7 Colių Automobilinis Multimedia Player 1DIN Universalus GPS Navigacijos Headunit Auto Radijo Garso Stereo Paramos DSP IPS Autostereo


Nauja prekė

€98.16

€144.35

-31%



Žymos: automobilio multimedijos, r4 kortele, "bluetooth" automobilio radijo, g084sn05, 1din android radijas, ford ranger gps, 4 colių garsiakalbis, 1 din android radijas, indijos sari, garso dsp.

7 Colių Automobilinis Multimedia Player 1DIN Universalus GPS Navigacijos Headunit Auto Radijo Garso Stereo Paramos DSP IPS

Aprašymas

Daugiafunkcinis MP5 automobilis grotuvas

VIENĄ INGOTMANULIN-DASH

Rezoliucija:1800x480/1024x600

Darbo powersupply :14V

Workingpowerrange:10.8-16v

Darbinė srovė :Max15A

raktai/doubleknobs/ viso ekrano touch jutiklinis

FM:87.5~108MHz

Frequencyresponse:40hz-12.5 khz

Searchmode:automatinė/rankinė

Signaltonoiseratio:FM≥53db

Videoformat:Auto/PAL/NTSC

Varža:75Ω

Radijo, išorės U-disko, paramos atbulinės eigos vaizdo, "Bluetooth" telefono, "Bluetooth" muzikos, phonebooksynchronization, EQ garso nustatymas kabelis

Darbo temperatūra :-20°C-+60°C

USB/MP3/M P4/AVI/DIVX/WMA/RMVB/MKVPMP/FLV/M, 2 TS/MPG/JPEG/GIF/PNG/FLACAPE/AAC

DUK

1.Vairas Kontrolės

Q: Ar tai parama originalus automobilio vairo

ratų kontrolės ?

A:Taip!Jūs galite naudoti ją, kad kontrolė kelio,

tomas,ir kt.

2.Keliomis Kalbomis

Q: Ar jis palaiko kelias kalbas ?

A: Taip!Jis palaiko daug kalbų, kaip antai

Rusija,anglų,Vokietija,Prancūzija,Ispanija ir kt.

3.Funkcija UI Sąsaja

Q: Kokia funkcija UI sąsają ?

A: paprastesnę sąsają ir dizaino, kad UI

jūsų operacija patogiau.

Apie Montavimo Instrukcija

Tai yra plug and play diegimo, bet mes rekomenduojame, kad jums rasti vietos profesionalūs montuotojai ar automobilių A&V parduotuvė įdiegti mūsų vieneto į savo automobilį, kad galėtų išvengti galimos žalos jūsų prietaisų skydelis ir galvos vienetas pati.

Žinoma, Jei jums reikia bet kokią paramą, jūs galite susisiekti su mumis laisvai.

Dėmesio

Jei jūsų automobilio prietaisų skydelyje yra toks pat, kaip žemiau foto,tada jūs galite nusipirkti mūsų parduotuvėje tiesiogiai.

Po užsakymo pateikimo, prašome palikti mums pranešimą iš savo automobilio modelį,gaminti metus ir nuotraukas prietaisų skydelio. (Ačiū už jūsų bendradarbiavimą ir paramą iš anksto)

Pasirinktinai

APIE MUS

APRAŠO TINKAMUMĄ & MŪSŲ SERTIFIKATAI

Greitas Pristatymas Būdų

Po Pardavimo

Pristatymas

1. Muitinės mokestis ir Mokesčiai pirkėjų atsakomybę, mes pardavėjas negali kontroliuoti ir nebus atsakingas už tai, prašome prašome atkreipti dėmesį, apie tai prieš pateikdami užsakymą.

Jei prekės buvo grąžintos į pirkėjo refusion išvalyti muitinės ar gauti sklypas, laivybos postgae ir brangus grįžti mokestis bus nukrito į pirkėjų atsakomybę.

2. Jei jūsų siuntimo adresas priklauso atokioje vietovėje laivybos įmonės pristatymas sistema, jums reikia pridėti nuotolinio mokestį už savo sklypo pristatymo ar pakeisti daugiau kaimo pristatymo adresą, kitaip jūsų sklypą, negali būti išsiųstas.

Nesvarbu, ar jūsų adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje arba ne, jūs galite patikrinti, ar jūsų adresas DHL svetainėje.

3. Prašome don ' t tiekimo, PAŠTO DĖŽUTĖS adresą, mes negalime siųsti sklypo toks adresas.

Pastaba: rusijos klientams reikia pateikti savo vardą ir pavardę adresatą vardu, sklypo

Grįžti/ Grąžinimas

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas privalo patikrinti sklypo kruopščiai prieš pasirašant sklypas.Kai sklypas yra pasirašyta, pardavėjas manau, kad pirkėjas gavo gaminys gerai būklės.

5.pirkėjas turėtų patikrinti pakuotės, kol jie pasirašyti ir pasiimti pakuotėje. (Jei pirkėjas rasti pakuotėje yra tuščias, prašome atsisako pasirašyti ir susisiekite su mumis.)

Ginčas/Atsiliepimai

Prašome neatidaryti bet koks ginčas bet kuriuo metu,Jei turite kokių nors rūpesčių dėl laivybos, prekės kokybė ir pan., prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Mes padarysime viską, kad pasiekti savo pasitenkinimą ir įsitikinkite, kad turite gražus pirkimo patirtį mūsų parduotuvėje.

Jei jums nepatinka,galite atidaryti ginčų IR PASIRINKTI PRIEŽASTIS, KAD JUMS nereikia NE REIKIA,ačiū už jūsų paramą.

Sertifikavimo CE
WiFi Imtuvas Built-in WiFi Imtuvas
Modelio Pavadinimas zw-6072
PROGRAMAS Galite atsisiųsti programėlę playstore
Medžiagos Tipas ABS
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Max Išorinė Atmintis 128G
Fast boot 5-8 sekundes įkrovos
Prekės Svoris 5kg
Sąsaja RCA
Internetas Palaiko 3G/4G/WIFI
Skaitmeninės Medijos Formatas CD, DVD-R/RW, DVD-RAM, Video CD, Mp3, Mp4, WMA, JPEG
Elemento Dydis 7 Colių
Ekrano Dydis 7"
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta), Kinų (Tradicinė), Albanų, Arabų, Azerbaidžaniečių., Airijos, Estijos, Baltarusijos, Bulgarų, Islandų, LENKŲ, Persų, Bulio tekstas (olandijos, Pietų Afrikos respublika), Danų, Vokiečių, Rusų, Prancūzų, Filipinų, Suomių, Gruzijos, Haičio Kreolų, Korėjiečių, Galisija, Katalonų, Čekijos, Kroatų, Lotynų, Latvijos, Lietuvių, Rumunų, Maltiečių kalba, Malajų, Makedonų, Norvegų, Portugalų, Japonų, Švedų, Serbijos, Slovakijos, Slovėnų, Svahili, Tailando, Turkų, Valų, Ukrainos, Hebrajų, Graikų, Ispanijos Baskų, Ispanų, Vengrų, Armėnų, Italijos, Jidiš, Hindi, Indija Urdu, Indonezija, lietuvių, Vietnamo
Operacinės Sistemos "Android", "Android" sistemos
Veidrodis nuorodą funkcija Taip, Parama
TF/Micro SD Lizdas 0
Vairas funkcija Parama, vis dar dirba naujas įrenginys
Kilmės KN(Kilmės)
Din Vienas Din
Galia 4*45W
radijo magnetofonas Built-in, "Android" Multimedia Player
Speciali Funkcija Built-In Speaker/Microphone, Wifi Funkcija, Paramos Vairas Kontrolės, Palaiko 3G Tinklas, Paramos 4G Tinklo, Parama Gali, Autobusų
Specialios Funkcijos "bluetooth", Įmontuotas GPS, Mobilusis Telefonas, MP3 Grotuvai, Radijo Imtuvas, Jutiklinis Ekranas, tv
Prekės Pavadinimas ZWNAV
Rezoliucija 1024*600
Įtampa 12V

Parašyti atsiliepimą

7 Colių Automobilinis Multimedia Player 1DIN Universalus GPS Navigacijos Headunit Auto Radijo Garso Stereo Paramos DSP IPS Autostereo

7 Colių Automobilinis Multimedia Player 1DIN Universalus GPS Navigacijos Headunit Auto Radijo Garso Stereo Paramos DSP IPS Autostereo

Panašūs produktai