4 Langelis "Herbalife" Arbata Lieknėjimo Arbata Padidinti Energijos Apykaitą ir Riebalų Deginimą VAISIŲ SKONIO 1.8 OZ 50 gr Sveiką Gyvenimo būdą


Nauja prekė

€116.96



Žymos: galoną vandens, beta marškinėliai, valgykloje nerūdijančio plieno, cantinflora, lėlės turėtojas, butas butelis vaikas, "herbalife" vyrams, koliažas vandens butelis, persikų arbata, 3 litro butelis.

APRAŠYMAS

Mažo kaloringumo gaivus gėrimas, prisotintas žalia ir juoda arbata.Kai kurio užimtas arba aktyvų gyvenimo būdą, ar dažnai jaučiate mažiau nei įspėjimų ir sunku susikaupti?Su 6 kcal vienai porcijai, Momentiniai Žolelių Gėrimas yra gaivaus gėrimo patiko karštas arba šaltas, ir puikus būdas padėti jums pasiekti savo reikiamą skysčių kiekvieną dieną.

"Herbalife" arbatos, sukūrė specialias formules, pasaulyje garsus mitybos, pagreitina medžiagų apykaitą ir suteikia energijos.Jis taip pat yra galingas antioksidantas ir suteikia edema paramos.

Be to, "Herbalife" arbata gali būti teikiama pirmenybė valdyti aukštą kraujo spaudimą ir cukraus kiekį kraujyje bei saugo juos balance.By naudojant šį specialus mišinys "Herbalife", galite išvalyti kūną nuo toksinų ir panašių medžiagų ir reikšmingai padidinti organizmo atsparumą.

"Herbalife" arbata yra vienas svarbiausių gėrimų, plonas kūno ir pateikti svoriui kontroliuoti.

INGREDIENTAI

Šis unikalus derinys orange pekoe " – tradicinis juodoji arbata ir žalioji arbata, su ekstraktai malva gėlių, hibiscus flower ir cardomom sėklos, siekiama atgaivinti ir atnaujinti.

KRYPTIS

Sumaišykite ½ arbatinio šaukštelio (apytiksliai 1.7 g) su 250ml karšto arba šalto vandens.Momentiniai Žolelių Gėrimas yra gaivaus gėrimo patiko vienas ar su rupiniai ir yra tik 6,2 kalorijų vienai porcijai.

Drinkware Tipas Vandens Butelių
Kilmės TR(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

4 Langelis

4 Langelis "Herbalife" Arbata Lieknėjimo Arbata Padidinti Energijos Apykaitą ir Riebalų Deginimą VAISIŲ SKONIO 1.8 OZ 50 gr Sveiką Gyvenimo būdą

Panašūs produktai