Už "Huawei" Garbės 7C AUM-L41 Visiškai LCD Ekranas + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos + Rėmelis Padengti Testuotas


Nauja prekė

€18.90

€21.23

-10%



Žymos: ekranas huawei y5, garbės plokštė, "nokia" 5 ekranas pakeisti, 7c garbę, "huawei" ekrano l21, ekranas, ekranas huawei p smart, "huawei" lcd ekranas, huawei honor 7a aum 29 lcd ekranas, ekranas huawei p20 pro.

Už "Huawei" Garbės 7C AUM-L41 Visiškai LCD Ekranas + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos +100% Patikrintas 1. kaip dėl kokybės galite pasiūlyti?

Mes daugiausia siūlo aukštos kokybės kopija originalo, nauja ar aaa, taip pat turime ir kitų savybių, kaip per skirtingus poreikius.Mes galime suteikti skirtingus kokybės įvairių standartas, kuris turi kitą kainą.prašome susisiekti su mumis kokios kokybės jums reikia.

2. aš galiu įsigyti produktą už mažesnę kainą?

Visi mūsų produktai yra geriausia vertė už pinigus klientui.mes galime pasiūlyti nuolaidą, jei jūs padarote įsigyti didelį kiekį.

3. kokia garantija, kad jūsų įmonė?

Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, jei klientas yra tam tikrų problemų dėl kokybės.Bet mes negali būti atsakinga už bet kokią žalą, kokia buvo ir montavimo klaidos.

4. aš galiu ją įdiegti save?

Taip, mes galime atsiųsti jums įrankių rinkinys yra prieinami nemokamai kiekvienam paketui, galite įdiegti ją patys, bet prašome ieškoti diegimo vadovas iš "youtube", veiksmus ir atkreipti dėmesį į atsargumo priemonės dėl riešo.

5. ką turėčiau atkreipti dėmesį, kad diegimo metu?

1) išbandyti visi pakeitimas prieš diegdami.

2 dalis žiūrėti savo įrankius, neliesk apšvietimas ir lcd ekranas, ypač nelaikykite paspauskite kairės ir dešinės lcd, šios zonos yra eaisly būti sugadintas.

3) neturi būti voilent, prašome spausti švelniai ir paprastai, kai skinti produkto dėžėje arba instaliuojant, nes lcd yra trapi.

4) prašome palikti ženklą sertifikavimo smsmt", turi būti tinkamu įrodymu.

Prekės Būklė Naujas
QualityOriginal OEM
Ekrano Rezoliucija 1920x1080
Products FeaturesNo lightspot /no scrat
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Spalva; JUODA Whith aukso Slze; 5.7 colių
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
LCD Kit Taip
QCTested one by one before shipping
Medžiaga IPS
Modelio Numeris Už "Huawei" Garbės 7C
Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas > 3"
Suderinamos Prekės garbė
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Huawei" Garbės 7C AUM-L41 Visiškai LCD Ekranas + Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos + Rėmelis Padengti Testuotas

Panašūs produktai