Aukštos Kokybės 3Mm, kalnų krištolas Pearl Taurės Grandinės Krištolo ir Deimantų Sidabro Pagrindo 5 Kelyno Daug Drabužių "Pasidaryk pats" Vestuvių Suknelė Priedai


Nauja prekė

€3.99

€5.05

-20%



Žymos: permatex 09103 stiklų remonto komplektas, perlų apdaila, perlų juosta, krištolo apdaila, krištolo ir perlų apdaila, peugeot motoroleris, 41mm stūmoklio, liuminescencinės aliejinių dažų, crystal masės, ritinio masės.

Dydis:perlų ir kristalų SS12 3mm grandinės

Akmens spalva:AAA aišku, krištolo ir perlų

danga Spalva: sidabrinė

Jeigu jums yra įdomūs didelis pirkimo,prašome susisiekti su manimi, mes galime gamybos jums.mes gamyklos,kaina yra geriausia ir kiekis, yra gerai.

Atsiliepimai

1.Nuotrauka buvo padaryta natūra,bet dėl fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų ,gal kai kurie skirtumai!Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

2. Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis tuo metu, mes padarysime viską, kad jūsų problemą galima išspręsti artimiausiu metu, ačiū.

3. Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų,skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų jav .

Formos Round
Prekės Pavadinimas XINMILLIE
Naudoti Drabužiams, Batai, Kepurės, Kelnės, Sijonai
Produkto Tipas Cirkonio
Spalva Sidabro bazės
Strazdų Tipas Laisvas Cirkonio
Technics Siūti-On
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius flatback
Medžiaga Crystal
dydis 3mm
Modelio Numeris ss12 rhinestone pearl chain crstal trimming

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės 3Mm, kalnų krištolas Pearl Taurės Grandinės Krištolo ir Deimantų Sidabro Pagrindo 5 Kelyno Daug Drabužių

Aukštos Kokybės 3Mm, kalnų krištolas Pearl Taurės Grandinės Krištolo ir Deimantų Sidabro Pagrindo 5 Kelyno Daug Drabužių "Pasidaryk pats" Vestuvių Suknelė Priedai

Panašūs produktai