Everglide SK87 bluetooth 5.0 Mechaninė Klaviatūros Rinkinys Dvitinklis Režimas Pcb Laikiklis Karšto Keitimo Gateron Optinis Jungiklis RGB LED


Nauja prekė

€44.44

€56.26

-21%



Žymos: klaviatūros rinkinys, juoda everglide, cherry mx jungiklis, 6 automatinė klaviatūros rinkinys, klaviatūros pcb, hp bandymas, custom mechaninė klaviatūros rinkinys, gateron, gateron jungikliai jade, gateron geltona.

83415 Rekomenduojama Everglide SK87 bluetooth 5.0 Mechaninė Klaviatūros Rinkinys Dvitinklis Režimas Pcb Laikiklis Karšto Keitimo Gateron Optinis Jungiklis RGB LED

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

SK87 yra sukurtos taip, kad maksimaliai padidinti savo produktyvumą ir populiariausių tenkeyless išdėstymas.Be to, įrengta Gateron Optiniai Jungikliai ji ne tik užtikrina ilgaamžiškumą, bet taip pat įdomus elementai.Hotswap klaviatūra leidžia jums pakeisti jį su kitais optiniai jungikliai laisvai, be litavimo klausimas.Jūs galite pilnai mėgautis įdomus padaryti savo unikalų klaviatūra.

Už SK87, mes einame su populiarių OEM profilis su ABS double shot keycaps.ABS keycaps yra patogūs liesti.Tai svarbu, nes tai reiškia, keycaps truks metus.Jūs pilnai įrengtas sutraiškyti jį tiek darbe, tiek žaidimo, ergonomiška reguliuojamo aukščio konstrukcija užtikrina ilgą laiką naudoti, be nuovargio.

Paspauskite klavišus lengvai perjungti tarp "Windows" ir išdėstymas, išsamus Windows " + " Mac išdėstymas atitinka pagal kiekvieno vartotojo poreikius dirbti efektyviau, ar azartinių lošimų/darbo būsenos perjungimas.Tipas-c sąsaja užtikrina stabilų ir patogų ryšį.

Su apšvietimu, kad tai įgyvendinama su neįvertinta, funkcionalumą, kiekvieną klavišą turite omenyje, RGB, niekada nebuvo labiau elegantiška nei SK87. Taip pat galite nustatyti šią kit 16,8 mln. spalvų Led reaguoti į muziką, į muzikinį ritmą, režimą, arba galite naudoti pridedamą programinę įrangą, sukurti savo pasirinktinį apšvietimo sistema, tai atnaujintas metu.

Su programinės įrangos, galite įrašyti makrokomandas, pritaikyti pažangių funkcijų, individualizuoti funkciniai klavišai.SK87 taip pat n-raktas nuo apsivertimo ir anti-šešėlius.Jūs galite užsiregistruoti kaip daugelis klavišus, kaip galite paspausti ne vieną kartą be trūksta simbolių skirtingais režimais.Borto "flash" atminties įrenginys gali saugyklos konfigūracijas klaviatūros neprisijungęs.

Specifikacija: Išplanavimas: 87 fiksuotojo klavišus (TKL)

Korpuso medžiaga: ABS

Spalva: juoda, balta

Ašies Kėbulo Tipas: Juoda, Žalioji Arbata, Raudonos, Geltonos spalvos(pasirinktinai)

Ašis Kėbulo Tipas: Gateron

Foninio apšvietimo tipas: RGB šviesos

Sąsaja: C Tipo / Bluetooth 5.0

USB-C Kabelio Ilgis (m): 1,5 m / 4.921 pėdų (Vidut.)

Klaviatūros gyvenimo (laikas): daugiau kaip 100 mln.

Vandeniui lygis: IP68

Komplektą Sudaro: 1x Žaidimų klaviatūra

pastaba: Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ANNEPRO
Prašymas Desktop, nešiojamas kompiuteris, Numeris, tablet
Kalbos BRAZILIJOS
Sertifikavimo Nėra
Stilius STANDARTAS
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Veikimo Stilius Mechaninė
Sąsajos Tipas USB
Klaviatūra Standard Mini Klaviatūra

Parašyti atsiliepimą

Everglide SK87 bluetooth 5.0 Mechaninė Klaviatūros Rinkinys Dvitinklis Režimas Pcb Laikiklis Karšto Keitimo Gateron Optinis Jungiklis RGB LED

Everglide SK87 bluetooth 5.0 Mechaninė Klaviatūros Rinkinys Dvitinklis Režimas Pcb Laikiklis Karšto Keitimo Gateron Optinis Jungiklis RGB LED

Panašūs produktai