Šešių Pavarų Reguliuojamas Nešiojamas Stovas Anti-slip Sulankstomas Stovas Stalinis M6M9


Nauja prekė

€0.59

€0.87

-32%



Žymos: pc parama, leshp nešiojamojo kompiuterio laikiklis, moterų nešiojamojo kompiuterio turėtojas, savininkas klaviatūra, žaidimas nešiojamas kompiuteris, nešiojamas parama, nešiojamas stovi dokas, bazinė sąsiuvinis, išorės pci kortelės lizdas, kompiuterio stovas.

Savybės:

Ergonomiškas dizainas: Tai padės jums tinkamą jūsų sėdėjimo laikyseną ir išvengti kaklo ir nugaros skausmai, kai jūs dirbate, žiūrėti vaizdo ar jūsų vaikai skaityti, knygas ant stalo.Mūsų Nešiojamojo kompiuterio Stovas gali nuolat skirtingų kampas nuo 0 ° iki 90 °, siekiant apsaugoti jūsų sėdimas gimdos kaklelio stuburo, stuburo traumos.

Šilumos Išsklaidymo : Puikus Nešiojamojo kompiuterio stovas su šiluminės medžiagos ,subtilus manote, lengva valyti, rūdžių įrodymas, įbrėžimams atspariu,kelia kompiuterį, todėl siūlo atvirą erdvę, padidinti oro srautą, siekiant padėti išlaikyti jūsų KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio aušintuvas ir apsaugo nuo perkaitimo ir sugenda.

Platus Suderinamumas: Universaliai tinka beveik visų nešiojamųjų kompiuterių modelių ir dydžių, nuo 11 iki 15.6 colių, tokių kaip "MacBook, MacBook Air, Macbook Pro, Microsoft Surface", "Google" Pixelbook, Dell XPS, HP, "ASUS", "Lenovo", "Acer", "Chromebook", Alienware ir daugiau.Jis taip pat tinka planšetiniams kompiuteriams "ipad".

Poratble ir visiškai sulankstomas: Creative sulankstomas dizaino ir aukštos kokybės šviesos svorio ABS medžiagos ir nešiojamojo kompiuterio laikiklis gali būti sulankstyti.

Anti-slydimo ir Patvarus: Pagamintas iš ABS, kad yra pakankamai tvirtas, turėti savo nešiojamą kompiuterį.Anti-slydimo silikono pagalvėlės yra naudinga siekiant išvengti rizikuodami jokių įbrėžimų į savo prietaisą ir užtikrinti stabilią krovą.

Reguliuojamas ir nekintanti, Tai stovi už nešiojamojo kompiuterio ir planšetinio kompiuterio numatyta, 7 lygių aukščio reguliavimas, leidžia jums prisitaikyti prie patogus veikimo kampas ir aukštis pagrįsti savo faktinį poreikį.

Jis gali būti naudojamas įvairioms progoms: pvz., biurai, konferencijų salės, bibliotekos, kavinėse, virtuvėse ir muzikos, žaidimų kambariai, naudojamas saugoti nešiojamieji, planšetiniai kompiuteriai, projektoriai, meniu, muzika, knygos, žurnalai ir pan.Pateikti mąstantis ir praktiška dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas+ABS

Spalva: Juoda/ Balta/ Rožinė

Unikali Funkcija: Reguliuojamas Stovas, Neslystantis, Sulankstomas

Pakuotė:

1 x Sulankstomas Nešiojamas Stendas

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas nešiojamas kompiuteris
Prekės Pavadinimas BRDRC

Parašyti atsiliepimą

Šešių Pavarų Reguliuojamas Nešiojamas Stovas Anti-slip Sulankstomas Stovas Stalinis M6M9

Šešių Pavarų Reguliuojamas Nešiojamas Stovas Anti-slip Sulankstomas Stovas Stalinis M6M9

Panašūs produktai