Nešiojamų Non-stick Silikono Virtuvės maisto ruošimo Įrankiai su medine Rankena Namų Atsparus Karščiui Mentele Virtuvės Reikmenys


Nauja prekė

€0.37

€0.63

-41%



Žymos: vyrai, medinis dubuo, mediniai indai, medinėje dėžutėje reikmenys, virtuvėje mediniai, medinis akmuo dubuo, roun medinis dubuo, šaukštas medienos, mediniai indai krepšys, kelionės mediniai indai, nustatyti mediniai indai.

Savybės:

Aukštos kokybės silikono, aukštos temperatūros varža, sąlytį su maisto saugos, patenkinti įvairių maisto gaminimo reikalavimų.

Žmogiškas dizainas, patogi rankena, anti-nusiplikymas silikono produktų, geras kietumas, nr. deformaciją lenkimo, kieta, minkšta, o ne kentėti konteinerių.

Atsparūs karščiui, korozijai atsparus, patvarus, stabilios fizinės savybės, tiesiogiai besiliečiančių su maistu, netoksiškas ir bekvapis cheminis stabilumas.

Aukštos kokybės maisto kokybės silikono, lengva valyti, o ne lengvai sugeria dėmes.

Stiliaus virtuvės suteikia skirtingą patirtį, naudojant virtuvės reikmenys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Eggbeater: ilgis 26cm/10.24" plotis 6cm/2.37" svoris: 47g

Naftos šepetys: ilgis 27cm/10.63" plotis 4cm/1.58" svoris: 49g

Maisto įrašą: ilgis 26cm/10.24" plotis 3cm/1.19" svoris: 98g

Sriubos šaukštas: ilgis 31cm/12.21" plotis 8cm/3.15" svoris: 85g

Grandiklis: ilgis 31cm/12.21" plotis 6cm/2.37" svoris: 97g

Spageti letena: ilgis 31cm/12.21" plotis 6cm/2.37" svoris: 73g

Nuotėkio kaušu: ilgis 32cm/12.6" plotis 8cm/3.15" svoris: 72g

Skustuvas: ilgis 32cm/12.6" plotis: 7cm/2.76" svoris: 71g

Colander: ilgis 31cm/12.21" plotis 7cm/2.76" svoris: 69g

Mentele: ilgis 32cm/12.6" plotis 8cm/3.15" svoris: 81g

Mažas sriubos šaukštą: ilgis 32cm/12.6" plotis 7cm/2.76" svoris: 78g

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Virtuvės Reikmenys

[relateproductdetail/]

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Mezgimojoga.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Non-stick Silikono Virtuvės maisto ruošimo Įrankiai su medine Rankena Namų Atsparus Karščiui Mentele Virtuvės Reikmenys

Nešiojamų Non-stick Silikono Virtuvės maisto ruošimo Įrankiai su medine Rankena Namų Atsparus Karščiui Mentele Virtuvės Reikmenys

Panašūs produktai