VIRCSYW 5.0 "Bluetooth" Imtuvo ir Siųstuvo 3.5 mm AUX-Jack Stereo Muzikos 2-in-1USB Adapteris Automobilinis TV, PC Speakers


Nauja prekė

€6.73

€16.82

-59%



Žymos: "bluetooth" televizija, 30pin "bluetooth" muzikos imtuvas, belaidis garsiakalbis, mp3 grotuvas, usb, FM, "bluetooth" imtuvo garso stiprus, fm mp3, microsoft surface 1631 jutiklinis ekranas, portabl garsiakalbis, "bluetooth" ir garso imtuvas audi.

Produkto Aprašymas:

Modelis: KN321

Technologija: BT5.0, A2DP, AVRCP (imtuvo režimą tik)

Veiklos sritis: didžiausias 10 m / 33 pėdų (be jokio trukdymo objektai)

Porą pavadinimas: KN321

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Baterijos tipas: ličio polimerų (200mAh)

Dydis: 44 x 44 x 12mm

Svoris: 18g

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" 5.0 garso siųstuvas/imtuvas, adapteris,

1 x Micro-USB maitinimo laidas

1x RCA kabelis

1x 3,5 mm papildomas kabelis

1x naudotojo vadovas

Savybės:

1. Šis nešiojamas, lengvas belaidis garso siųstuvas ir imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimas įvairias situacijas ir naudoja

2. Siųstuvas režimas: belaidžiu būdu perduoti garsą iš ne Bluetooth, TELEVIZIJA, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausinės arba garsiakalbio

3. Imtuvo režimas: belaidžiu būdu perduoti garsą iš "Bluetooth" -mobiliesiems telefonams, tabletės arba kompiuterių wired stereo, garsiakalbiai arba ausinės

4. Tiesiog paspauskite sukeisti, jei norite persijungti tarp siųstuvo ir imtuvo režimai.Naudoti pažangias "Bluetooth" technologiją, ir 3,5 mm garso kabelį (yra komplekte) lengvai prijungti.

5. Ultra-portable garso transliacijos maitinimo šaltinis

KN321 yra tik 44 mm (1.73 cm), o sveria vos 18 g (0.63 cm), bet jis turi galingą belaidžio garso transliacijos funkcija.Įdėti šį siųstuvą ir imtuvą jūsų kuprinė arba nešiojamojo kompiuterio krepšys ir pasiimkite su savimi, be jokių pastangų.

6. Platus suderinamumas: įrengtas su 3.5 mm kabelio ir 3,5 mm 2RCA kabelis, šis imtuvas siųstuvas adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, ausinių, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

Veiklos:

Įjungimas: Paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, kol LED žibintai

Išjungti: paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, kol lemputė užges

Baterija: Naudoti DC-5V įkroviklį, ir " micro usb įkrovimo kabelis.Raudona šviesa įjungta, kai baterija įkraunama.Po to, kai baterija yra visiškai įkrauta, raudona lemputė užgęsta ir mėlyna lemputė.

Perjungti režimą:

1) RX: priimamas režimą, lemputė: mėlyna LED

2) TX: perdavimo režimą, lemputė: LED lemputė

RX režimas:

Porą pavadinimas: KN321, rasti KN321 suporavus "Bluetooth" parametrai mobiliojo telefono.Mėlyna lemputė mirksi du kartus per sekundę metu poravimo procesą, ir mėlyna lemputė mirksi kartą per tris sekundes po suporavus prietaisus.

kaip naudoti:

1) Prijunkite vieną pusę garso kabelį prie garso įvesties terminalą garsiakalbis, ir kitą galą garso įvesties terminalo KN321

2) įsitikinkite, Kad jis yra RX režimas (mėlyna lemputė).Rasti porą pavadinimas "Bluetooth" telefono parametrus: KN321 spustelėkite poros.

TX režimu:

TX režimu automatiškai ieškos kitų priėmimas "Bluetooth" prietaisai (pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbiai, Bluetooth imtuvai ir kt.).Raudona lemputė mirksi du kartus per sekundę metu poravimo procesą, ir raudona lemputė mirksi kartą per tris sekundes po to, kai sudaroma ryšio pora, kurią labai sėkmingai.

Kaip naudoti:

1) Prijunkite vieną pusę garso kabelį į garso išvesties terminalą prietaisą, tada prijunkite į garso įvesties terminalo KN321.

2) įsitikinkite, Kad jis yra TX režimas (raudona lemputė).KN321 bus automatiškai ieškotų "Bluetooth" laisvų rankų įrangą arba "Bluetooth" garsiakalbis porą.

WIFI Standartą Nėra
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Parama Atminties Kortelės No
Sąsaja 3.5 mm
Funkcija Nėra
Garso Takelio Dvigubas
Paramos Apt-x No
Modelio Numeris Bluetooth 5.0 imtuvas/siųstuvas
Funkcija 1 Bluetooth 5.0
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
kiekis GARSO
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija bluetooth 5.0 imtuvas ir siųstuvas
Aukštos Raiškos Palaikymo Nėra
Parama AAC No
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas VIRCSYW

Parašyti atsiliepimą

VIRCSYW 5.0

VIRCSYW 5.0 "Bluetooth" Imtuvo ir Siųstuvo 3.5 mm AUX-Jack Stereo Muzikos 2-in-1USB Adapteris Automobilinis TV, PC Speakers

Panašūs produktai