Velnio Blade Anime Pav Kochou Shinobu Demon Slayer Gk Plaukioja Laikysena Moon Anime Statula Kimetsu Nr. Yaiba Veiksmų Skaičius, Modelis


Nauja prekė

€67.67

€109.14

-37%



Žymos: gk m figure, oshino shinobu, paveikslas rengoku, naruto derva, anime mergina statula, bey peilis, doraemon virvelės, cosplay shinobu, demon slayer, bakemonogatari.

Velnio Blade Anime Pav GK Kochou Shinobu Demon Slayer Plaukioja laikysena anime statula Kimetsu Nr. Yaiba Veiksmų Skaičius, Modelis

Gaminio medžiaga: PVC

Gamybos vieta: Kinija

Produkto aukštis: 31cm

Pakavimo būdas: Spalvų dėžutė

Gaminio spalva: GK Kochou Shinobu

Produkto versija: Perdaryta Versija

Animacija tipas: Demon Slayer Kimetsu Nr. Yaiba

Spalva dėžutės dydis: ilgis 44 (cm), plotis-23 (cm), aukštis 35 (cm)

MODELIS PRIEŽIŪRA

Modelio išvaizda

Dauguma animacinių filmų skaičius modeliai yra pagaminti iš PVC medžiagos, ypač surinkti modeliai turi būti pastatyti stabilią vietą, kad būtų išvengta vaikams nuo 5 metų amžiaus, iš žaidimo, kad būtų išvengta nuostolių modelis priedai ir spalvų žalą.Taip pat venkite vaikams kramtyti ir ryti savo burnas, tai yra labai pavojinga, todėl pavyzdžio rodymas yra labai išrankūs, ir taip pat yra patogus modelis, mėgėjams rinkti.

Modelis odos, spalva

1. Dėl specifika medžiagą, iš rankų modelį, mes turime atkreipti dėmesį į odos spalvą priežiūros modelį, stenkitės likti nuošalyje nuo stiprios šviesos, kad būtų išvengta įtakos modelio spalvos arba išblukimo.

2. Modelis taip pat turėtų būti laikomi toliau nuo cheminių skysčių, turinčių stiprių rūgščių ir šarmų, siekiant užkirsti kelią modelis yra bespalviai ir deformuojamas dažyti cheminiais reagentais.Kai modelis yra tamsintas su kitų spalvų, neplaukite su sirupas ir konsultuotis su profesinės prieš jį apdoroti.Kelią modelis iš discoloring.

Modelis dulkių valymas

1. Kai modelis yra pateikti tam tikrą laikotarpį, dulkių ir purvo bus kuriama, todėl jūs turite atkreipti dėmesį į techninės priežiūros modelis!Neplaukite su ėsdinančių skysčių, pvz. plonesni, bananas, vandens ir pan.Galite naudoti minkštą šepetėlį valyti visą žemyn, valykite jį su drėgnu skudurėliu, ir, galiausiai, naudoti tūkst. audiniu sausa, ji natūraliai vėdinama vieta.

2. Šviesos spalvos figūrėlės ar modelis lėlės, nuvalykite juos drėgna šluoste, ir dantų pastos, ir tada nuvalykite juos su vandeniu ir įdėkite juos į vėdinamoje vietoje.Atsiminti, kad negalima naudoti plaukų džiovintuvo, arba plaukite tiesiogiai su bakstelėkite.

Matmenys 44*23*35cm
Modelio Numeris Demon Slayer Kimetsu nr. Yaiba
Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Originalioje Pakuotėje Taip
Prekių Požymis Periferiniai įrenginiai
Lėlės Tipas Modelis
Modelis Remastered Versija
Pagal Animacija Šaltinis japonija
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto, Kareivis Dalys ir Komponentai
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
Mfg Serijos Numeris Modelis
Elemento Tipas Lėlės
Medžiaga PVC
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 18+
Lytis Unisex
Temos Filmų ir TV
Remote control No

Parašyti atsiliepimą

Velnio Blade Anime Pav Kochou Shinobu Demon Slayer Gk Plaukioja Laikysena Moon Anime Statula Kimetsu Nr. Yaiba Veiksmų Skaičius, Modelis

Velnio Blade Anime Pav Kochou Shinobu Demon Slayer Gk Plaukioja Laikysena Moon Anime Statula Kimetsu Nr. Yaiba Veiksmų Skaičius, Modelis

Panašūs produktai