MIJING Z20 Reballing Vidurinis Sluoksnis Platformą "iPhone" X XS MAX 11 12 PRO PCB Sodinimo Alavo Turėtojas Išardymas Valdybos Litavimo BGA


Nauja prekė

€22.90



Žymos: iphone se motherboad, psoc, grimzlė gumos jig, stiklo visata, lydmetalis rankena, valdybos iphon, iphone 12 sijonas, padengti meizu m811h, "pasidaryk pats" rinkinys lydmetalis, iphone xs max plokštė su face id".

Aprašymas: MIJING Z20 Reballing Vidurinis Sluoksnis Platformą "iPhone" X XS MAX 11 12 PRO PCB Sodinimo Alavo Turėtojas Išardymas Valdybos Litavimo BGA

Pareigos:Reballing rungtynių

MJ 10 iš 1 BGA Reballing Trafaretas Platforma Jig Rungtynių yra profesinės BGA Reballing Trafaretas Rungtynių "iPhone" X-12/12pro, "iPhone" X-12/12pro plokštė BGA reballing rungtynių įrankis, naudojamas nustatymo ir reballing "iPhone" X - 12/12pro PCB BGA dalys, patogiau ir greičiau reballing BGA, be jokios žalos, siūlome jums geriausią sprendimą "iPhone" X-12/12 pro BGA reballing ir remontas.

Veiksmai:

1. Imti Z20 alavo sodinamoji ir vieta dugnais 2. Vieta tarpikliai, kiek reikia (kai sodinimo alavo rusijoje, artimuosiuose rėmo XSMax plokštė, jums reikia įdėti funkcinės funkcinės tarpikliai ir tada įdėkite RF skirta alavo sodinti net) 3. Vieta pagrindinės plokštės ir rasti ji per padėties nustatymo skiltyje ir apriboti 4 sritis. Vieta alavo-sodinti ju magnetas pagal modelį, automatiškai adsorb padėties nustatymo skylę ir suderinti tin-sodinti stotis padėties po 5. Vieta alavo tarpiklius pagal reikalavimus 6. Naudoti alavo grandiklis tolygiai užpildyti tinklelį su alavu pasta

Produkto Nuotrauka:

Pristatymo Terminas:

Mezgimojoga.lt Standartinis Pristatymas (Pranešimas): 10-25 dienas

DHL:3-5days

"FEDEX": 4-6days

UPS:3-5days

EMS:7-10days

Pakuotė : Visos prekės yra naujos,mes pak kiekvieną elementą, su plastiko sandari krepšys kad suvynioti su burbulas maišelį ir įdėti sunku langelį saugai užtikrinti prekių per siuntą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad kai kurie elementai yra gana mažas,prašome būti atsargūs, kai jūs išpakuokite jūsų sklypą,jeigu jie nėra arba misplacing.

Pastaba : Jei jūs gaunate su defektu arba netinkamas elemento viduje sklypas,prašome susisiekti su mumis,mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas.

Jei turite kokių nors problemų, kai naudojant elementą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pagalbos.

Kreipkitės į mus: Jei turite klausimų,prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Trademanager.Prašome don ' t atkalbinėjo, jei jūsų elektroninio pašto adresas nebus atsakyta metu, ne darbo valandomis.Kai gauti jūsų laišką,mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Atsiliepimai: Mes būsime labai dėkingi, jei galite palikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, mums po pirkimo.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į mus.Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes stengiamės išspręsti problemas, laiku.

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Home DIY
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Modelio Numeris Z20

Parašyti atsiliepimą

MIJING Z20 Reballing Vidurinis Sluoksnis Platformą

MIJING Z20 Reballing Vidurinis Sluoksnis Platformą "iPhone" X XS MAX 11 12 PRO PCB Sodinimo Alavo Turėtojas Išardymas Valdybos Litavimo BGA

Panašūs produktai