Juokinga, Automobilių Lipdukai Lipdukai ir Animacinių filmų Katės su Drugelio Automobilio Buferio Lipdukas Stilius Vinilo Decal Automobilių Langų Durų 6.69"x3.7"


Nauja prekė

€0.83



Žymos: juoda katė plakatas, dekoro plytelių lipdukas balta, juoda katė ausies, juoda katė, pliušas, krovinių be namų, katė žaislas, 100 cm siena lipdukas, juoda katė, cosplay, lipdukas lipdukas durų kraštovaizdžio, vinilo už šaldytuvas.

1. Geriausia Patvarus PET Vinilo Medžiaga Šis Mielas Lipdukas gali Parodyti Savo Asmenybių.Tinka Automobilių, Namų Biuro Apdailos, Langų, Baldų, Riedlentė, Sienos, Nešiojamas, Valtis, Gitara ir Kitų Patalpų Lauke, tai Sklandžiai, Švarus Jums Patinka.

2. Šis atsparus Vandeniui, lipnios, Nuimamas Lipdukai, Kad Padaryti Jokios Žalos Savo Automobilį ar Langą, Lengva Įdiegti, Pašalinti ir Sunproof; kadangi Lipdukas yra Pagamintas iš PET Medžiaga, geriau Valyti Automobilį Langas su drėgnu Skudurėliu iki sumontavimo.

3. Pirma, Švaraus Paviršiaus, Jei Lipdukas bus Įdiegta su drėgnu Skudurėliu ar Kažką ir Naudoti Kredito Kortelė arba Grandiklis, Grandyti Perdavimo Kino Pusę, tada Lėtai Pašalinti Pagrindo Popieriaus, ir Įsitikinkite, Kad Lipdukas Lieka Stucking Perdavimo Filmas; jei Dalis Decal Keltuvai su Pagrindo Kortelės Popierius, Spaudos Popierius atgal ir Vos prieš jį, kol Lipdukas Lieka Perkėlimo Plėvele.

4. kai Lipdukas yra Nulupti nuo Pagrindo Kortelės Popierius, Pastos Lipdukas ant Paviršiaus, Kur ji bus Taikoma, tada Naudoti Kredito Kortelę Sunkiai Perdavimo Kino ir Įsitikinkite, Kad Lipdukas Visiškai Pakimba ant Paviršiaus.

5. Atsargiai ir Lėtai Nuimkite Perkelti iš Kino Lipdukas; jei Matote Dalis Decal nėra Žievelės nuo Perdavimo Plėvelės, Paspauskite jį atgal į Paviršių ir Kartokite Procesą, kol tai Daroma.

Pakuotė:

1 x Vinilo Automobilių Lipdukas

Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Pakuotė Ateina Supakuoti
Modelis Gyvūnų Modelis
Kategorijos Lipdukai
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Tipas Klijai Lipdukas
Dizainas Animacinių filmų
Elemento Tipas Lipdukai

Parašyti atsiliepimą

Juokinga, Automobilių Lipdukai Lipdukai ir Animacinių filmų Katės su Drugelio Automobilio Buferio Lipdukas Stilius Vinilo Decal Automobilių Langų Durų 6.69

Juokinga, Automobilių Lipdukai Lipdukai ir Animacinių filmų Katės su Drugelio Automobilio Buferio Lipdukas Stilius Vinilo Decal Automobilių Langų Durų 6.69"x3.7"

Panašūs produktai