PELĖSIŲ KARALIUS Streetview Pastato Žaislai Modelis SS Botanikos Sodas su Led Žibintai, Nustatyti Blokus, Plytas, Vaikams, Žaislai, Vaikų Dovanų


Nauja prekė

€77.47



Žymos: blokuoti statyti, lego ss, pastatai, sodas, minecraft žaislas, gundam mg, dekoro sodas, "lego" technic, vaiko žaislai, švietimo, "lego" minecraft mano pasaulis, švyti žaislas.

Paslaugos: Nemokamai pakeitimo trūkstamų dalių

Savybės: gamyklos tiesioginio pardavimo, kokybės užtikrinimo

Logistika: Nemokamas pristatymas daugumoje šalių

Pristatymo laikas: ne daugiau kaip 3 dienas

Produkto Pavadinimas: Botanikos Sodas

Skaičius blokai: 2147pcs

Medžiaga: ABS

Rinkinį sudaro: rankinis, statyba akmenys dalių pakuotėje

Pastaba: paketas neapima dėžutę

Apie Mokėjimą:

1)Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. 2)Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. 3)Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kad jūs writed Mezgimojoga.lt, jei norite pakeisti,jūs turi pastebėti man ji. 4)Mes priimame Alipay(sąlyginio), kredito kortelės, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimai .

Pristatymas:

)Jūsų užsakymas bus apdorotas per 3-5 darbo dienas po apmokėjimo. 2)Mes pasirinkti veiksmingas, greitas pristatymas.Pristatymo laikas yra maždaug 1 0 3 0 darbo dienų. 3) kai kuriose šalyse shippment gali būti šiek tiek ilgesni, nes į šventes, papročius, vietos išsiuntimo vartojimo ar kitų priežasčių. 4)Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymus, jei mes turime išsiųsti juos.Nes Greitis pristatymas yra iš kontrolės. 5), nedvejodami susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Don/t perduoti ginčą pasirinktinai,Ačiū dar kartą!!

Kokybės Įsipareigojimas:

* Mūsų internetinė parduotuvė parduoda platų produktų asortimentą, ir mes garantuojame, kad mūsų produktai atitiks šiuos bendruosius kokybės standartus: Tiksli Informacija & Aprašymai Mes tiekimą produktų, kurie yra funkcijos, funkcionalumas ir specifikacijos atitinka aprašymus ir pakuotės.Mes siekiame pateikti vartotojo vadovus ir aiškios instrukcijos padorus anglų kalba. * Atitikimas standartams Esame atsargūs, kad tik parduoti produktus, kad atitiktų bendrosios galios, saugos ir kitų standartų.

Kontaktinė Informacija:

* Prašome susisiekti su mumis TradeManager Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti. 1.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių. 2.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

Garantinis aptarnavimas:

Jei pastebėsite, kad blokų dalys nėra gavusi produktą, jūs galite susisiekti su mumis ir išsiimti jis jums nemokamai

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Sertifikavimo CE
Temos Žinomų Pastatų
Rekomenduojame Amžius 12+y
Modelio Numeris 16019
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas nevalgo, Laikyti atokiau nuo ugnies
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

PELĖSIŲ KARALIUS Streetview Pastato Žaislai Modelis SS Botanikos Sodas su Led Žibintai, Nustatyti Blokus, Plytas, Vaikams, Žaislai, Vaikų Dovanų

PELĖSIŲ KARALIUS Streetview Pastato Žaislai Modelis SS Botanikos Sodas su Led Žibintai, Nustatyti Blokus, Plytas, Vaikams, Žaislai, Vaikų Dovanų

Panašūs produktai