka gali būti supjaustytos pagal save, tai nėra lengva išeiti, ir yra patogu iškirpti formos norite.Galite patirti įdomus hands-on ir gauti unikalų produktą, kuris priklauso jums.

ERDVĖS NAUDOJIMO

Storis PVC šilko kilpa słomianka yra apie 8mm, atitinkamai storis ne tik užtikrina minkštumą, bet taip pat neužkerta atidaryti ir uždaryti duris.Jis gali būti naudojamas prie durų, svetainė, miegamasis, virtuvė, vonios kambarys ir kitose vietose, rodo graži ir turtinga jausmą namo apdailai, taip pat turi stiprią praktiškumą.

IŠVALYTI METODAS

Kai słomianka yra pilnas dulkių ir smulkių dalelių, galite naudoti dulkių siurbliu valyti.Arba galite naudoti vandens žarna nuplaukite dėmes ir dulkes, ir tada įdėkite słomianka ne sausas.Būkite atsargūs, ne atskleisti słomianka saulės, kad būtų išvengta blukimo modelis.

PRITAIKYTI TECHNINĖS PRIEŽIŪROS

PVC šilko kilpa doormats mūsų parduotuvėje paramos, pritaikymas, ar modelis jums patinka, arba dydžio jums reikia, mes galime pritaikyti.Bet dėl to, kad trūksta žaliavos, didžiausias plotis słomianka gali būti tik 140 cm, o ilgis neribojamas.Jei jums reikia individualiai pritaikytas paslaugas, prašome siųsti mums žinutę ir mes jums tarnauti laiko.

ŠILTAS GREITAI

-Mūsų produktai yra visiškai naujas, prašome vėdinti juos, o jei pajusite, kad kai kurie kvapo. -Todėl, transportavimo, ten gali būti kai kurie lipdukai, tačiau jie dingsta po keleto dienų. -Prašome leisti 1-2cm dydžio klaidų, dėl skirtingų matavimo standartas. -Dėl skirtingo šviesos ir ekrano nustatymas, spalvos gali atrodyti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų, mes stengiamės tarnauti jums.

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Prekės Pavadinimas FIOURISH
Medžiaga PVC
Modelio Numeris Durų kilimėlis 046
Technics Mašina Padarė
Advantage5 Lengva Valyti
Funkcija atsparus vandeniui, Atsparus Korozijai, Anti-Bakterijos, Raukšlių Atsparus, Anti-Slydimo, Klijai-Apsaugos
Modelis SPAUSDINTI
Advantage1 Gali būti Pritaikyti
Kilimų Pardavimo Baigė Kilimas (piece)
Naudoti DURYS, GRINDŲ, Vonia, Lauko, BARAS, automobilis
Advantage2 Aplinkos apsauga
Specifikacija Rectangle
Kilmės KN(Kilmės)
Advantage4 Anti-Slydimo, atsparus dulkėms
Modelio Tipas Kietas
Stilius Modernus
Prašymas gyvenamasis kambarys, miegamasis
Advantage3 Gali būti supjaustytas
Dizainas Kilim

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinio Namų Dekoro Kilimėliai kiliminė danga, PVC Virtuvės, Vonios Kilimėlis Kilimėlis Kambarį Prieškambario Durų Kilimėlis, kiliminė danga, neslidžios Užsakymą Įėjimo Durų Kilimėlis

Šiuolaikinio Namų Dekoro Kilimėliai kiliminė danga, PVC Virtuvės, Vonios Kilimėlis Kilimėlis Kambarį Prieškambario Durų Kilimėlis, kiliminė danga, neslidžios Užsakymą Įėjimo Durų Kilimėlis

Panašūs produktai