SIM900A sim900 V4.0 Rinkinys Belaidis Išplėtimo Modulis GSM GPRS Valdybos Antenos Išbandytas visame Pasaulyje Parduotuvėje arduino


Nauja prekė

€4.27

€7.49

-42%



Žymos: mlx90614esf, arduino už, sim800c, arduino skydas, pelės padas oda, sim900, arduino gsm, arduino io skydas, sim800 arduino valdyba, sim900a.

SIM900A sim900 V4.0 Rinkinys Belaidis Išplėtimo Modulis GSM GPRS Valdybos Antenos Išbandytas visame Pasaulyje Parduotuvėje arduino maitinimo reikalavimas, šis modulis: 5V maitinimo, kompiuterio USB elektros energijos tiekimas, gali atitikti reikalavimus, pradiniame etape kompiuterį derinimą.Nes mes pridėjome didelis kondensatorius 1000UF.Ilgalaikio duomenų perdavimo reikalingas didelis energijos kiekis.Rekomenduojama naudoti DC virš 1A, ir TTL lygio nuoseklusis prievadas yra adaptively suderinama su 3.3 V ir 5 V mikrovaldikliai. 1. Įvadas į SIM900A modulis

Maitinimo reikalavimas, šis modulis: 5V maitinimo, kompiuterio USB elektros energijos tiekimas, gali atitikti reikalavimus, pradiniame etape kompiuterį derinimą.Nes mes pridėjome didelis kondensatorius 1000UF.Ilgalaikio duomenų perdavimo reikalingas didelis energijos kiekis.Rekomenduojama naudoti DC virš 1A, ir TTL lygio nuoseklusis prievadas yra adaptively suderinama su 3.3 V ir 5 V mikrovaldikliai.Ji gali būti tiesiogiai prijungtas prie mikrovaldiklių.Telefonui veikiant laukimo režimu yra apie 80MA, ir miego valstybės gali būti nustatyta, kad apie 10MA mažas elektros energijos suvartojimas.Tiek USB--232 ir USB--TTL gali būti naudojamas kompiuteris, derinimas, priklausomai nuo kiekvieno asmens priedai.SMS žinučių, duomenų, MMS, Interneto ir pan.Reset pin yra išvedė realizuoti be priežiūros, nuotolinio reset vietoje, su DTMF funkcija suprasti, nuotolinio valdymo funkcija.Privalumas modulis yra tai, kad ji išlaiko 232 uostų, ir gali stebėti vykdymo 51 low-end single-chip mikrokompiuteriai, ir modulis nurodymus, per gyvenimą, arba plėtrai, kuri gali sužinoti priežastis, greičiau ir išsaugoti vystymosi ir mokymosi laikas. [Parama, 2, 3, 4G mobiliojo ryšio telefono kortelės] .

Į TTL lygį, šis modulis yra suderinamas su 3.3 V sistemos, ir 5VTTL sistema turi praeiti 232 valdymo modulis.

Privalumai modulis:

Nuosekliojo prievado grandinė: TELEVIZORIAI ir magnetinių rutuliukų apsaugos įtaisai yra naudojami siekiant apsaugoti valdybos, taip, kad laive nebus pažeisti šuolių ir aukšta įtampa.

SIM kortelės grandinė: Pridėti SMF05C elektrostatinės iškrovos chip.

Antenos grandinė: Laikykite jį trumpas ir tiesus, kad, siekiant užtikrinti, signalo stiprumą.

PCB ekranas: Kiekviena sąsaja yra pažymėta silkscreen, kuri yra patogi vidurinio plėtros ir dizainas visiškai taip SIM900A aparatūros dizaino vadovas.

Visą kelią 5V maitinimo sąsaja: Mes padarė apsaugą, net jei jis yra atstatomas, tai nedega valdyba.Kompiuterio USB maitinimo pakanka pradinio derinimo kompiuteris; ilgalaikio duomenų perdavimo reikalauja didelio elektros energijos kiekio, ir mes rekomenduojame DC virš 1A.

Vienas TTL sąsaja: palaiko 3.3 V single-chip mikrokompiuteris ir 5V single-chip mikrokompiuteris.Kitaip tariant, jis palaiko 51 tipų 5V single-chip mikrokompiuteriai ir STM32 single-chip mikrokompiuteriai.

Dvi antenos sąsajos: SMA antenos sąsaja, IPX MINI antena sąsaja (be suvirinimo pagal nutylėjimą).

Vienas 232 lygio sąsaja: kitaip tariant, jūs galite tiesiogiai prijunkite modulį į kompiuterį per 232---USB serial kabelį.Ji taip pat gali būti prijungtas prie kompiuterio per USB-TTL, priklausomai nuo asmens priedai.Nėra būtina išleisti daugiau pinigų, kad pirkti reikmenys.Tai yra skirtumas nuo kitų pardavėjų.

Išsamus įvadas apie SIM900A modulis:

Kompiuterio valdymo modulis metodas:

Žodžiu, tai yra kontroliuoti modulis siunčia komandas (AT komandomis) per nuoseklųjį prievadą.Šių pristato du dažniausiai naudojami metodai kontroliuoti SIM900A modulis:

Rūšis: parduodamas mūsų parduotuvėje per CP2102 USB TTL modulis, ir kompiuterio debugs į SIM900A modulis.

Antrasis tipas: prijunkite modulį į kompiuterį per USB-232 serijos linijos, ir tada prisijungti prie 5V maitinimo.

Numatytasis pristatymo sąrašą

sim900a modulis*1

GSM modulis, antena *1

Modulio maitinimo laidas*1,

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris sim900a
Prekės Pavadinimas OLOEY
Maitinimo Įtampa 1
Išsklaidymo Galia 1

Parašyti atsiliepimą

SIM900A sim900 V4.0 Rinkinys Belaidis Išplėtimo Modulis GSM GPRS Valdybos Antenos Išbandytas visame Pasaulyje Parduotuvėje arduino

SIM900A sim900 V4.0 Rinkinys Belaidis Išplėtimo Modulis GSM GPRS Valdybos Antenos Išbandytas visame Pasaulyje Parduotuvėje arduino

Panašūs produktai