28 Dienų Odos Priežiūros Ampulės, Intensyvios Priežiūros Hialurono Rūgšties Koncentratas Esmė Skysčio Petidide Susiduria Su Adata Anti Aging Drėkinantis


Nauja prekė

€7.57

€15.14

-50%



Žymos: yz450f hidrauliniai.

Intensyvios Priežiūros 28 Dienos Odos Priežiūros Ampulės

Yra ampulä-yra pripūtimu serumas su didesnės koncentracijos veikliųjų sudedamųjų dalių, kad jūs esate skirtas naudoti baigtinio laiko, kiek stiprintuvas, arba jei esate turintys odos krizės kai rūšiuoti.Chang rekomenduoja naudoti juos prieš savo esmę ar serumo.Ampulės paprastai būna mažesni buteliukai su droppers (lašintuvai.

HIALURONO RŪGŠTIES AMPULIŲ

Hialurono rūgštis yra labai ne ūkio vandens ir duoti odos atsparumą ir stangrumą,

Šios ampulės derinti mažo ir vidutinio svorio hialurono rūgšties molekulių, turinčių peptidų, aukščiausioji hidratacijos

trys molekulinės masės ir beta-gliukanas, kuris drėkina, drūtas, ramina ir gerina odos barjero.

28 dienų hialurono rūgštis intensyviai kursas, skirtas intensyviai odos sudrėkintas.Padeda atkurti ir išlaikyti optimalų odos hidratacijos lygį.Baudos linijos dėl dehidratacijos išnyksta.

NIKOTINAMIDO AMOPULES

Niacinamidas forma yra vitaminas B-3. Tai pagrindinių maistinių medžiagų, padeda kurti baltymų odą ir suteikia apsaugą nuo aplinkos žalos.

PRIVALUMAS - UV-saulės, hormonų įtakos ir oksidacinis stresas gali sukelti per gamybos melanino odoje.Tamsiai Vietoje Koregavimo Ampulä-sumažina gamybos melanino ir matomai renginiai iš pigmentines dėmes, įskaitant tamsios dėmės, senėjimo, ir strazdanos.

MEDŽIAGA - Naudojant Nikotinamido (Niacinamidas), kaip pagrindinis ingredientas, kuris gali būti labai naudingas tiems, su tamsiai sritis ar hiperpigmentacija.Ji padeda pastebimai šviesina odą ir sumažinti skaičių ir intensyvumą tamsių dėmių ir odos discolorations laikui bėgant.Tai padeda sumažinti išvaizdą pilkumą už aiškesnis, ryškesnis veido.

APSAUGOTI - Blokuoja melanino perdavimo ir sukuria permatomą odą.esmė yra kaip skydas blokuoja melanino dalelių.todėl neįmanoma pasiekti paviršinio odos ir suteikia jums visi aplink apsaugą.

NAUDOJA - Tamsus Vietoje Koregavimo Ampulä-yra labai koncentruotos formulės prasiskverbti tiesiai per atneš ryškios, švytinčios odos, kad atrodo apšviesta iš vidaus.Ji skirta tamsių dėmių ir padeda padidinti spinduliavimas ir pagerinti odos aiškumo.

28x Tamsioje Vietoje Koregavimo Ampule (Kiekvienas buteliukas 2 ml) / Box

FULLERENE AMPULĖS

FULLERENE Jos labiausiai įdomi savybė yra tai, kad ji gali veikti kaip stiprus antioksidantas, kuris gali knistis laisvųjų radikalų.Laisvieji radikalai yra vienas iš pagrindinių priežasčių senėjimo ir yra susijęs su daug odos sąlygas, pavyzdžiui, spuogai, rosacea ir egzema, kad pašalinti juos su antioksidantai yra vienas iš būdų, kaip sulėtinti raukšles ir pigmentacija.Dvigubo obligacijų fullerene galite lengvai reaguoja su laisvaisiais radikalais, mirkant juos kaip "radikalus kempine", todėl jie negali reaguoti su jūsų oda ir ją sugadinti.

ŠEŠIOS AMPULĖS PEPTIDAS

Peptidas yra naujai sukurta žaliavų, kurios buvo naudojamos visame pasaulyje

Pagerėjo odos barjerą.

Apkūnus iki odos .

Sumažinti raukšles.Kolagenas gali minkšta oda ir lūpos, ir tada, kai oda yra stangresnė ir nekaunīgi, raukšles ir smulkias linijas bus mažiau matomas.

Elastinga oda

Palengvina uždegimą

Gali padėti išvalyti breakouts

Ji suteikia elastingumo ir maitinimą, oda

OLIGOPEPTIDE AMPULĖS

"Tyrimai parodė, kad kai oligopeptides kosmetikos ar iš tiesų padidėti baltymų, pavyzdžiui, kolageno ir padėti pagerinti išvaizdą baudos linijos, raukšlių ir padeda pagerinti apimties ir plumpness odos,Daugiau kolageno iš peptidų = nekaunīgi, gerai drėkinama oda.

Kaip man atidaryti ampulä -?

Suplakti ampulėje.Švelniai suplakti ampulėje užtikrinti turinį gerai išmaišyti. ...

Išlaužti ampulėje.Norint saugiai atidaryti ampulėje, įdėkite ją į apsauginį vamzdį. ...

Paruoškite buteliuką.Vietoje specialų aplikatorių patarimas ant dabar pradėjo ampulä -. ...

Taikyti serumą.

Formulės Skystis
Vienetų skaičius Combo
Lytis Unisex
Komponentas Peptidas Serumas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo GZZZ
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Funkcija Drėkinamasis
Modelio Numeris HJ0135
Pažymėjimo Numeris 2020002756
GZZZ YGZWBZ
Elemento Tipas veido serumas

Parašyti atsiliepimą

28 Dienų Odos Priežiūros Ampulės, Intensyvios Priežiūros Hialurono Rūgšties Koncentratas Esmė Skysčio Petidide Susiduria Su Adata Anti Aging Drėkinantis

28 Dienų Odos Priežiūros Ampulės, Intensyvios Priežiūros Hialurono Rūgšties Koncentratas Esmė Skysčio Petidide Susiduria Su Adata Anti Aging Drėkinantis

Panašūs produktai