5*22mm Klasės 1 Fleita Spiralės Karbido Pabaiga Malūnas, Pagamintas Iš Japonų " SUMITOMO Kieto Karbido Pjovimo Akrilo PVC, MDF Medžio masyvo


Nauja prekė

€259.77

€285.46

-8%



Žymos: xr iphone atveju akatsk.

5*22mm Klasės 1 Fleita Spiralės Karbido Pabaiga Malūnas, Pagamintas Iš Japonų " SUMITOMO Kieto Karbido Pjovimo Akrilo PVC, MDF Medžio masyvo

Aprašymas

Pavadinimas: 5mm Klasės Vienos Spiralės Fleita Karbido Pabaiga Malūnas, Pagamintas iš Japonų " SUMITOMO kieto karbido.

Naudojimas: Ji yra ypatinga, gerai pjovimo aukštos kietumas ir aukštos stickness ne metalo medžiagos, pavyzdžiui, akrilo, organinis stiklas, organinio stiklo, PVC, PP, PC ir kt.Tikrai jis taip pat gali sumažinti medienos, įskaitant medienos, fanera, MDF plokštės ir pan, nes jie yra sofer ir mažesnės stickness nei akrilas.

Bruožas: Ji naudoja didelius žetonų šalinimo vieną fleita struktūra su aštriais ašmenimis, nr. klijuoti peilis reiškinys, sklandžiai pusėje pjovimo paviršiaus, be jokių galąstuvas.

Vaizdo mes naudojame Klasės pabaiga malūnas cutter sumažinti 20mm storio akrilo lakšto.Ji štampus ir sumažinti akrilo vienu metu.Cutter nėra

sticked pagal akrilo žetonų ir tai yra didelio tikslumo ir ilgas darbo laikas.

2. Specifikacija

3. Apmokėjimas:

1 dalies Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas po užsakymo dedamas.

2) Mezgimojoga.lt palaiko PayPal, visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės,Western Union", Banko pavedimu, per saugų mokėjimo procesorius

Sąlyginio DEPONAVIMO ir kt.

3) Jūsų mokėjimas bus laikomas Mezgimojoga.lt kaip 3rd party, kol jūs patvirtinate prekių pristatymą jūsų užsakymą.

4. Vežimą:

1) Mes laivas užsakymus dauguma šalių rūšių laivybos metodai(remiantis savo pristatymo adresą) ,16-40 darbo dienas nuo pristatymo laiką.Brazilija ir Rusija gali siekti daugiau nei 35-60 dienų.

2) Paprastai karpymo bus išsiųstos per 3 dienas, pažintys nuo mokėjimo gavimo Mezgimojoga.lt.

3) Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku, prašome susisiekti su mumis pirma, tada mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.

4) Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.Kartais gal šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar švenčių dienomis.

5) Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

5. Grąžinimo Garantija

1) Jei jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2) neteisingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

6. Reitingų&Atsiliepimus

1) Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums !Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

2) Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, o "PREFEKTAS 5 ŽVAIGŽDĖS" jei jus tenkina jūsų prekės (- ių), kai gauna.Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

7. RFQ.

1) Q: Be to, modeliai čia, jūs turite skersmuo 5mm, bet ir kitų Pjovimo Aukštis modelis?

A: Taip.Jei jums reikia kito dydžio pabaiga malūnas pjovikliai, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai palikti pranešimą per Mezgimojoga.lt, arba elektroniniu paštu, arba WhatsApp, WeChat, "Skype", Telefonu ir pan., kaip parodyta žemiau

2) klausimas: Kiek klasių lygius įgyjate, Vienos Spiralės Fleita Pabaiga Malūnas Cutter?

A: Mes turime 4 lygio klasių, įskaitant B Klasės pagaminti iš Kinijos karbido (X sąraše), Klasės A, pagaminti iš Japonų " SUMITOMO kieto karbido, Klasė A1, pagaminti iš Amerikos Kenna Metalo Volframo Karbido, Klasė A2, pagaminti iš Vokietijos K45 Volframo Karbido.

Visi modeliai ir prognozės sąrašą žemiau.

Apie Mus

Su populiarinimas CNC Staklės, įprastą graviravimo įrankis negali patenkinti reikia dideliu greičiu mechaninio apdirbimo.Kadangi didelio tikslumo kieto karbido frezavimo įrankiai yra vis daugiau ir daugiau populiarumo per šiandien ilgai pramonės srityje.

Mes turime keletą importuotų profesionalūs CNC mašinos ir patikros įranga, Įtvirtino Karbido gamybos be to, specialiai samdyti aukščiausio rango Pabaigos Pjovimo Frezavimo specialistai , pastatyti papildomi CNC pjovimo įrankis, R&D ir plėtros pagrindu, siekiant užtikrinti jo aukštą gamybos efektyvumą ir aukščiausios kokybės.T jis produktų kokybę galima palyginti su Europos, Japonijos ir Amercian pabaiga malūnas karpymo.Taigi, vis daugiau ir daugiau klientų pirks iš mūsų, kaip pakeisti pabaiga malūnas, Pagaminti Europoje, Japonijoje ir U. S. dėl aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.

Mūsų produktų asortimentas apima Reklamą Ilgai, Akmens Frezavimo Pjovimo, CNC Pabaigos Frezavimo Pjovimo, medžio Apdirbimo Pjovimo, Deimantiniai Pjovimo Frezavimo, Pjaustymo Mašinos, Priedai ir įvairių nestandartinių pjovimo įrankiai ir kt.Visi šie produktai yra plačiai taikoma liejimo, automobilių & motociklo pramonės, aviacijos, elektronų, reklamos gamybos ir baldų apdirbimo ir kt.

Modelio Numeris BT-A5X17 / 22 /32
Sertifikavimo CE
Pavadinimas Reitingas Vienos Spiralės Fleita Pabaiga Malūnas
Kilmės JP(Kilmės)
Tipas Pabaiga malūnas
Prekės Pavadinimas UKNOW
Pakuotė 1pc/pvc langą
Bendras Ilgis (L) Žr. specifikacijų sąrašas, informacija
Blauzdos Skersmuo (D) 5mm
Pjovimo Medžiagos Taikomos Aukštos kietumas ir aukštos stickness ne metalo medžiagos
Pjovimo Aukštis (h) 22mm
Bendras Ilgis Žr. specifikacijų sąrašas, informacija
Pjovimo Skersmuo (d) 5mm
Skersmuo 5mm
Danga No
Medžiaga Karbidas
Karbidas Tipas SUMITOMO kieto karbido Made In Japan

Parašyti atsiliepimą

5*22mm Klasės 1 Fleita Spiralės Karbido Pabaiga Malūnas, Pagamintas Iš Japonų

5*22mm Klasės 1 Fleita Spiralės Karbido Pabaiga Malūnas, Pagamintas Iš Japonų " SUMITOMO Kieto Karbido Pjovimo Akrilo PVC, MDF Medžio masyvo

Panašūs produktai