Rondaful M2 VSD Byloje M. 2 USB 3.2 Gen 2 NVMe SSD Aptvarą Nvme PCIE UASP Klavišą M NGFF SATA USB C SDD Standžiojo Disko Dėžutė Adapteris


Nauja prekė

€13.40

€34.36

-61%



Žymos: 2tb ssd m.2, mini pcie sata, usb cabl, atveju m2 nvme, m2 pce adapteris, m2 usb, mini pcie, dviračių ronda, multi m2 sata, ngff.

Savybės:

1. M. 2 NVME & SATA Suderinama: SSD Talpyklos yra suderinama su M. 2 NVME & SATA SSD M-Key & B+M Raktą 2230/2242/2260/2280, tokių kaip "Samsung" / "Toshiba" / už CrucialS / už Kingston / už Seagate / už WD / integruoto /už PNY ir kt.VSD korpusas tinka "Windows", Mac OS ir Linux.Tiesiog prijunkite ir žaisti be jokių papildomų tvarkyklių ar programinės įrangos.

2. Išskirtinį Aliuminio Konstrukcija: 2 M. SSD korpusas pagamintas iš restorano aliuminio, matomas kompaktiškas ir plonas dydžio.Built-in ventiliatorius gali padėti išlaikyti aušintuvas veiklos aplinką optimalų našumą ir ilgesnę gyvenimo trukmę jūsų SSD.Kai SSD talpyklos veikia, RGB šviesos bus, ir ji bus automatiškai išsijungs su jokia operacija, per 5 minutes gali padėti taupyti energiją.

3. Greitas Duomenų Perdavimas: SSD atveju yra taikomas su USB 3.2 Tipas-C uosto, leidžia jums prieigą prie jūsų duomenų, naudojant naujausios versijos USB.Maksimalus duomenų perdavimo greitis gali siekti 10Gbps - 20 KARTŲ Greičiau nei USB 2.0; perkelti didelius failus tik sekundžių!

4. Kelis Ryšys: paketas ateina su viena USB-C USB-C male kabelio ir vieną USB-C USB-kabelis padės panaudoti visą veikimą jūsų SSD.Prieigą prie savo failus tiesiogiai su USB-C/už Thunderbolt3 nešiojamieji kompiuteriai & staliniai ar OTG leido telefonai/tabletės, tokios kaip "MacBook 2016 m.," MacBook Pro "iki 2017 m. už" MacBook Air " 2018 m. ir kt.

5. Be įrankių Įrengimas: Tai yra naujausia versija M. 2 NVME & SATA SSD Talpyklos, kuri yra daug lengviau būti įdiegta jokių kitų priemonių, reikalingų.Tiesiog įstumkite galinį dangtelį atidaryti aptvaro ir įterpti savo SSD į jį be jokių pastangų.Paketas ateina su vienu užtrauktuku padėti nustatyti jūsų SSD.

Techniniai duomenys:

M. 2 NVME ir SATA SSD Korpusas, plonas & išskirtinį dydis kelyje

Universalus Suderinamumas: SSD Talpyklos gali remti abi M. 2 NVME ir SATA SSD su M-Key ir B+M Raktą 2230/2242/2260/2280.

Dydis: apie 109*28*14.5 mm/4.29*1.10*0.57 į

Spalva: Pilka

Įspūdingas Kokybės:

1.Išskirtinį Aliuminio

SSD Talpyklos yra pagamintos iš premium aliuminio tvarkomi šlifavimas ir oksidacijos.Jis yra lengvas ir patogus paimti be jokių pastangų.Išskirtinį & atsparumo gniuždymui atspari aliuminio liejimas, taip pat galite apsaugoti savo kieto statedrive.

2.Šilumos Sklaida

Built-in ventiliatorius gali padėti VSD atveju išsklaidyti šilumą, tuo greičiau ir efektyviau atvėsti SSD optimalų našumą.

3.Slim & Kišenėje Dydis

Kompaktiškas ir plonas dizainas leidžia jums įdėti savo 2 M. SSD skaitytoją į savo nešiojamojo kompiuterio krepšys / kuprinė / kelionės atveju lengvai.Ji taip pat neužima daug vietos ant jūsų stalo.Jūsų verslo kompanionas kelyje!

Pakavimo Sąrašas:

1 X 2 M. SSD Atveju

Pastabos:

Naujų SSD, prašome inicijuoti ją pirmą, ir tada jūsų SSD galima aptikti.Prašome baigti disko iniciacijos pagal toliau nurodytus veiksmus.

Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Kompiuteris - Valdyti - Disko Valdymas.Rasti savo nepriskirtos, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Nepriskirtos, ir pasirinkti Naujas Paprastas Tomas Vedlys.

Tik kieto disko dėžutės, SSD kietųjų diskų, nėra įtraukti.

Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kabelio Adapteris
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

Rondaful M2 VSD Byloje M. 2 USB 3.2 Gen 2 NVMe SSD Aptvarą Nvme PCIE UASP Klavišą M NGFF SATA USB C SDD Standžiojo Disko Dėžutė Adapteris

Rondaful M2 VSD Byloje M. 2 USB 3.2 Gen 2 NVMe SSD Aptvarą Nvme PCIE UASP Klavišą M NGFF SATA USB C SDD Standžiojo Disko Dėžutė Adapteris

Panašūs produktai