Krūtinės Pūlingas Erzinti Vibratorius Pirštas Rankovės Mini Vibruojantį Massager Erotika Suaugusiems, Sekso Žaislai Moterims


Nauja prekė

€16.18

€26.96

-39%



Žymos: mano sekso žaislai, latekso piršto mova vibratorius, seksualinio žaislo, clitor vibratorius, sekso žaislai, moteris, bdsm žaislas, vibrat, pirštu lytis, elnias piršto žiedą, sekso parduotuvė, app dildo.

modname=ckeditor Krūtinės Pūlingas Erzinti Vibratorius Pirštas Rankovės Mini Vibruojantį Massager Erotika Suaugusiems, Sekso Žaislai Moterims

Aprašymas: * 100% Brand New Aukštos Kokybės! ✈Spalva: Rožinė Raudona ✈Medžiaga: Medicininis Silikonas ✈ Režimas:10 Vibracijos Režimai ✈Įkrovimas:USB Įkrovimo ✈Triukšmas: ✈Vandeniui: 100% Vandeniui ✈Įkrovimo Laikas:45 Minučių ✈Darbo Laikas:1H ✈Kūno Dizainas:Aukso Kampas Ergonomika ✈Svoris:200g Paketą sudarė: 1*Vibratorius 1*USB Linija 1*Vartotojo Vadovą

► Laivyba: Mes laivas dauguma pasaulio šalių.Prekės yra vežamos iš Kinijos, oro paštu, pasiekti dauguma šalių, apie 15-35 darbo dienas.

► Mokėjimas: priimame alipay čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

► Wantty: Jei prekė neatitinka aprašymo arba yra pažeistas, prašome leiskite mums žinoti, laisvai ir mes susidoroti su juo laiko, kad patenkinti jus. (Nereikia ne nedvejodama, duoti blogas komentarus arba neutralus komentarus, prašome, kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą laiko, manome, kad birža leis jums pasiekti geresnių rezultatų.

► Atsiliepimai: Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.mes susidoroti su juo greitai!

► Dėmesio

1.Pirmas mokestį, turi būti visiškai prieš naudojimą.

2.Kai valymo kūdikis, prašome neplaukite pagal maišytuvas dar kartą, turite naudoti drėgnu rankšluosčiu nuvalykite.

3.Nenaudokite silikono alyva ir tepimo skystis, silikoninė alyva, tepimo skystis naikina silikono produktų.Jei jums reikia naudoti tepimo skystis, prašome naudoti vandenyje.

4.Produkto fotografija-Visas produkto vaizdai šioje svetainėje, yra paimti natūra, galite pamatyti vaizdą apie produktą į svetainę ir jums, kad prekės gautos, turi būti lygiai tas pats (spalvos skirtumai dėl apšvietimo veiksnius, produktų fotografija yra ne ši riba).

5.Produkto testavimas-bendrovė taip pat išbandyti vieną prieš siuntimo ir pakavimo, 100% kokybės tikrinimas, siekiant užtikrinti, kad jūs gaunate kokybės prekių.Jei kokybės problemas, bendrauti su manimi laiku todėl, kad problema gali ilgainiui būti išspręsta.

Fuction 2 Spenelių stimuliacija
Modelio Numeris GA0112
atsparus vandeniui 100% atsparus vandeniui
dydis 10.5*3.4cm
Commodity Quality Certification 3C, CE
Tipas G-Spot
Medžiaga Silikono
Maxmium Triukšmo 40dB
Sertifikavimo CE
Spalva rose red
Fuction 1 Klitorio stimuliacija
Maitinimo Šaltinis USB įkrovimas
Prekės Pavadinimas OLOEY
Fuction 3 10 Vibracijos Režimai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Vibrators, usb vibratorius

Parašyti atsiliepimą

Krūtinės Pūlingas Erzinti Vibratorius Pirštas Rankovės Mini Vibruojantį Massager Erotika Suaugusiems, Sekso Žaislai Moterims

Krūtinės Pūlingas Erzinti Vibratorius Pirštas Rankovės Mini Vibruojantį Massager Erotika Suaugusiems, Sekso Žaislai Moterims

Panašūs produktai