Soccerwe 2021 Naujas Vadovas 6.5 cm Aukštis Futbolo Animacinių filmų Žvaigždė Lėlės 7@ Ronaldo Duomenys


Nauja prekė

€1.64



Žymos: moxie vyras, barbi vadovas, 50 lėlės, salah kilimėlis, lėlės galvą, lėlės lego, plokštumos žaislas, paveikslas messi, ronaldo, namų ūkio prekės.

Prekės Pavadinimas: Soccerwe

Dydis : 6.5 cm (2.55 colio aukščio ) Pagrindo ( fiksuota bazinė 2.3 cm skersmens ; kilnojamasis aikštėje bazė 3 cm,kilnojamojo apvalaus pagrindo su mažais kamuolys 2,5 cm pagrindo skersmuo )

Medžiaga : PVC

Pakuotė : su PP MAIŠELIS

Svoris: beveik 18 gramų Mūsų animacinių filmų lygos Žaidėjas Atsargų Sąrašai : susisiekite pardavėjas ,gali turėti daugiau staigmena ; Mokėjimas: galime priimti alipay, PAYPAL(mokesčius mokėjo pirkėjas);

Mūsų pakuotė

1. Dėkojame už jūsų pirkinių iš mūsų parduotuvės,sveiki .Jūsų geriau suprasti mūsų introdcution yra mūsų laimingas dalykas. 2.Po aviopasts visada naudokite bendras laivybos metodai prekes, galite naudoti olandijoje paštu,hongkong post ,šveicarijos paštu , po singapūras,Kinija paštu.Ji paprastai trunka apie 15-60 dienų į savo paskirties vietą ,pagal differnt šalyse jis turi įvairių atvykimo laiko.Tačiau ,jei tai atsitinka kažkas ne atvykti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laiku .Išskyrus tuos atvejus, oro paštu , paštu, jūs taip pat gali pasirinkti, DHL , "FEDEX", UPS, TNT ARAMEX ir kt. jie greitai pristatyti krovinio , tačiau gali atsitikti taip, turi mokesčių ar kitų rinkliavų paskirties šalių, todėl jūs turite būti atsargūs . 3. Mes siūlome geriausią kokybės ir klientų , todėl donot įdomu, mes atsiųsime jums prekes, ar ne,blogos kokybės, ar gera kokybė , mes turime mūsų tikslas aptarnavimo mūsų truely klientams. 4.Po savo prekės atvykimo , jūsų kitas žingsnis yra palikti savo 5 žvaigždučių atsiliepimus į mūsų parduotuvėje komentarą , jūsų palaikymas verčia mus padaryti dar daugiau gerų paslaugų.

Kilmės KN(Kilmės)
Forma 1/12
Įspėjimas chokes
Amžius > 3 metų
Elemento Tipas Lėlės
Mfg Serijos Numeris Star Gaminys
Plastiko Tipas PVC
Sertifikavimo CE
Tipas MADOS LĖLĖS
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Savybės Animacinių filmų, Mini
Temos Sportas
Medžiaga Plastikiniai
Baterija no
Sportas futbolas
Modelio Numeris ronaldo21
Lytis Unisex
Matmenys 6.5 cm aukštis
BJD/SD Požymis lėlė

Parašyti atsiliepimą

Soccerwe 2021 Naujas Vadovas 6.5 cm Aukštis Futbolo Animacinių filmų Žvaigždė Lėlės 7@ Ronaldo Duomenys

Soccerwe 2021 Naujas Vadovas 6.5 cm Aukštis Futbolo Animacinių filmų Žvaigždė Lėlės 7@ Ronaldo Duomenys

Panašūs produktai