Automobilių Kabliai Atgal Sėdynės Pagalvėlės Kabliukas Universalus Auto Transporto priemonės, atrama galvai Pakaba Saugojimo Organizatorius Pakabinti Bakalėja, Rūbai Skėtis


Nauja prekė

€4.19

€8.23

-49%



Žymos: automobilių sėdynės organizuoti, mažos galinės sėdynės organizatorius, automobilio kablys, kulkšnies bangle, automobilių pagalvėlės kablys, topra automobilio sėdynės organizatorius, automobilių sėdynės kablys, lipnios, apkabos, dievas automobilių apmušalai, support car seat hanger.

✓ MEDŽIAGA: kablys yra pagaminti iš didelio intensyvumo ir tvirtos ABS medžiaga,kuri daro tempimo veiklos automobilių kabliai pasiekia savo viršūnę.Guolių,atspari lenkimo atsparumo objektų, yra pagaminti iš storos sidabro, nerūdijančio plieno, ir didžiausias atitikimo kablio apkrova, todėl, kad jų didžiausia apkrova padidėjo iki tokio nesuvokiama, 15 svarų.

✓ PAREIGOS: projekto koncepcija automobilių kabliai yra visiškai pasinaudoti naudoti ribotai vietos automobilio, siekiant padėti tiems, kurie dažnai perka mažus daiktus ar kitos įvairenybės rasti idealus ir saugus vietos automobilio, taigi, kad prekės gali būti apsaugoti nuo poveikio ir ji taip pat gali laikyti interjero išvaizda ir švarus automobilis.

✓ Naudoti: Skirtingai nuo kitų nuimamas surinkti automobilių kabliai, automobilių kabliais nereikia vidurinio įdiegti.Jūs galite tiesiogiai naudoti po pirkimo, kuris gali išgelbėti įrengimo metu ir jums nereikia pašalinti automobilio pagalvėlės nuo kėdės.Tiesiog pakabinti ant ant pagalvėlės.

✓ Universalus tinka: Sandėliavimo Kabliukai Rūbams tinka visiems, puikiai tinka automobiliams, kurie turi nuimamas/reguliuojamas pagalvėlės ir net be jo, vis tiek galite pakabinti juos į grab rankena.

✓ Gauti jį su pasitikėjimu: Mes norime, kad jūs mėgautis savo pirkinius su paprastumas ir patogumas.Mes atgal šių universaliųjų automobilių pagalvėlės kabliukai 100% pinigų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

Produkto aprašymas

Automobilių kabliai, kabliukai įdiegta ne skliausteliuose už atramos galvai naudoti kamieno apkrovos, didelių objektų, bet ir pasinaudoti automobilių kabliai.Automobilių kabliai yra pakrautas su mažų daiktų, kad didžiausias mūsų automobilių kosmoso.

automobilių kabliai yra naujas produktas, sukurtas mūsų dizaino komanda po visiškai vertinti kitų panašių produktų.Tai yra skirtingų iš gryno plastikiniai kabliukai ir gryno plieno kabliukai.Tempimo kablys skyriuje mūsų produktai yra pagaminti iš didelio stiprio ABS medžiagos.Laikiklis guoliai, kuris yra labai atsparus dangtis, naudoti, patvarus, nerūdijančio plieno, siekiant padidinti didžiausią apkrovą nesuvokiama 15 svarų, kurie yra Patenkinti mūsų kasdienių poreikių.

Automobilių kabliai yra derinys, kabliukai, kurie gali būti tvirtinamas tiesiai pagalvėlės, be jokių kitų antrinių surinkimas.Tiek Montavimas ir išardymas yra labai paprasta, kurie taupo laiką.Guolių veržlė yra pagaminti iš didelio stiprio ABS medžiagos ir tai yra fiksuota abiejuose galuose amžinai.Prekės yra siūbavo ir nesivadovaudamas automobilių ilgą laiką ir yra fiksuotas kablys ir nebus nukristi.

automobilių kabliai yra gatavas mišinys, kablys, kurie gali būti tiesiogiai pritvirtintas prie pagalvėlės nereikia vidurinio surinkimas.Montavimas ir išardymas yra labai paprasta, kurie taupo laiką ir darbo efektyvumą.Guolių veržlė yra pagaminti iš didelio stiprio ABS medžiagos ir ilgalaikio abiejuose galuose.Elementą galima pritvirtinti ant kablio be nukristi net jeigu automobilio svyravimai ir virpesiai ilgą laiką.

automobilių kabliai yra labai pasitikintys savimi, su savo produktais.Jei klientas naudoti mūsų produktus ir neatitinka jo lūkesčių, mes siūlome 100% grąžinimo.Mes tikimės, kad klientai galėtų mėgautis savo pirkinių, ir neturi jokių rūpesčių.

Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Nėra. Kabliukų >10

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Kabliai Atgal Sėdynės Pagalvėlės Kabliukas Universalus Auto Transporto priemonės, atrama galvai Pakaba Saugojimo Organizatorius Pakabinti Bakalėja, Rūbai Skėtis

Automobilių Kabliai Atgal Sėdynės Pagalvėlės Kabliukas Universalus Auto Transporto priemonės, atrama galvai Pakaba Saugojimo Organizatorius Pakabinti Bakalėja, Rūbai Skėtis

Panašūs produktai