10pc 3d Kristalų Plytelių Lipdukai "Pasidaryk pats" Vandeniui lipnios Sienos Lipdukai Modelis Virtuvės Backsplash Vonios Sienos Plytelių Lipdukas


Nauja prekė

€1.27

€3.03

-58%



Žymos: mozaikos vinilo, backsplash plytelių, maišytuvas, 3d panel wall, vonios kambarys produktas, balionas decal, plytelių įrankis, varnas, potes cozinha, vonios plytelės ni.

10pc 3D Kristalų Plytelių Lipdukai "PASIDARYK pats" Vandeniui Lipnios Sienos Lipdukai

Savybės:

1.Aukštos kokybės odos šveitimas ir klijuoti plytelių lipdukai: nulupkite ir klijuoti plyteles, yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, atsparūs karščiui ir drėgmei atsparus ir lengvai nuvalykite, kad pašalinti dėmes.Tinka lygaus ir švaraus paviršiaus.Jis gali būti įterptas į sieną.Jei jis negali būti įterptas, prašome naudoti klijų pagalba.

2.Niekada savo ruožtu geltona ilgą laiką, skirtingai nuo kitų ženklų ant rinkos, mūsų plytelės niekada pagelsti laikui bėgant.

3.Veikimo plotas: dydis peel-and-stick plytelių yra maždaug 3.94 cm x 3.94 colių (maždaug 10 cm x 10 cm).Ji yra maža ir patogi, lengva naudotis, ir gali būti kiekvieno kampo.

4.Pakuotėje 10 lapų-box 10 lakštų aukštos kokybės 3D gelis kristalų plytelių lipdukai, kurių bendra aprėptis apie 0.1 kvadratinių metrų (ji gali visiškai užpildyti kiekvieno kampo)

5.Tai lengva padaryti patys-laikytis splash plokštės, plytelės, virtuvėje ar vonios kambarys, lipnios, stabilus sukibimas, gali būti ir susiuvami ir įdiegti pagal dydį, gali būti sulenkta į kampą, nr. injektavimo, jokių klijų, jokių bėdų, jokių specialių įrankių, Ne patirtis yra reikalaujama.

Dydis: 10x10cm

Svoris: apie 32g

Paketą sudaro: 1 rinkinys 3D kristalų plytelių lipdukai

Cenzūruoti Kodas a
J Kambarį Dekoro
D Kambario Dekoravimas
Stilius Europa
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
F kalėdų dekoracijos namams
C Sienų Lipdukai
Temos PORTRETAS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris a
Klasifikacija Už Sienos
Scenarijus SIENOS
B Namų Dekoro Priedai
H Namų Dekoras
Medžiaga Derva
E Kambario Dekoro
I kambarį apdaila
Specifikacija Single-piece Package
A Lipdukai
G Sienų Dekoras

Parašyti atsiliepimą

10pc 3d Kristalų Plytelių Lipdukai

10pc 3d Kristalų Plytelių Lipdukai "Pasidaryk pats" Vandeniui lipnios Sienos Lipdukai Modelis Virtuvės Backsplash Vonios Sienos Plytelių Lipdukas

Panašūs produktai