Pavasario Virėja Profesinės Lange Tarka, Nerūdijančio Plieno su 4 Pusių, Geriausia Parmezano Sūrio


Nauja prekė

€10.88

€19.43

-44%



Žymos: formos pelėsių sūrio, , šokolado tarka, sūrio kiaurasamtis, citrusinių vaisių trintuvė, 12mm vamzdis pvc, sūrio cutter, smulkintuvas smulkintuvas, virėja striukė moterims, virėjo kepurę, tarka virtuvė.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

FANTASTINIS REZULTATAI BE NUOVARGIO - Su minimaliomis pastangomis galite puikiai kapoti ir gabaliuką sūrio ir daržovių.Būkite kūrybingi ir padaryti vakarienė įdomių vėl grotelėmis, pjaustymo ir formavimo šviežių įkarštis imtis savo maistą į kitą lygį.Geriausias iš visų.

MAISTO RUOŠIMO PADARYTI GREITAI, SU MŪSŲ NAUJĄ ypatingai PLATI DYDIS: Shred blokas sūris ne kartą su šį nuostabų produktą, kuris yra efektyvus ir ilgaamžiai.Ši professional versiją turi išlenktos formos, kuri yra didesnė nei mūsų tarka ir daro grotelėmis sūrio ir minkštųjų maisto produktų, lengvai ir taip pat leidžia daugiau laikymo talpos.

Didžiuojamės JŪSŲ MEISTRIŠKUMAS KULINARIJOS MENAS: paprastos virtuvės įrankis, kuris bus visiškai pagerinti skonio ir tekstūros, ką paruošti.Praleisti maisto procesorius, kuris yra vargo valyti ir suteikia pastraipos rezultatus.Pasitiki mumis, jūs to norėsite.

NEĮTIKĖTINAI UNIVERSALUS SU 4 PUSIŲ DIZAINAS: Mano atsikratyti visų kitų graters ir filtr jums gali savo padaryti kambarį už tai.Rupi grotelėmis, Vidutinės trukmės ir grotelėmis, Baudos grotelėmis/Zester ir net Slicer - visus į vieną patogų įrankį.Greitai prep masyvo maisto produktų, tokių kaip sūris, bulvės, moliūgai, cukinijos, morkos, citrinų ir agurkų.Daugiafunkcinis su patogia rankena, kuri leidžia jums visiškai kontroliuoti.

VIRTUVĖ TURI TURĖTI: Aštrūs Nerūdijančio Plieno peiliukai gauti darbą greitai ir rezultatas švariai griežinėliais ir trintą maistą.Nuimamas gumos apačioje yra saugiau ir apsaugo nuo slydimo ir stumdomas dėl savo kovos, pjaustymo lenta ar plokštė.Ji taip pat apsaugo maisto pabėgti iš apačios tarka, taigi jūs turėsite mažiau valyti.

Spalva:pilka

Medžiaga:nerūdijantis plienas

Dydis:15.5 x 12 x 23.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Virtuvė pakuotėje smulkintuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas Smulkintuvams & Filtr
Modelio Numeris Naujas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Pavasario Virėja Profesinės Lange Tarka, Nerūdijančio Plieno su 4 Pusių, Geriausia Parmezano Sūrio

Pavasario Virėja Profesinės Lange Tarka, Nerūdijančio Plieno su 4 Pusių, Geriausia Parmezano Sūrio

Panašūs produktai