550W Mini Pjūklą Belaidžius Atnaujinti Viena ranka Elektrinis Pjūklas, LED Apšvietimas, Apsaugos Bezel Efektyvus Pjovimo Sodo Įrankių


Nauja prekė

€5.29

€7.44

-28%



Žymos: pjūklą kinija, pjūklą mini, grandinės pjūklą, pjūklą medis, led skėtis, voltron ' a, baterija pjūklą, elektrinis klijų pistoletas, grandininiai pjūklai įrankių, mini saw.

Kulka Taškų:

1、Atnaujinti Viena ranka Pjūklą: Šis mini pjūklą sveria tik apie 0,7 kg ir yra bendras ilgis tik apie 33cm /13 colių.Atnaujinti saugos saugos jungiklis, pirštus reikia paspauskite ir palaikykite jungiklį, tuo pačiu metu pradėti dirbti, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir atsitiktinių traumų, moterys gali lengvai valdyti ir naudoti ją, ir ilgą laiką darbo nebus varginantis.

2、LED apšvietimas ir efektyvus pjovimo: Modernizuotos su LED apšvietimu, net naktį darbo neturi įtakos, elektrinių grandininių pjūklų gali padėti jums išspręsti problemų senamadiškas medienos ruoša, ir labai pagerinti darbo efektyvumą.Elektrinis pjūklas trunka apie 10 sekundžių, pjautine mediena, kurio skersmuo 15 cm.Šis elektrinis pjūklas yra labai tinka medžio pjovimo, medžių genėjimas, ir sodininkystė.

3、Galingas Galia: Šią ličio-jonų belaidžius grandininių pjūklų priima aukštos kokybės vadovas, grandinės, kuri yra giliai neužges, kad būtų užtikrintas sklandus pjovimo.Medinių dantų dizainas gali padaryti, grandininio pjūklo pakimba ant šakų, ir frezavimo ir pjovimo veikia efektyviau ir greičiau.

4、Patobulinta Apsaugos Valdybos Dizainas: Su kintamo greičio, apsaugos valdyba gali blokuoti purslų šiukšles, ir grandininių pjūklų jungiklis gali pasiekti savo įvairių statybinių poreikius belaipsnis greičio, greitai arba lėtai, išsamesnė genėjimo bei geriau apsaugos nuo medžių.

5、Ergonomiškas Dizainas: Jis gali būti laikomas viena vertus, yra lengvas ir nešiojamų ir elektrinis pjūklas priima neslidžia rankena dizainas, kuris yra labai patogu laikyti ir nebus varginantis dirbti ilgą laiką.

Savybės:

1. Atnaujinti Viena ranka Pjūklą: Šis mini pjūklą sveria tik apie 0,7 kg ir yra bendras ilgis tik apie 33cm /13 colių.Atnaujinti saugos saugos jungiklis, pirštus reikia paspauskite ir palaikykite jungiklį, tuo pačiu metu pradėti dirbti, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir atsitiktinių traumų, moterys gali lengvai valdyti ir naudoti ją, ir ilgą laiką darbo nebus varginantis.

2.LED apšvietimas ir efektyvus pjovimo: Modernizuotos su LED apšvietimu, net naktį darbo neturi įtakos, elektrinių grandininių pjūklų gali padėti jums išspręsti problemų senamadiškas medienos ruoša, ir labai pagerinti darbo efektyvumą.Elektrinis pjūklas trunka apie 10 sekundžių, pjautine mediena, kurio skersmuo 15 cm.Šis elektrinis pjūklas yra labai tinka medžio pjovimo, medžių genėjimas, ir sodininkystė.

3. Galingas Galia: Šią ličio-jonų belaidžius grandininių pjūklų priima aukštos kokybės vadovas, grandinės, kuri yra giliai neužges, kad būtų užtikrintas sklandus pjovimo.Medinių dantų dizainas gali padaryti, grandininio pjūklo pakimba ant šakų, ir frezavimo ir pjovimo veikia efektyviau ir greičiau.

4. Patobulinta Apsaugos Valdybos Dizainas: Su kintamo greičio, apsaugos valdyba gali blokuoti purslų šiukšles, ir grandininių pjūklų jungiklis gali pasiekti savo įvairių statybinių poreikius belaipsnis greičio, greitai arba lėtai, išsamesnė genėjimo bei geriau apsaugos nuo medžių.

5. Ergonomiškas Dizainas: Jis gali būti laikomas viena vertus, yra lengvas ir nešiojamų ir elektrinis pjūklas priima neslidžia rankena dizainas, kuris yra labai patogu laikyti ir nebus varginantis dirbti ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Stilius: Atnaujinti Trečiosios Kartos -4 colių Viena ranka Pjūklą

Atnaujinti funkcija: saugos jungiklis +apsauginis dangtelis+led

Tipas: UK plug, EU plug, JAV plug

Spalva: juoda, raudona

Baterijos galia: 550 w)

Grynasis svoris: apie 0,7 (KG)

Pakuotės svoris: apie 1300g

Vadovas plokštė ilgis: apie 4 colių

Grandinės greitis: 5m/s

Grandinės: greitas skaitymas reguliavimas

Pavara: stiprus magnetas variklis

Pjovimo gylis medis: apie 80 (mm) / 3.15 colių

Pjovimo gylis vamzdis: 80 (mm) / 3.15 colių

Pjūklo disko dydis/diametras: apie 110 (mm) /4.33 colių

Maksimalus pjovimo storis: 80 (mm) / 3.15 colių

Taikymo sritis: vaismedžių genėjimo ir kirtimo

Pastaba: priedas stilius yra atsitiktinis!

Pakavimo Sąrašas:

Elektrinis Pjūklas Plikas Mašina*1

Akumuliatoriaus*1

Kroviklis*1

Atsuktuvas*1

Raktas*1

Apsauginis Dangtelis*1

Anglų Instrukcija*1

Pastaba: priedas stilius yra atsitiktinis!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Naudojimas Home DIY
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Modelio Numeris mini elektriniai grandininiai pjūklai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Parašyti atsiliepimą

550W Mini Pjūklą Belaidžius Atnaujinti Viena ranka Elektrinis Pjūklas, LED Apšvietimas, Apsaugos Bezel Efektyvus Pjovimo Sodo Įrankių

550W Mini Pjūklą Belaidžius Atnaujinti Viena ranka Elektrinis Pjūklas, LED Apšvietimas, Apsaugos Bezel Efektyvus Pjovimo Sodo Įrankių

Panašūs produktai