APEXEL 40X60 Monokuliariniai Teleskopas Kišenėje Galingas Teleskopas Su Trikojis HD Ilgo Nuotolio Lll Naktinio Matymo Fiksuotas Priartinimo Kelionės Stovykla


Nauja prekė

€12.62

€18.03

-30%



Žymos: filtras optolong, fotoaparato trikojo, makro žiedas, žiūronų karinės, telescop, vaiko žiūronai, vizija teleskopas, žiūronai profesinės bynolyt, bipod už šautuvas, canon 1200d ekranas.

Parduotuvė Pranešimas:

1.Sveiki atvykę į mėginio, didmeninė prekyba, OEM!

funkcija:

【40X60 DIDELĖS GALIOS DIDINIMO】Realus HD 10x didinimas ir 42mm objektas objektyvo skersmuo monokuliariniai, pateikiama aiškiai ir ryškus vaizdas, mėgautis grožio atstumas.Turite geriausią peržiūrėti savo lauko nuotykius, tiesiog jaustis laisvai mėgautis paukščių stebėjimas, medžioklė, pėsčiųjų, kempingas, kelionės, gyvūnijos, dekoracijos ir pan.

【DIDELIO KONTRASTO IR REZOLIUCIJOS VAIZDUS】 Naujausios optikos technologijų, HD monokuliariniai teleskopas, įrengtas su BAK-4 prizmės ir visiškai multi-coated objektyvas, aukščiausios šviesos perdavimo ir šviesumą ir šviesos pralaidumas siekia iki 99. 5%.Mūsų monokuliariniai turi mažai šviesos lygį, naktinio matymo, ji gali padėti jums pamatyti dalykus mažai šviesos (nematau nieko visiškoje tamsoje), suteikti jums nuostabų žiūrėjimo patirtį.

【VIENA VERTUS DĖMESIO, VANDENIUI & RŪKO ĮRODYMAS】, Ergonomiškas dizainas padeda jums sutelkti dėmesį į savo tikslą greitai ir tiksliai, su viena ranka.Ir patvarus gumos šarvai su juostelėmis leidžia patogiai naudoti, neslidžia rankena, ir patvarus išorės apsauga nuo jūsų rankų.IPX7 Azotu Užpildytas Vandeniui su rūko atsparia danga ir O-ring uždaromos optika kelią drėgmės, dulkių ir purvo, siekiant išlaikyti jį išvalyti visą laiką.

【NUOSTABI CRYSTAL CLEAR VIEW】 Dual focus " dizainas, didelis šviesos pralaidumas, dėmesys spotting scope galėtų būti šviesesnis ir didesnis kontrasto vaizdus jums.Į eyecup gali būti susukti iki giliai dėmesio nuomone sau, ir tada reguliuokite fokusavimo koregavimas ir priartinimo reguliavimo, kol vaizdas taps aiškus.

【SUDERINAMA】Kartu su patogus telefono adapteris, mūsų galingas monokuliariniai yra suderinamas su iphone Xs/Max,iphone Xr, "iphone" X 8/8plus, 7/7plus, 6/6plus, 5/ 5s, Samsung GALAXY S8/7/6, Edge , Dėmesį, Google Pikselių, LG, HTC, "Sony", ir beveik visų kitų išmaniųjų telefonų rinkoje.

Pastaba:

1. Akys turėtų išlaikyti atstumą nuo okuliarų, nereikia klijuoti prie okuliaro, siekiant išvengti akis ar blakstienoms iš neblokuoja matomumo, sukelia juodas šešėlis be okuliaro.

2. Tai padės jums pamatyti dalykus, kai mažai šviesos, tai nepadės jums įžiūrėti tamsoje.

3. Prašome leisti 1-5mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

4.Nenaudokite žiūronai stebėti saulės tiesiogiai.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Svoris: 365g į 460g

Apžvalgos laukas: 7°

Didinimas: 10X

Lęšių medžiaga: BAK4

Optinė danga: MVS

Okuliaro skersmuo: 22mm

Atstumas vaizdas: 1500/9500m

Tikslas objektyvo skersmuo: 42mm

Dydis: 15.5*4.5*5.5 cm/6.1*1.8*2.2 į

Teleskopas paketas apima:

1* Teleskopas

2* Objektyvo dangtelis

1* Dėžutė

1* Instrukcija

Didinimas 10-40x
Laukas
Tipas Monokuliariniai
Svoris 365g to 460g
Medžiaga Plastikiniai
Parama didmeninė/dropshipping
Vandeniui lygis Gyvenimo Vandeniui
Okuliaro skersmuo 22mm
Objektyvo Danga Aprašymas ŽSC
dydis 15.5*4.5*5.5cm/6.1*1.8*2.2in
Kilmės KN(Kilmės)
Tikslas Objektyvo Skersmuo 42mm
Prekės Pavadinimas apexel
Vandens Pasipriešinimo Lygis IPX4

Parašyti atsiliepimą

APEXEL 40X60 Monokuliariniai Teleskopas Kišenėje Galingas Teleskopas Su Trikojis HD Ilgo Nuotolio Lll Naktinio Matymo Fiksuotas Priartinimo Kelionės Stovykla

APEXEL 40X60 Monokuliariniai Teleskopas Kišenėje Galingas Teleskopas Su Trikojis HD Ilgo Nuotolio Lll Naktinio Matymo Fiksuotas Priartinimo Kelionės Stovykla

Panašūs produktai