KS USB 3.0, C, Automobilio Įkroviklis, 3-Uostai Greitai Įkrauti 3.0 Greitai Redmi Telefonas Xiaomi Adapteris, Skirtas "iPhone" Įkrovimas Mi Kroviklis 9 Automobilių H1G4


Nauja prekė

€1.07

€1.55

-30%



Žymos: redmi 7 c, official xiaomi, bluetooth fm radijas, mi smart, bose qc35, lėšų mi 9, hands free car bluetooth auto, pritaikyti bluetooth, xiaomi mi, "bluetooth" automobilio.

Produkto Aprašymas

Greitai Įkrauti USB 3.0 Prievadai, Efektyvumo

Prisitaikanti Greito Įkrovimo su Dviguba Greitai Įkrauti 3.0 Prievadai: Tiek QC 3.0 ir PD uostai gali greitai imti bet sumanaus telefono, kad yra Greito Įkrovimo funkcija, ir gali įkrauti iki 4X greitesnis, nei tradiciniai, apmokėjimo, jums bus praleisti mažiau laiko įkraudami savo automobilį, ir daugiau laiko išeina.

Greito Įkrovimo 3 Prietaisus vienu Metu

Kai jūs vairuojate, su navigator savo išmanųjį telefoną (kuris yra labai eikvoja daug energijos), jums tikrai reikia, prijunkite jį į automobilio įkroviklio.Ką daryti, jei jūsų draugas automobilio nori įkrauti savo mobilųjį telefoną taip pat?Tai tikras nusivylimas, jei jūs turite paeiliui įkrauti savo telefonų su vienu uosto automobilinis įkroviklis.Kiekviena USB prievado suteiks stabilus maitinimo greitai įkrauti savo telefonų ar planšetinių kompiuterių, tiek jums ir jūsų keleivių gali įkrauti iki prietaisų tuo pačiu metu, nėra daugiau kovos sulčių, bet daugiau.

Lieka Visiškai Įkrauta kelyje

Šiandien, mes naudojame savo mobiliuosius telefonus už viską.Tai yra kasdienio gyvenimo, kad mes greitai nutekėjimo mūsų baterijų kelis kartus.Automobilinio įkroviklio gali būti pagrindinis gyvenimo užsklanda, ypač kelionėse, kai sienos lizdai gali būti neprieinamos.Vairavimo įkrovimo metu gali taip pat kelia problemų dėl stabilumo, kad rinkėjas gali iššokti iš cigarečių degiklio lizdą.Sukurta su platesniu schema kontaktus, nerūdijančio plieno, iš abiejų pusių, Automobilinis Įkroviklis gali užtikrinti įkrovimo net dėl duobėtų kelių.

Nešiojamų Sukurti Erdvės Taupymo

Lets face it: yra ribota erdvė, prietaisų skydelyje.Jei mes pridėti papildomą prietaisas apie tai, trečiadieniais geriau įsitikinkite, kad prietaise, neužima daug vietos.Vartotojai gali daug naudos, kompaktiškas automobilinis įkroviklis, kaip šis, kuris yra mažesnis, nei dauguma Greitai Įkrauti 3.0 įkrovikliai rinkoje.Tai ūgio ir dar funkcijas puikiai.

Greitai Įkrauti 3.0 Suderinami Prietaisai: KS USB 3.0-A uosto gali greitai imti Samsung Galaxy S9/P9+/S8/S8 Plius/8 Pastaba, LG V30/V20/G6/G5, HTC, 10/U11/Varžtas, Sony Xperia XZ/Premium", "HP Elite x3", "BlackBerry" KEYone, Sharp Aquos R, Asus ZenFone AR/3 Deluxe, BQ Vandenis X/ X Pro, Wileyfox Swift 2/2 Plius/Swift 2X", "Nokia" 8/7 Plius ir daugiau "android" telefonus

Galios Tiekimo 3.0 Suderinami Prietaisai: PD USB-C uostas galėtų sparčiai įkrauti "Google" Pixel 2/XL/C/Nexus 6P/5X, Motorola Moto Z2 Jėga/Žaisti, Lumia 950/950 XL Nintendo Jungiklis 2017 m. ir daugiau.

Lengva Naudoti Dizainas: Jungiant mėlyna LED šviesa ir Reguliariai dizaino išvaizdą, sukurti jums patogiu traukti ir prijunkite USB kabelį artimosios šviesos, ir leidžia ištraukti šis automobilis adapteris iš automobilio cigarečių degiklio maitinimo lizdo kištuko lizdo lengviau.

CE,FC, RoHs sertifikuotos

Spalva: Juoda, Balta(galima pasirinkti spalva)

Aukštos Kokybės, specialios konstrukcijos, patogiau.

Unikalus dizainas Smart, Tiksliai-fit, Plonas profilis, patvarus ir Madingas atrodo.

Pagamintas iš Aukštos Kokybės Ilgaamžės Medžiagos Su smulkiu Apdailos

Puikiai tinka bet kartais dovana jūsų draugai, šeimos nariai, artimieji ir tie, dears

Produkto Savybės:

Nauja

3 Uoste (2 USB prievadu ir 1 C Tipo Uostas)

Qualcomm 3.0 Greitai Įkrauti

Greitai Prisitaikanti Automobilinis Įkroviklis

Įėjimas: DC 12-24V

Galia(QC 3.0): DC 3,6 V-6.5 V 3A, ar DC6.5V - 9V 2.0 A, arba DC9V-12V 1.5 A; Max: 18W

Išvestis (USB PD): 5V 3A; 9V 2A; 12V 1.5 A; Max: 18W

Pakuotė:

1 x Trijų Uostą Greitai Įkrauti 3.0 USB Automobilinis Įkroviklis TIPO C

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Elemento Dydis Kaip parodyta
Sertifikavimo Nėra
Modelio Pavadinimas 302
Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės Ilgaamžės Medžiagos Su Smulkiu Apdailos
Elemento Tipas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Prekės Svoris 35g
Įėjimas DC 12-24V
Specialios Funkcijos Greito Įkrovimo 3 Prietaisus vienu Metu
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

KS USB 3.0, C, Automobilio Įkroviklis, 3-Uostai Greitai Įkrauti 3.0 Greitai Redmi Telefonas Xiaomi Adapteris, Skirtas

KS USB 3.0, C, Automobilio Įkroviklis, 3-Uostai Greitai Įkrauti 3.0 Greitai Redmi Telefonas Xiaomi Adapteris, Skirtas "iPhone" Įkrovimas Mi Kroviklis 9 Automobilių H1G4

Panašūs produktai