Barbė Dreamtopia Vaivorykštė Undinė Lėlės 12inch Pasaką Dovana Socialinės Sąveikos Princesė Mergina Vaikų Žaisti Namus, Žaislai GJK08


Nauja prekė

€14.37

€28.72

-49%



Žymos: maileg, namas barbė, amerikos indėnų mergaitė lėlė, cutebee lėlių namelis, namas barbi svajonių namas, 50 lėlės, 20cm sgdoll drabužiai, barbi, casa "pasidaryk pats" barbie, dekoro undinė.

Produkto aprašymas:

Padaryti pasakojimo splash su undinė lėlės iš Barbie Dreamtopia!

Šis Barbie mermaid lėlės šviečia spalvinga liemenė ir super-blizgančių uodega su įnoringas detales.

Šviesus vinjetė savo ilgio, rožinės ir mėlynos plaukai prideda dar sprogo spalvos.

Barbie mermaid lėlės lankstosi nuo juosmens, todėl vaikai gali apsimesti, kad ji "plaukimo" prie jūros arba sėdėti savo iki leiskite jai mirguliavimas saulėje!

Barbė Dreamtopia lėlės ir žaislai padaryti puiki dovana pasakų mėgėjai, nuo 3 iki 7 metų.Surinkti juos visus ir tegul jūsų svajones bures!Kiekvienas parduodamas atskirai, atsižvelgiant į prieinamumą.

Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Tipas MADOS LĖLĖS, Interaktyviosios Lėlės
Prekės Pavadinimas Barbie
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 2 x 4.5 x 12 cm
BJD/SD Požymis lėlė
Plastiko Tipas ABS
Mfg Serijos Numeris Mados
Spalva Spalvinga
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Pavadinimas Undinė lėlės
Lytis Unisex
Sertifikavimo CE
Amžius > 3 metų
Prekės ženklo verslo "MATTEL"
Savybės Animacinių filmų, Modelis
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Modelio Numeris GJK08
Temos Filmų ir TV, Pasaką Rausvos ir Mėlynos Plaukų Undinė Lėlės
Dovanų Vaiko

Parašyti atsiliepimą

Barbė Dreamtopia Vaivorykštė Undinė Lėlės 12inch Pasaką Dovana Socialinės Sąveikos Princesė Mergina Vaikų Žaisti Namus, Žaislai GJK08

Barbė Dreamtopia Vaivorykštė Undinė Lėlės 12inch Pasaką Dovana Socialinės Sąveikos Princesė Mergina Vaikų Žaisti Namus, Žaislai GJK08

Panašūs produktai