Nešiojamas, Sulankstomas Vonia Šeimos Vonia, Vaikų Baseinas, Spa, Pirtis, Vonia Nuolatinis Vonia Barelį Nutekėjimo Lankstymo Vonia


Nauja prekė

€8.84

€17.00

-48%



Žymos: žlugimo vonia, mini sauna, spa vonia sūkurinė vonia, karšto spa, suaugusiųjų nešiojamų vonia, baseinas plaukti, 25q32, kamuolys užraktas, sulenkite vonia, vonios bomba trauktis wrap.

Savybės:

1. Built-in pearl medvilnės dizainas: Sulankstomos vonia su built-in pearl medvilnės.Palyginti su įprasta lankstymo vonios, mes galime išlaikyti vandens temperatūra geriau.Šilumos išsaugojimo laikas yra iki 120 minučių.Ji atsparumas drėgmei, garso izoliacija, šilumos išsaugojimas bei didesnis lankstumas.Tolygiai padengia svorio, tvirtas ir praktiškas, nereikia išpūsti, minkšta medžiaga suteikia mums geresnė patirtis.

2. 60cm skersmens ir 50 cm aukščio, tinka vaikams iki 15 metų

3. Aukštos kokybės medžiagos: saugus ir ne toksiška PVC medžiagos, kurios atitinka kiekybinius bandymo standartų, aplinkosaugos ir patvarūs, patogiai aukštai virš jūros lygio sritis-nereikia nerimauti dėl užkliuvimo ar jausmas claustrophobic, kai jį naudoti.

4. Paprastas montažas: Tiesiog atlikite šiuos veiksmus paveikslėlio, norėdami baigti diegti。Sulankstomas ne užima per daug vietos, tik 1 kvadratinių metrų gali būti naudojamas.Šis nešiojamas, sulankstomas vonia gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.Maudymosi padeda pašalinti toksinus iš organizmo ir pagerinti bendrą sveikatą.

5. Ji labai tinka kūdikiui galima naudoti kaip baseiną, maudymosi dažnai galima išvengti peršalimo.

Specifikacija:

Medžiaga: aplinkos apsaugos pearl cotton + PVC kompozicinės medžiagos + vandeniui, drobė

Dydis: apie 60*60*50cm/23.62*23.62*19.69 į

Svoris: apie 1350g

Tinkamas svoris: mažiau nei 50kg

Tinkamas aukštis: žemiau 150cm/59.06 į

Talpa: 100L

Pakavimo Sąrašas:

Laikiklis*6

Maišytuvas*1

Teleskopinio Vamzdžio Prijungimas* 1

Sėdynės Pagalvėlė*1

Saugojimo Krepšys*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Amžiaus Grupė Vaikai
Modelio Numeris Lankstymo barelis rinkinys, Sulankstomas Vonia Vaikams
Medžiaga Plastikiniai
Produktas Bendras Vonios Barelį
Parama Drop laivyba
Padengti Be Dangčio
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kubilai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas, Sulankstomas Vonia Šeimos Vonia, Vaikų Baseinas, Spa, Pirtis, Vonia Nuolatinis Vonia Barelį Nutekėjimo Lankstymo Vonia

Nešiojamas, Sulankstomas Vonia Šeimos Vonia, Vaikų Baseinas, Spa, Pirtis, Vonia Nuolatinis Vonia Barelį Nutekėjimo Lankstymo Vonia

Panašūs produktai