HI-END PRAEITI A5 Grynos A Klasės stiprintuvas Paramos XLR /RCA Įvesties 60--90W 4--8 ohm


Nauja prekė

€693.84



Žymos: maozua, hifi fet stiprintuvas, RCA, klijai adata, 60w galios stiprintuvo, pro vairo stiprintuvo važiuoklės, amplifi audio, accuphase stiprintuvu, kortelės turėtojas id, nobosound.

Įžanga:

A5 yra geresnis grandinės projektavimo PRAEITI A3. HI-END medžiagos yra gerai gavo Šeimyna.Skaitykite PRAEITI A5 grandinės garsaus U. S Šeimyna mašina.Garso stilius yra panašus į A3, bet galia A5 yra didesnis.Jis turi 8 omų garsiakalbį apkrovos.Išvesties galia gali būti iki 60W metu, ir produkcija gali siekti iki 90W esant 4 omų garsiakalbį apkrovos.Garso laukas yra labai platus, žemas dažnis yra stipri, ir varomoji jėga yra geriau nei A3. Jis yra vienas iš puikių pasirinkimų grandinė, "PASIDARYK pats" vieno baigėsi grynas galios stiprintuvo.

Priimti HI-END dvipusis pakrovimas, variu, auksu, PCB, su didelio ploto vario pėdsakų ant viršaus, apačios ir iš apačios, ir gali stumti alavo, kuris yra labai stabilus, kai didelė srovė teka.Dviejų kanalų atvaizdavimas dizainas, grandinės yra gerai, kad kas lydmetalis valdyba, kiekviena eilutė yra kruopščiai sukurta, ir tai yra viskas, kantrybės dizaineris!

Naudojant Šeimyna HI-END komponentu KOA 0,5 W penkių spalvų žiedas didelio tikslumo mažai triukšmo varža, stiprintuvo vamzdelis šaltinio ir išėjimo naudoti DALE didelės galios Šeimyna pasipriešinimo, Šeimyna audio kondensatorių, atsieti ROE Autobusiukas centrinis kondensatorius, IRFP240 AKT išėjimo vamzdžių ir diferencinė vamzdis IRF9610 yra tiksliai atitiko, kad viduriniam išėjimo įtampa, kaip mažai, kaip 50mV.Garsas yra saldus ir sąžiningas, muzikos skonis yra labai geras, skaidrus, žemo dažnio lankstumas yra labai geras, ir žmogaus balsas yra labai nuodingas.Ji turi skonį vamzdis stiprintuvas ir AKT vamzdis.Varomoji jėga HI-END-tai vienas iš " must-turėti galios stiprintuvai, HI-END žaidėjų!

Naudoti 400W+400W gryno OFC vario pritaikyti dual transformatorius nepriklausomų elektros tiekimo projektavimas.CMC 816 RCA+ auksu kristalų terminalo.

JP Canare su ekranuoti, signalas, laidas + UK PRYSMIAN garsiakalbio išvestis viela, įvesties signalas yra laisvas nuo bet kokio kišimosi, ir išėjimo laidus tenka didelės srovės.Viskas yra labai paprasta.

Parametras:

● Aš nput įtampa: 115 v AC / 230V (Pasirinktinai)

● Išėjimo galia: 60W /8ohm, 90W /4 ohm

● Kanalas: 2 kanalas

● THD: 1KHz ir 1% 0.003% /5W 8 ohm

● Įėjimo varža: 18k ohm RCA, 10k ohm XLR

● Išėjimo triukšmo:

● Dinaminis diapazonas: 140dB

● Įgyti: 20dB

● Parama signalo įėjimas: RCA vieno tipo įėjimo ir subalansuota XLR įėjimo

● Dydis: 430mm * 222mm * 453mm (W*H*D)

● Signalo įvesties palaikymas: Subalansuota XLR įėjimo ir RCA Vieno tipo įvesties

● Svoris: apie 31KG

Komplektą sudaro:

HI-END PRAEITI A5 Grynos A Klasės stiprintuvas X1

PASTABA: Mes neturime suteikti jokių prijungimo laidų.

Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas ASYPDZSW
Maksimali Galia Vienam Kanalui 60W
Pakuotė Taip
Kanalai 2 (2.0)
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris PRAEITI A5

Parašyti atsiliepimą

HI-END PRAEITI A5 Grynos A Klasės stiprintuvas Paramos XLR /RCA Įvesties 60--90W 4--8 ohm

HI-END PRAEITI A5 Grynos A Klasės stiprintuvas Paramos XLR /RCA Įvesties 60--90W 4--8 ohm

Panašūs produktai