Verslo Nešiojamojo kompiuterio Kuprinė, Kelionės Anti-Vagystės Su USB Įkroviklis Uosto Vandeniui Kolegijos Krepšys Moterims ir Vyrams Tinka 17 "Nešiojamieji kompiuteriai


Nauja prekė

€24.17

€34.52

-29%



Žymos: mini kanken kuprinė, čin hebrajų, bostanten nešiojamojo kompiuterio krepšys moteris, mlitary nešiojamojo kompiuterio kuprinė, vyrai fotoaparato kuprinė, kuprinės mokykla, kuprinė, kuprinė vyrai, mama, moterims, kuprinės, atgal krepšys.

Ypatybė:

Bagažo/ lagaminas Dirželis ant nugaros yra puikus pristatymas per bagažo vamzdžių ir prie savo geležinkelių bagažo saugiai, kad būtų lengviau gabenti.Lengvai sunkiojo svorio. mažiau naštą ant savo pečių ir atgal, kai kelyje.

Paslėptas vagystės įrodymas kišenėje sukurta ant nugaros sėdi prieš naudotojo kūno.Anti-kišenvagis kišenėje sunku pavogti asmeniniai daiktai.

Išorinės kišenės ant abiejų pusių yra pagaminti iš elasticized akių, plečia užtikrinti įvairaus dydžio vandens butelių ir kompaktiškas skėtis kuprinė nemokamas uosto.

Usb įkroviklis uosto yra patogus išorinį ryšį, Ji siūlo lengvą prieigą prie įkrauti savo prietaisus.Pajungti telefoną ir būti kelyje.Ausinių sąsaja suteikia patogu klausytis muzikos. 100% brand new ir pagamintas iš didelio tankio ir vandenį atstumiantis poliesterio audinio, nėra lengva Gauti šlapias ir užtikrinti, ilgalaikis naudojimas atskirai.

Nešiojamojo kompiuterio skyrius: tinka 17 15. 6 15 14 13 colių nešiojamieji kompiuteriai ir " MacBook(laptop per 17inch nerekomenduojama)

PASTABA:

1.Yra 1-3 cm skirtumas pagal instrukcija maesurement.

2.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų beacceptable dėl šviesos ir ekrane.

3. Naujas krepšys tiesiog išėjo iš gamyklos, todėl ji bus šiek tiek kvapo.

Atsiliepimai

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Grįžti

1. Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant.

2. Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku.

3. Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums.

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje.

Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį,

susisiekite su manimi, prašome, ir aš replay jums kuo greičiau,ačiū ! ^8^

Funkcija 5 Patvarių medžiagų ir vientisų spalvų
Prekės Pavadinimas NANCY TINO
Talpa 20-35 L
2 funkcija Patogus ir tvirtas
Kuprinės Tipą Softback
Uždaryti Tipas užtrauktukas
dydis 46*30*18cm
Modelio Tipas Kietas
Lietaus No
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Elemento Tipas Kuprinės
Pamušalas Poliesteris
Lytis Unisex
Funkcija 1 Saugojimo vieta ir kišenės
Balansinė Sistema Lokveidīgs Peties Dirželis
Svoris About 1 kg
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Funkcijos ir saugumas
Stilius Mados
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje, Interjero Užtrauktukas Kišenėje, Interjero Skyrelio, Kompiuterio Tarpsluoksnio
Rankena/Dirželis Tipas Minkšta Rankena
4 funkcija USB prievadas dizainas
Modelio Numeris Verslo Kuprinė

Parašyti atsiliepimą

Verslo Nešiojamojo kompiuterio Kuprinė, Kelionės Anti-Vagystės Su USB Įkroviklis Uosto Vandeniui Kolegijos Krepšys Moterims ir Vyrams Tinka 17

Verslo Nešiojamojo kompiuterio Kuprinė, Kelionės Anti-Vagystės Su USB Įkroviklis Uosto Vandeniui Kolegijos Krepšys Moterims ir Vyrams Tinka 17 "Nešiojamieji kompiuteriai

Panašūs produktai