1PCS Dramblys Diamond Tapybos Magnetas Padengti Turėtojas Minders Įrankis Daugiafunkcį Šaldytuvas Knyga "PASIDARYK pats" Amatų Kryželiu Priedai


Nauja prekė

€0.74

€1.08

-31%



Žymos: unikalių dekoro dramblys, skaičiuojami kryželiu šalį, skaičiuojama croos dygsnio, diamond dažai, didelis dramblys dekoras, diamant tapybos kippen, popieriaus plunksna, diamond drakonas, magnetas popieriaus, magnetas "pasidaryk pats" peliukas.

Savybės:

1.Magnetas Padengti Minder: Turi du magnetai vienas pritvirtinti atgal diamond dažymo, ir kiti magnetas ispudi padengti minder vietoje.

2.Pareigos: Tai magnetinis dangtelis savininkams, kad išlaikyti, kad baisus padengti iš kelio, kai priėmimo diamond tapybos, arba laikyti juos per savo nebaigtų skyrių išsaugoti dulkių ir tatters off.

3.Lengva naudoti: Yra stiprūs magnetai ant nugaros, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų damond tapyba iš prilipti prie plaukų, tatter, deimantai, karoliukai ir visų rūšių dulkių, išlaikyti savo darbo vietos švarus ir tvarkingas, patogus įrankis, kurią privalote turėti savo deimantų tapybos amato.

4.Puiki Dovana: Diamond padengti minder gali būti puiki dovana vaikams, suaugusiems, diamond tapybos entuziastas.

Specifikacija:

Medžiagos:Magnetai+Derva

Dydis:Kaip paveikslų paroda(Vidut.)

Pakuotė:

1Pc Magnetas Padengti Minder

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

2.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

72095 Karšto Pardavimo

Naudoti .
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

1PCS Dramblys Diamond Tapybos Magnetas Padengti Turėtojas Minders Įrankis Daugiafunkcį Šaldytuvas Knyga

1PCS Dramblys Diamond Tapybos Magnetas Padengti Turėtojas Minders Įrankis Daugiafunkcį Šaldytuvas Knyga "PASIDARYK pats" Amatų Kryželiu Priedai

Panašūs produktai