SOOCAS W3 Pro Vandens Flosser Dantys 4 Tipo Purkštukų Valiklį, Žodžiu, Irrigator Tipas-c Įkrovimo Švaresnis 7 Režimai Vandens Bakas Keičiamajame


Nauja prekė

€36.87

€49.17

-25%



Žymos: dantų vandens, dantų irrigator ovonni, xiaomi soocas w3 mokestis, dantų siūlas, dantų siūlas turėtojas, dantų siūlas pasiimti, dantų vandens, sooca, irrig, mikro purkštuvas.

● 3 režimai su 7 pavarų, geriausias dėl skirtingų sąlygų, dantų, intensyvumas pasirinkimo režimą rungtynes įvairių dantų narių, daugiau apsaugoti dantenas nuo kraujavimo. ● Pridėta punktas fotografavimo režimu, kad nuplauna, užsispyręs danties dėmes. ● Naudoti lanksčiau: antgaliai paramos 360 laipsnių sukimosi, giliai į burną visomis kryptimis, lanksčiau naudoti. ● Stiprus impulsas, vandens srautas, 0,6 mm bauda impulsiniai vandens pateks į įtrūkimų dantų, flush toli maisto likučiai, ir higieniška ir švarios burnos aplinka gali veiksmingai užkirsti kelią dantų apnašas ir kitų burnos problemų. ● 1300 impulsiniai maitinimo per minutę, stabilus paraudimas dantų purvo. ● 4-funkcija, jet " antgaliai, kuris gali valyti burną išsamiai ir subtilus būdas.Įrengtas su antgaliu talpinimo, lengva laikyti, švarus ir higienos ● Tipo c greitai įkraunamas ir ilgas ištvermės 80 dienų patogus keliauti be dažnas apmokestinimo. ● FDA maisto kokybės sertifikavimo, saugus ir patikimas, saugus naudoti ● PX7 atsparus vandeniui ir gali būti plaunami visos išlaikyti švarus,pilnai plaunamas ir patogus naudoti, o vonioje arba dušo.Pašalina daugiau dėmes ir apnašas negu paprastas burnos irrigator.Pirkti dabar tai ideali dovana pasirinkimas jūsų šeimai ir draugams. ● Garantija ir servisas: 7 dienų Grąžinimo arba kompensacijų, 1 metų Vietos Warrranty, 48 Valandas Greitas pristatymas. ● Vietinės paslaugos, greitas pristatymas: išvežti iš Russis, Ispanija, Prancūzija.Prancūzija ir Ispanija gali būti siunčiami į daugelio šalių Europoje.

"7+4" konkrečiai reiškia derinys, 7 pavaros su 4 profesionalūs antgaliai, kuris gali valyti burną išsamiai ir subtilus būdas, Įrengta antgalio saugojimo dėžutė, lengvai saugoti, švarus ir higieniškas.

Nepaisant Normalus toothbrushing ryte ir vakare, 40% aklųjų zonų į burną, vis dar purvinas valyti

● Gali būti matinio paviršiaus, sunku valyti valymo blind spot ● Dantų apnašų kaupimosi: skatinti paraudimas gingiva, sukelia dantų ėduonies ● petnešos paslėpti purvo: bakterijos veisiasi, kvėpavimas blogai

● Stiprus impulsas, vandens srautas, 0,6 mm bauda impulsiniai vandens pateks į įtrūkimų dantų, flush toli maisto likučiai, ir higieniška ir švarios burnos aplinka gali veiksmingai užkirsti kelią dantų apnašas ir kitų burnos problemų.

● 3 režimai su 7 pavarų, geriausias dėl skirtingų sąlygų, dantų, intensyvumas pasirinkimo režimą rungtynes įvairių dantų narių, daugiau apsaugoti dantenas nuo kraujavimo.

● Žmonės, kurių dantys yra jautrūs, jautrumas ir skausmas, ir tie, kurie bijo kenkia savo dantis, reikia gum protection mode (silpnas, vidutinis ir stiprus intensyvumas) + periodonto kišenėje antgalis).

● Petnešos skirtumas yra užblokuotas, ir užsispyręs dėmių yra sunku išvalyti, taškas fotografavimo režimas+ ortodontinis antgalis.

Pagrindai tiems, nešioti petnešas, įrengtas, su smulkiais šerių šepetys, kuris yra kartu su šveitimo valyti tarpus tarp petnešos neišeinant iš bakterijų

Storas ir riebus liežuvis danga, neramus kvapą, dantenų apsaugos režimą (silpnas, vidutinis ir stiprus intensyvumas) + liežuvio danga antgalis

● Įmontuota smart chip tiksliai kontrolės, slėgio ir suteikia stabilią vandens srautas 0.66 mm bauda impulso vandens srautas, prasiskverbia į dantis spragas ir lengvai pašalinti dantų likučius ir nešvarumus. ● 1300 impulsiniai maitinimo per minutę, stabilus paraudimas dantų purvo.

● 240mL nuimamas vandens rezervuaras, higienos ir gilus valymas.Didelės talpos vandens talpyklas, panaikinant būtinybę dažnai vandens įsigijimai

● Nuimamas vandens rezervuaras,lengvai valomas: vandens bakas yra ne plauti dažnai, ir jei bakas yra ne valomi ilgą laiką, skaidrus, lipnus ir slidus filmas bus forma ant puodelio sienos.Šio sluoksnio medžiaga yra likutis po mirties bakterijų.

● Įrengtas su antgaliu talpinimo, lengva laikyti, švarus ir higieniškas.Ten bus daug nematomų "dėmes" ore.Po to dėti į oro ilgą laiką, antgalis yra lengva laikytis bakterijų.Ligos ateina iš burnos.Į Soocas žodžiu, irrigator yra glaudžiai įrengta antgalis talpinimo laikyti antgalį, švarus ir higienos visais laikais.

● Ilgas ištvermės 80 dienų patogus keliauti be dažnas apmokestinimo ● PX7 atsparus vandeniui ir gali būti plaunami visos palaikyti švarą. ● Lenkta rankena dizainas yra lengvesnis ir patogesnis laikyti. ● 360° pasukti antgalis, giliai į burną visomis kryptimis, lanksčiau naudoti.

● Praėjo FDA maisto klasės medžiaga, saugos sertifikavimo, medžiagų pasirinkimas, saugumas yra garantuotas, galima nėščioms moterims ir vaikams

Kaip jūs jį naudoti:

1. Įdiegti antgalį, pripildykite vandens, ir pasirinkite režimą prieš maitinimui įjungti. 2. Antgalis yra statmena dantenų linijos, ir šiek tiek arti burnos; intensyvumas gali būti tikslinama po įjungimas.

Tipas Elektros Žodžiu, Irrigator
purkštukai 360 laipsnių pasukti antgalis
Tipai 240mL Didelės talpos vandens bakas
Commodity Quality Certification 3C, CE
Bakas Nuimamas Vandens Rezervuaras
Modelio Numeris SOOCAS W3 Pro
Elemento Tipas Žodžiu, Irrigator
Sertifikavimo CE
Stendas Ilgas ištvermės 80 dienų
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SOOCAS
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Amžiaus Grupė Suaugusieji
tipas 2 Stiprus impulsas, vandens srautas
Medžiaga FDA Maisto klasės medžiaga
mazgai 7 pavara, 4-funkcija, jet antgaliai
3 tipas Kontroliuoti vandens slėgio stabilumas
Įkrovimo Tipas-c greito įkrovimo

Parašyti atsiliepimą

SOOCAS W3 Pro Vandens Flosser Dantys 4 Tipo Purkštukų Valiklį, Žodžiu, Irrigator Tipas-c Įkrovimo Švaresnis 7 Režimai Vandens Bakas Keičiamajame

SOOCAS W3 Pro Vandens Flosser Dantys 4 Tipo Purkštukų Valiklį, Žodžiu, Irrigator Tipas-c Įkrovimo Švaresnis 7 Režimai Vandens Bakas Keičiamajame

Panašūs produktai