2.4 GHz, Belaidis USB Pristatymas Clicker " Powerpoint Prezentacija Paramos Hipersaitą ir Apimties Kontrolės Raudona Lazerio Rodykle


Nauja prekė

€7.57

€15.14

-50%



Žymos: lazerio pen rodykle, dokumentų pateikimas, kratt, lazerinis, milžinišką švirkštų, vištienos galvos rankenėlę, kabelio valdymo xbox, debesis šmaikštus, blogis lazeriai, lazerinė rodyklė, remot.

2.4 GHz, Belaidis USB Pristatymas Clicker " Powerpoint Prezentacija Paramos Hipersaitą ir Apimties Kontrolės Raudona Lazerio Rodykle

【Pristatymas Clicker & Cat Lazerio Žaislas】 Tai "PowerPoint" clicker palaiko puslapis aukštyn/žemyn, pilnas/juoda ekrano,įvesti Hipersaitą ir apimties kontrolę.Žymiklį lazeris yra ryškus, kaip žaislas idealiai tinka žaisti su savo kates ir šunis!

【Plug & Play & Anti-Lost Dizaino】 Šis pristatymas nuotolinio nereikia diegti jokios programinės įrangos, tiesiog prijunkite imtuvą prie USB prievado pradėti.Žymiklį vedėjas yra lengva naudoti visoms amžiaus grupėms.Lazerio clicker ateina su magnetine USB imtuvą, kuris gali būti pritvirtintas prie dugno PPT clicker.

【Ilgio Nuotolinio Valdymo】 belaidžio ryšio diapazone, mūsų pristatymas clicker yra iki 82 ft ir didžiausias atstumas raudonos šviesos presenter nuotolinio-tai 656 ft.Todėl, prašome būti tikri, kad naudoti "PowerPoint" Pristatymą Nuotolinio susitikimo, mokymo ar speeching.

【Tamprus】 sistemos gali būti remiamos pristatymas nuotolinio: Windows 2003/XP/Vista/7/8 Mac OS", "Linux", "Android".Programinės įrangos gali būti palaikomas belaidis pristatymas clicker: "PowerPoint" /Keynote/Prezi/Word/EXCLE/ACD See/ "iWork".

【Išsamiai Projektavimo】 Pristatymas clicker su clip dizainas yra patogus jums atlikti.Kad iškilioji dizaino lazerinis žymeklis leidžia daugiau dėmesio skirti savo kalboje be pažvelkite žemyn mygtukus.Ji taip pat turi mažai galios indikatorius.Puikus išsamiai dizainas pagerina jūsų naudojant jausmas.

Savybės:

Dažnis: 2.4 GHz

Maksimali Galia: Mažiau nei 5mW

Valdymo atstumas: 30m/98-pėsčiomis

Šviesos Atstumas: 200 m/656foot

Darbinė Įtampa: 3.7 V

Miego Srovė: mažiau nei 10uAv

Išmatavimai: 5.5 * 0.8 * 0.8 į

Svoris: 50g

Imtuvo Savybės:

Veikimo Sistema: XP, Windows 7/8/10, "Mac OS", "Linux", "Android" USB Versija: USB 1.1, suderinama su USB2.0, USB 3.0

Pakuotės sąrašas:

1 x Wireless Presenter Nuotolinio Valdymo

1 x Bevielis Imtuvas

1 x Vartotojo Vadovas

Belaidis Ryšys RF
Naudoti Universalus
Pakuotė Taip
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris X60-AE-MN
Prekės Pavadinimas beboncool
Kanalas 1
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2.4 GHz, Belaidis USB Pristatymas Clicker

2.4 GHz, Belaidis USB Pristatymas Clicker " Powerpoint Prezentacija Paramos Hipersaitą ir Apimties Kontrolės Raudona Lazerio Rodykle

Panašūs produktai