5G Carplay Belaidžio Lauke Veidrodis numanomi Bet Iphone IOS Versija Žiniasklaidos Langelį Benz BMW VW Universaliųjų Automobilių Modelių Automobilių Player


Nauja prekė

€98.98

€141.41

-30%



Žymos: diamond grill mercedes, 2 din "android" car stereo, dab, hyundai santa fe turbo, polo vw, pusė nissan x trail t32, "subaru", logotipas kia ceed, "android" automobilių, astra j.

5G Carplay Belaidžio Lauke Veidrodis numanomi Bet Iphone IOS Versija Žiniasklaidos Langelį Benz BMW VW Universaliųjų Automobilių Modelių Automobilių Player

Produkto aprašymas:

Produkto pavadinimas: Carplay Belaidžio Dėžutę

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Taikytinos modeliai: Universaliųjų Automobilių Modeliai

Taikoma sistema: IOS/Android

Produkto Savybės:

1. Mažas dydis, neardomieji, montavimas, palaiko carplay originalios automobilių, prisitaiko prie įvairių automobilių modelių, tikrai neturi įtakos originalaus automobilio garantija, ir gali būti naudojamas su ramybe.

2. Tris pagrindines funkcijas:

2.1 Vaizdo pristatymas.

2.2 WiFi link atvaizdavimas ekrano projekcijos(sprendžiant defektas, kad carplay negaliu mesti ekrano vaizdo rinkoje).

2.3 "Bluetooth" ryšys belaidis carplay.

3. Belaidžio carplay yra prijungtas prie mobiliojo telefono, ir originalią automobilio sistemą yra tiesiogiai prijungtas prie originalių automobilių per USB.Laikyti originalią automobilio garso kokybę, paramos originalių automobilių liesti, rankenėlę kontrolę, "Siri" balso, prijungę vieną kartą, jis bus automatiškai prisijungti kiekvieną kartą, taupymo problemų prijungti laidinį CarPlay kiekvieną kartą, ir dažnai prijungti prie kompiuterio ir prijungti "iPhone" bus sukelti telefono kištuką, kad bus pažeistas);

4. Parama vėliau kaip Ios14 funkciją, kuri neturi įtakos nuolat atnaujinti vėliau " IOS " sistema ir gali būti naudojamas paprastai

5. vieną rinkinį belaidžio CarPlay, mobiliojo telefono ekrano projekcijos ("Apple IOS" sistemos telefonai gali projektui per visą ekraną originalus automobilinis ekranas) + USB atkūrimas (prijunkite U disko video ir muzika)

6. Built-in 5G-WiFi modulis dėžė užtikrina, kad belaidžio CarPlay ryšys yra lygus, nėra pastovus, ir nepertraukiamai.

7. Paramos belaidžio CarPlay funkcija.Spustelėkite Žiniasklaidos Mesti pagal pirminį belaidžio CarPlay sistemą, kurią norite paleisti į antrąjį sistemą.Šios dvi sistemos gali būti įjungtas laisvai (2 minučių laukimo, nesijaudink)

8. Built-in Bluetooth "funkciją, kai groja muzika per USB pagal antrąją sistemą, į skambutį bus įjungti "Bluetooth".

Dėmesio:

1. Prašome padaryti, kad jūsų "IPhone" telefoną jau susijusios su pačiu WiFi su Automobilio radiją prieš bet veikė .

2. Prašome pasirinkti tinkamą modelį apačioje labiausiai išsamią puslapio pirkti , arba paprašyti, klientų aptarnavimo, ar remti savo automobilio modelį prieš perkant.

3. Atkreipkite dėmesį : Jei jūsų telefonas yra "Android" Sistema .Prašome patikrinti, ar jūsų telefonas palaiko telefono ketaus (Veidrodis Projekcija) .jei jūsų Android Telefonas yra ne parama . (prašome neturite pasirinkti šios prekės ) arba galite galvoja apie keičia "Android" telefoną, kuris palaiko originalus telefonas ketaus (Veidrodis Projekcija)

4. Pirmą ryšį, jei nėra būdo prisijungti arba nėra eilutę ekrane, prašome nesijaudinkite.Palaukite apie penkias minutes, smart box automatiškai atpažinti ir pritaikyti prie automobilio modelį, tada atjunkite plug-in, line ir prisijungti dar kartą.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laiką.

IPhone ekrano projekcijos:

1. Spustelėkite ["Apple" Projekcija] mygtuką, ir įsitikinkite, kad telefono ir projektorius yra prijungti prie to paties "Wi-Fi" arba viešosios interneto prieigos taškas.

2. Atidarykite "control center" iPhone " ir spustelėkite [Ekrano atvaizdavimo funkcijos] mygtuką.

3. Pasirinkite [Smart TP_xxxx], kad galėtumėte susisiekti.

Belaidžio carplay jungtis:

1. Spustelėkite [CarPlay] mygtuką pagrindiniame puslapyje ir įveskite belaidžio CarPlay pamoka.Šiuo metu, ši funkcija palaiko tik "Apple" telefonus.

2. Spustelėkite mygtuką [Prisijungti BT] mygtuką, po trumpo pakrovimo, ekranas grįš atgal į pradinį automobilį. (Pastaba, sistema bus iš naujo šio proceso metu, ir tai trunka apie 90 sekundžių).Kai prijungtas, jis bus automatiškai prisijungti prie bevielio CarPlay funkcija, kiekvieną kartą, kai jūs gaunate į automobilį.

Din Vienas Din
Prekės Svoris 0.6kg
OSD Kalba lietuvių
Produkto Pavadinimas Carplay Belaidžio Dėžutę
Spalva juoda
Modelio Pavadinimas Carplay Belaidžio Dėžutę
RAM Kita
Rezoliucija /
Elemento Dydis 9.2*4.5*1.6 cm
Medžiaga ABS
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas OPUYYM
Taikoma sistema IOS/Android
Operacinės Sistemos "Android"
Galia /
ROM Kita
Sąsaja TIPAS-C
Sertifikavimo CE
Medžiagos Tipas /
Kilmės KN(Kilmės)
Max Išorinė Atmintis Kita
Taikytinos Modeliai Universaliųjų Automobilių Modeliai

Parašyti atsiliepimą

5G Carplay Belaidžio Lauke Veidrodis numanomi Bet Iphone IOS Versija Žiniasklaidos Langelį Benz BMW VW Universaliųjų Automobilių Modelių Automobilių Player

5G Carplay Belaidžio Lauke Veidrodis numanomi Bet Iphone IOS Versija Žiniasklaidos Langelį Benz BMW VW Universaliųjų Automobilių Modelių Automobilių Player

Panašūs produktai