40g Natūralus Katžolių Organinių Premium Katžolių Catmint Mentolio Skonio Galima Apibarstyti Žaislų Ir Katžolių Žaislai Katė Prekes


Nauja prekė

€0.65

€0.88

-26%



Žymos: mielas mini, Mentolis, kačių žaislas, katė žaislas, katė monetų kalykla", katė grybų, durų gato, katė lazerinė rodyklė, catmint, katė žuvų žaislas.

Kulka Taškų:

1、Apsaugoti Katės Pilvo: Mentolis-natūralus balzamas produktas, kuris gali padėti katės pašalinti hairballs.Mėtų lapai gali padaryti willy laikytis į virškinimo traktą ir sukelti vėmimą, padeda katėms, siekiant pašalinti nepageidaujamus hairballs.

2、Vitaminas Papildymas: Mėtų lapai turi daug chlorofilo.Katės negali sintetinti patys, todėl katės automatiškai suvartoja papildyti vitaminų išlaikyti jų sveikatai.

3、Išlaikyti Augintiniai Sveika: Katžolių gali pasirūpinti skrandžio ir virškinamojo trakto katės.Skatinti sugeria maisto produktų, įvykdymo plaukų svogūnėliai, pagalbos katėms sumažinti lengvas virškinimo trakto nepatogumų, tokių kaip pilvo pūtimas, dujų ir kt., didina apetitą, ir atkurti gerą apetitą.

4、Valyti Dantis: - kramtoma augalų pluošto bei katžolių, gilintis į tarpą tarp dantų, padėti kačių išvalyti šiukšles.

5、Saugias ir Sveikas: katžolių yra aplinkos apsaugos.Katžolių yra 100% aukštos kokybės natūralios ir ne toksiškas, yra nekenksmingas ir sveikas kates.

Specifikacija:

Pavadinimas: Gamtos Katžolių

Medžiaga: natūralus katžolių, gamtos aplinkos apsauga, klasė A katžolių, gerai ir be priemaišų, be stiebų

Dydis: apie 8.5*8.5*6.5 cm/ 3.35*3.35*2.56 į

Svoris: apie 40 g

Įpakavimas: plastiko dėžutė

Pakavimo Sąrašas:

1*Natūralus Katžolių

Savybės:

1. Skausmo Terapijos Derinys: Skatinti mankštintis, padidinti savo kūdikio sveikatos ir laimės, įtraukti jį į viršų savo katžolių pliušinis žaislas padidinti žaidimo laikas; sveika katė yra laiminga katė.

2. Gydyti Nelaimingas Jausmus: Pokyčiai rutinos, ar naujoje aplinkoje gali sukelti nelaimingas jausmus katėms; katžolių yra fizinis daiktas, kad gali padėti jūsų katė atsipalaiduoti ir nusiraminti.

3. Katžolių gali pasirūpinti skrandžio ir virškinamojo trakto katės.Skatinti sugeria maisto produktų, įvykdymo plaukų svogūnėliai, pagalbos katėms sumažinti lengvas virškinimo trakto nepatogumų, tokių kaip pilvo pūtimas, dujų ir kt., didina apetitą, ir atkurti gerą apetitą.

4. Mėtų lapai turi daug chlorofilo.Katės automatiškai suvartoja papildyti vitaminų išlaikyti jų sveikatai.

5. Katės gali kramtyti mėtų lapai stiprinti ryšį tarp jūsų ir katės, valyti dantis, pagerinti burnos higienos, užkirsti kelią burnos problemoms ir išlaikyti aiškią kvapas.

6. Naudojant katžolių bendrauti su katės gali padaryti katėms draugiškas, patogiai, atsipalaiduoti ir sumažinti nerimą.Taip pat galite naudoti katžolių dėl seni žaislai kelia katės smalsumą išsaugoti senus žaislus.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Aprašymas Pagamintas iš katžolių, gamtos ir valgomieji
Medžiaga natūralus mėtų
Tinka už naminių kačių kačiukas
Pakavimo Sąrašas 1*Natūralus Katžolių
dydis about 8.5*8.5*6.5cm/ 3.35*3.35*2.56in
Pakavimas Plastikinė dėžutė
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris about 40g
Parama Dropshipping
Tipas katės
Pavadinimas gamtos katžolių
Žaislai Tipas Katžolių Žaislai

Parašyti atsiliepimą

40g Natūralus Katžolių Organinių Premium Katžolių Catmint Mentolio Skonio Galima Apibarstyti Žaislų Ir Katžolių Žaislai Katė Prekes

40g Natūralus Katžolių Organinių Premium Katžolių Catmint Mentolio Skonio Galima Apibarstyti Žaislų Ir Katžolių Žaislai Katė Prekes

Panašūs produktai