Reguliuojamas Galvos Dirželis su Atminties Putos Padas Pagalvėlė Putų Bloknotu VR Šalmas Reikmenys Oculus Quest 2 VR Ausines


Nauja prekė

€15.91

€31.80

-49%



Žymos: quest 2 dirželis, brūkšnys rinkinys kia picanto, laisvų rankų įranga vr, fiit vr 3d, oculus quest2 galvos dirželis, oculus quest 2 powerbank, quest 2, earphon, oculus quest odos, headphon.

Reguliuojamas Lankelis už Oculus Quest 2 VR Ausines Galvos Dirželis su Putų Bloknotu Pagalvėlė Pakeisti Elito Dirželis

Ypatybė:

1. Išplėsta ir sustiprinta sponge atgal pagalvėlės: Palaiko galvos spaudimas, ir yra patogūs dėvėti ilgą laiką, be slydimo išjungti.

2. Sukiojamomis, reguliuojamas mygtuką: kontrolės galvos perimetras, kaip jums patinka, ir mėgaukitės stabilumą ir komfortą.

3. Unikalus dizainas: specialiai Oculus Quest 2 VR ausines, tai ergonomiškas lankelis puikiai išsprendžia problemą spaudimas, veido.Ir jis yra stipresnis ir bus ne pertrauka lengvai.

4. Patogus jausmas: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, tvirtas ir patvarus.Galvos galinis dangtelis yra pagamintas iš PU memory putų, kurios yra minkštos ir patogios, todėl galite būti labiau panyra į VR pasaulyje.

5. Reguliuojamas dizainas: naudojant pasukti reguliavimo metodas, todėl, kad kiekviena galvutė gali rasti patogų kampą.Lanksčios ir reguliuojamas, todėl jūs dar patogus ir malonus, kai žaidžia žaidimus.

6. Lengva įdiegti: lengva įdiegti ir išardyti, lengva pakeisti, galvos rėmas gali veiksmingai sumažinti ir subalansuoti svorio spaudimą, ir, kad jums jaustis patogiau.

7. Visiška: Ji gali puikiai padengti savo galvą, apsaugoti atgal į galvą, ir suteiks jums saugumo jausmą, didinti prasme paramos ir pusiausvyrą.

Specifikacija:

Taikomas modelis: už Oculus Quest 2 VR ausines

Medžiaga: ABS+kempinė oda padas

Spalva: balta ir juoda

Produkto svoris: 200g

Gaminio dydis: 180*100*100mm

Pastaba:

Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X VR Ausinių Lankelis

Tipas žiūronų
3D Akiniai VR Akiniai
Modelio Numeris VR Ausines Galvos Dirželis
ekranas skaičius Vieną
Jutiklio Tipas /
3D Glasses Type Virtuali Realybė
Rinkinys Tipas Glasses Only
Žiūrėjimo Patirtis Svaiginančius
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
VR Ausines Galvos Dirželis VR Ausines
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Sertifikavimo Nėra
Controllers No
All-in-one Virtualios Realybės Akiniai No
Suderinamas Įrenginys No

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Galvos Dirželis su Atminties Putos Padas Pagalvėlė Putų Bloknotu VR Šalmas Reikmenys Oculus Quest 2 VR Ausines

Reguliuojamas Galvos Dirželis su Atminties Putos Padas Pagalvėlė Putų Bloknotu VR Šalmas Reikmenys Oculus Quest 2 VR Ausines

Panašūs produktai