LEMONWALD Vyrų Skustuvas Dvigubą Pranašumą barzdaskutė Kokybės Metalo Razor 5 Skutimosi Peiliukai Moterims Ekologinio Draugiškas Skusti Skustuvu


Nauja prekė

€8.83

€12.62

-30%



Žymos: "panasonic" skustuvas, pavojingų yaqi skustuvas, bey peilis, ekologiškas dantų šepetėlis, skustuvas, skutimosi, durų skustuvai, metalo skustuvas, vyrų skutimosi rinkinys, aukso dolar tiesiai skustuvas, skutimosi, duble krašto skustuvas.

prekės informacija

*Patirtis geriau nusiskusti ir jums, ir aplinkai *Mes turime įvertino "patogumo" vienkartiniai plastikiniai skustuvai nuo 1974 metų, kai jie pirmą kartą buvo pristatytas.Tačiau, jie nėra ir niekada nebuvo, perdirbamas ir biologiškai.Mes buvo čiulpti patogumui, bet pamiršo apie įtakos žemei, kurioje mes gyvename. *LEMONWALD ' s rose gold barzdaskutė *ponios barzdaskutė turi ilgą rankeną.Jis yra pagamintas pilnai iš metalo ir riffled suteikti gerą sukibimą.Metalas yra lengvai perdirbamos medžiagos, kurios buvo naudojamos žmonija dėl amžiaus, dėl savo patvarumo ir tvirtumo.

GERBIA TRADICIJAS:

Tradicinis Šlapio skutimosi yra šlovingas vyrų ritualas ir paslaptis švaraus skutimosi; jis yra grynas ir be priemaišų manliness dailės, kad turėtumėte dalyvauti.Šis klasikinis, tvirtas ir elegantiškas skustuvas yra meno kūrinys, kurį jūs turite turėti arba siųsti jį kaip dovaną savo draugams, tėvas, vyras, žmona ar sūnūs.

Geras skustuvas, labai minkštas ir tolerantiškas galvos, bet pakankamai greitai, skustis ir be dirginimas - gana šviesos - dirbti tik 24 g sunkiųjų

PUIKUS SKUSTIS:

Unikali mikro-šukos sistema suteikia švelnus, artimas ir sklandžiai skutimosi.Skutimosi su barzdaskutė taip pat bus pašalinti odos dirginimas ir suteiks jūsų veidas švarus sveiką išvaizdą.Vengti sauso skutimosi, kuris yra greičiausias būdų, kad netvarka su savo oda, nes ji dažnai sukelia kraujavimą ir skustuvo dega.Siekiant gauti sklandžiai skutimosi, siūlome splash savo veidą su karšto vandens bent sušvelninti savo bristly plaukai ir atidaryti savo poras prieš skutimosi.

EKOLOGINIO DRAUGIŠKAS & TAUPYTI PINIGUS:

Ne taip, kaip plastikas ir vienkartiniai skustuvai kurių neįmanoma perdirbti ir žalingas mūsų motina žemė, saugos skustuvai yra gyvenime patvarus.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pakeisti peiliukus, kurios gali būti perdirbamos.Tai gali jums sutaupyti daug pinigų per tuos multi peilis plastikinis skustuvai.

PAKUOTĖS TURINYS:

1x Trumpa Rankena barzdaskutė;5x Peiliukai. 1x dėžutė Atveju.SVORIS:100g(Bendroji masė, įskaitant langelį);140x50x35mm(lango dydis).

Pakuotės Matmenys :

5.55 x 2.09 x 1.34 cm; 3.21 Uncijų

Atsiliepimai

Kai gaunate prekes, jei jūs patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo padės mums padaryti geriau už jus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Esame sąžiningi ir atsakingi pardavėjai, Mes ją išspręsti su jumis ne pirmą kartą.Blogas peržiūros negali išspręsti problemos,kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Maitinimo Tipas Nėra
Medžiaga Vadovas
Skustuvai, Tipas 5 Skustuvai
Prekės Pavadinimas LEMONWALD
Skustuvai Tipo 6 Skutimo Peilis
Lytis Vyras
Skustuvai Tipas 8 vyrų skustuvas
Skustuvai 2 Tipas Skutimosi jūs kirpykla
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Kilmės KN(Kilmės)
Skustuvai 1 Tipas Skutimosi
Naudoti Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų
Elemento Tipas Razor
Skustuvai, 3 Tipo Dviašmenis Saugos skustuvai
Skustuvai Tipo 4 Straight Razor
Skustuvai 7 Tipas Saugos Skustuvai

Parašyti atsiliepimą

LEMONWALD Vyrų Skustuvas Dvigubą Pranašumą barzdaskutė Kokybės Metalo Razor 5 Skutimosi Peiliukai Moterims Ekologinio Draugiškas Skusti Skustuvu

LEMONWALD Vyrų Skustuvas Dvigubą Pranašumą barzdaskutė Kokybės Metalo Razor 5 Skutimosi Peiliukai Moterims Ekologinio Draugiškas Skusti Skustuvu

Panašūs produktai