OkeyTech Naujas Mados Stilius 4 Mygtukai Flip Folding Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Fob Atveju Padengti Fiat Egea Tipo 500X Aukštos Kokybės


Nauja prekė

€4.08

€5.43

-24%



Žymos: angel fiat priekinis žibintas, fiat egea daugiaformačių, citroen c5 ekranas, dodge ram 1500 gps radijas, "Fiat 500x, 500x dangtis, fiat užraktas, led egea, fiat, chip "fiat" klavišą.

Su Baterija Palaikykite 4 Mygtukai flip nuotolinio klavišą "shell " fiat"

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Pagrindiniai Tuščias:Nesupjaustytos Peilis

Mygtukai:4 Mygtukai

Atsakiklio Lustas: Nr.

Elektronika/Baterija: Ne

Programos:

"Fiat" Egea Tipo 500X

Ir kiti modelio su pačios specifikacijos, pagrindinių tuščias ir baterijų laikiklis išvardytos žemiau skyriaus...

Svarbu: 1.Plastikinės dalys yra surenkamos be spragų, kuris yra prijungtas padalijimo linijos ir atrodo labai puikiai. 2.Dangtelis yra pagamintas iš ABS medžiagos, paviršiaus, su aukštos kietumas, geras cheminis atsparumas, karščiui ir korozijai ir poveikio stiprumo. 3.Nėra jokių flash galąstuvas ant viršelio, paviršius yra labai lygus ir gražus. 4.Pagrindinis peilis yra pagamintas iš vario ir tvarkomi dulkių šilumos.Ji tampa stangresnė ir lengvai pjaustomas.Pastaba: 1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3.Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo taip pat, kaip vienas mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant.

1*Automobilio Raktas Su Lukštais Pūko Peilis

Pristatymas

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-96 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas Mezgimojoga.lt Standartinis Pristatymas, Cainiao Super Ekonomikos, EMS,DHL, "Fedex" ...pagal savo pasirinkimą, kai užsakymus.Kitą pristatymo metodai turi skirtingus pristatymo laiką.

3.Jeigu tu negali gauti elementą atitinka nurodytas pristatymo terminas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.Jei jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

taip pat galime tiekti įvairių nuotolinio valdymo klavišus,atsakiklio žetonų ir spynų įvairių automobilių markių.jei esate intereasted bet prekių,maloniai prašome cantact man.mes labai stengiamės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Daugiau produktų, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausią pasiūlymą.

Medžiagos Tipas Naujas Mados Stilius
Pakuotė Pagrindiniai Shell Klavišą Peilis
Kitos Dalies Numeris Flip Folding Nuotolinio Automobilio Raktas Su Lukštais
peilis Pūko Peilis
automobilio stilius Automobilių Optikos Reikmenys
Pritaikymas Taip
R/C Funkcija be
Mygtukas 4 Mygtukai
auto raktas Nuotolinio Automobilio Raktas Su Lukštais Fob Padengti
Funkcija Su Baterija Laikyti
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Modifikuotas Klavišą "Fiat"
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba chian
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Gamintojas Dalies Numeris "Fiat" Egea Tipo 500X
Savybės Pakeitimo Pagrindinių Shell
Tinkamas "Fiat" Egea Tipo 500X
Mainų Dalies Numeris Aukštos Kokybės
Punktas Atnaujintas Apversti Raktas Fiat

Parašyti atsiliepimą

OkeyTech Naujas Mados Stilius 4 Mygtukai Flip Folding Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Fob Atveju Padengti Fiat Egea Tipo 500X Aukštos Kokybės

OkeyTech Naujas Mados Stilius 4 Mygtukai Flip Folding Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Fob Atveju Padengti Fiat Egea Tipo 500X Aukštos Kokybės

Panašūs produktai